1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Şimdiye kadar bunu gören hiç oldumu

Hybrid View

Exclamation Şimdiye kadar bunu gören hiç oldumu

Arkadaşlar şimdiye kadar ceza sahası içinden tehlikeli harekete karar kılınıp oyuncular çizgiye çekilip çift vuruş yapıldığını gördünüzmü???

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ben görmedim..

arada nadiren oluyor ilk yarının son maçında türkiye süper liginde bi maçta olmuştu sanırım antalya ankaraspordu

Smile

Ben bu olayı 2008fm de görmüştüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

barajı kalenin içine kuramayacaklarından çizgiye kuruyorlar kaleci önde duruyor.

Arkadaşlar gerçekde böle olayın oldunu biliyoruz heralde ben oyunda gördünüzmü diye soruyorum ben fm cm hayatımda hiç görmedim

Nesil
    2006

Daha önce hiç karşılaşmadım. Oyunda mutlaka olması gereken bir olay ama; zaten gerçekde de bir lig bu tarz olaylar 2-3 maçta oluyor. Belki oluyordur ama; bize denk gelmemiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sadece bir kez top kalecimde iken bir süre sonra çift vurus kararı verildi ama süreden mi başka şeyden mi bilmiyorum... çift vurus kullanıldı ve gol olmadı bir daha da oyunda böyle bir şeye denk gelmedim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ben gormustum bı macta butun takım kalenın önüne dızlısmıstı yanlıs hatırlamıyorsam yınede gol mu ne olmustu ama oyunda hıc raslamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FM09'da değil de FM08'de rastlamıştım. Gola atmıştım bu durumdan Mehmet Güven atmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

bana da olmustu fm 2009'da. oyun serisi ilerledikce beklenmeyen durumlar artacak gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

öle bişey olmaz yaa her türlü ligi takip ediyorum görmedim şimdiye kadar 9.15 mesafesi yoksa eğer barajı kale çizgisine çeker kullandırır atışı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben maçlarda sadece spiker olarak izlediğim için görmedim ama sanırım olmuyordur...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

14. Default

ben oyunda karşılaşmadım ama beşitaşın antalya maçında olmuştu

Oyunda böle bi olayla karşılaşan arkadaşlar ss ekleinler bizde görelim merak içindeyim...

evet bikerede bana olmultu ama yıllardır fm-cm serileri oynuorum sadece cm03-04'deyken manchester unitedda 1 kere olmuştu çok şaşırmıştım am a ondan beride hiç rastlamadım öle bişeye..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet bi kerede bana olmuşltu yıllardır fm-cm serileri oynuorm sadece 1 ker c 03-04'de karşılaşmıtm böle bişiyle manchester united'la ilk sezonumda olmuştu..
    Last edited by cris king : 11.Ocak.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

walla ben dediğini görmedim ama kornerden çok güzel bi gol yedim

adam bi vurdu kornerrden falso aldı direkten ÇATIRTT Takımda eziq bi takımdı

Mesaj Yetkileri