1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: para gelmedi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default para gelmedi

ben finlandiyada Mypa takımını yönetiyorum ve12 ay taksitle 10 M dolara bir oyuncu sattım zaten iskandinavyada transfer sezonları avrupayla ters olduğu için oyuncumu satmakta zorlanmıştım.oyuncuyu sattıktan sonra kasama 500 k dolar girdi ve bilgilerde bana 12 ayda sadece 825 k dolar verileceği yazıyor.sizce bu para elime geçer mi veya ne kadar sürede geçer?

her ay düzenli olarak alman gerekir.1yılın sonunda da toplamda 10mn$ elde etmiş olursun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    her ay düzenli olarak alman gerekir.1yılın sonunda da toplamda 10mn$ elde etmiş olursun.
    yani bu 825 k bana her ay ödenecek olan para mı?

Quote Originally Posted by juanov View Post
    yani bu 825 k bana her ay ödenecek olan para mı?
    aynen öyle. 12 ay boyunca ödenecek.topladığındada 9.9mn eder ~=10mn

5. Default

Bu özellik şu şekilde işine yarayabilir:
    • Giderin gelirinden çoksa; dengeleyebilirsin.
    • Oyuncuyu satmak istiyorsan, alacak klub parayı karşılayamazsa; taksitlersin.
    Ya da
    • Bir oyuncu almak istiyorsun, parayı karşılayamıyorsun, o zaman taksitlersin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

birşey daha soracağım bu para kasaya girmeye başladı ama transfer bütçeme hiç etki etmiyor eskiden satışlarımda paranın büyük bölümü transfer bütçesine gelirdi bunu yönetim mi belirliyor?

yönetiminin kazandığı paranın belli bü yüzdesini transfer bütçesine verir. seninki düşük yüzdededir.bunu yönetime istek yaparak arttırabilirsin fakat başkan sugar daddy deilse işin zor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

teşekkürler beyler olayı anladım bu arada başkan sugar daddy deil tam tersine bütçe yapsak onu da alıo elimizdenkonu kapatılabilir

Transfer Bütçesi Isteyince Yönetimden Bir Mesaj Alirsan Sağ Altda Ultimatom Yaziyosa Basma Sakin Kapinin önüne Goyuveriyolar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ysa89 View Post
    Transfer Bütçesi Isteyince Yönetimden Bir Mesaj Alirsan Sağ Altda Ultimatom Yaziyosa Basma Sakin Kapinin önüne Goyuveriyolar
    evet biliyorum bugüne kadar onu yapıp atılmadığımı hiç hatırlamam

Mesaj Yetkileri