1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Prefered moves ile ilgili!

Hybrid View

Talking Prefered moves ile ilgili!

Falsolu şut çeker , kaleye sırtı dönük oynar , kısa basit paslar atar..... gibi özellikleri oyunculara öğretebiliyormuyuz.Yani hiç bu özellikler yokken genç oyuncularda ilerde çıkıyomu pozisyon bölümünü açınca.Bunu merak ediyorum tşkrler şimdiden

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kısa basit pas atar seçeneği var: "ask player to try a simple passing game"

Oyuncu Etkileşimindeki Komutlarmi?

bazı özellikleri öğrenmesini söyleyebiliyorsun mesela uzaktan sert şutlar çek veya topu sağ kanattan sür vs...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

evet ama oyuncu her zaman kabul etmeyebiliyor yada pek bi işe yaramayabiliyor..

ayrıca ben yeni pozisyon ve prefered olaylarını kullanmada pek emin değilim, çünkü sanırsam oyuncunun genel training inden zaman çalıyor bu yüzden asıl antremanı aksatabiliyor.

zaten her önüne gelene öğretmeye lüzum yok hareketleri... genç yaşta olursa daha iyi olur çünkü ağır bir antrenmanı yok zaten

tell the player ............. yazan komutlar var oyuncu etkileşiminde ordanmı yapıcam anlamadım tam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

evet ordan yapacaksın
    player interaction;
    prefered moves (internal) - burdan istediğini seçiyorsun

gençleri, tecrübeli oyuncuların yanına verdiğinizde de tecrübelinin bazı özelliklerini alabiliyor ayrıca emri vermenize gerek kalmıyor...

teşekkürler deniycem

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ya bişey sorcam bu gençleri tecrübeli oyuncuların yanına nasıl veriyoruz. Yani demek istedğim mesala tecrübeli bir oyuncunun genç oyuncuya nasıl ders verdirebilriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

gene genç oyuncu profilinden en altta (tecrübeli) oyuncu seçmen için bi yer var orda listeden oyuncuyu seçip, arada yazan yazılardan da o adamı model olarak alabilirsin fln diyecek yazıları seçersin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

acaba sağ kanat oyuncusuna "sağ kanattan top sür" çalıştırdıgımızda diğer yteneklerinde körelme olur mu? ben genelde yetenekli kanatlara bunu çalıştırıyorum, defanslara "basit top oynama" , MC'lere "öldürücü paslar dene" , AMC'lere "ortadan top sür" veyea "bol şut at", forvetlere ise "kalenin köşesine şut dene" gibi şeyler çalıştırıyorum...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Places shots özelliği forvetler için çok yararlı. Keirrisona o özelliği öğretmeden gol attıramıyorum

Mesaj Yetkileri