Arkadaşlar şimdiye kadar ceza sahası içinden tehlikeli harekete karar kılınıp oyuncular çizgiye çekilip çift vuruş yapıldığını gördünüzmü???
Arkadaşlar şimdiye kadar ceza sahası içinden tehlikeli harekete karar kılınıp oyuncular çizgiye çekilip çift vuruş yapıldığını gördünüzmü???
Ben görmedim..
arada nadiren oluyor ilk yarının son maçında türkiye süper liginde bi maçta olmuştu sanırım antalya ankaraspordu
Ben bu olayı 2008fm de görmüştüm.
barajı kalenin içine kuramayacaklarından çizgiye kuruyorlar kaleci önde duruyor.
Arkadaşlar gerçekde böle olayın oldunu biliyoruz heralde ben oyunda gördünüzmü diye soruyorum ben fm cm hayatımda hiç görmedim
Daha önce hiç karşılaşmadım. Oyunda mutlaka olması gereken bir olay ama; zaten gerçekde de bir lig bu tarz olaylar 2-3 maçta oluyor. Belki oluyordur ama; bize denk gelmemiş olabilir.
sadece bir kez top kalecimde iken bir süre sonra çift vurus kararı verildi ama süreden mi başka şeyden mi bilmiyorum... çift vurus kullanıldı ve gol olmadı bir daha da oyunda böyle bir şeye denk gelmedim...
ben gormustum bı macta butun takım kalenın önüne dızlısmıstı yanlıs hatırlamıyorsamyınede gol mu ne olmustu
ama oyunda hıc raslamadım
FM09'da değil de FM08'de rastlamıştım. Gola atmıştım bu durumdanMehmet Güven atmıştı yanlış hatırlamıyorsam
bana da olmustu fm 2009'da. oyun serisi ilerledikce beklenmeyen durumlar artacak gibi.
öle bişey olmaz yaa her türlü ligi takip ediyorum görmedim şimdiye kadar 9.15 mesafesi yoksa eğer barajı kale çizgisine çeker kullandırır atışı
ben maçlarda sadece spiker olarak izlediğim için görmedim ama sanırım olmuyordur...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ben oyunda karşılaşmadım ama beşitaşın antalya maçında olmuştu
Oyunda böle bi olayla karşılaşan arkadaşlar ss ekleinler bizde görelim merak içindeyim...
evet bikerede bana olmultu ama yıllardır fm-cm serileri oynuorum sadece cm03-04'deyken manchester unitedda 1 kere olmuştu çok şaşırmıştım am a ondan beride hiç rastlamadım öle bişeye..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet bi kerede bana olmuşltu yıllardır fm-cm serileri oynuorm sadece 1 ker c 03-04'de karşılaşmıtm böle bişiyle manchester united'la ilk sezonumda olmuştu..
Last edited by cris king : 11.Ocak.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
walla ben dediğini görmedim ama kornerden çok güzel bi gol yedim![]()
adam bi vurdu kornerrden falso aldı direkten ÇATIRTTTakımda eziq bi takımdı