1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Affiliated Clubs/Commercial Link

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Affiliated Clubs/Commercial Link

Arkadaşlar bu commercial link'in yabancı forumlarda bize para getirdiğini okumuştum. Ama ben şu ana kadar kayda değer bir fark göremedim gelirlerimde. iki yıldır çinden chanba ve amerikadan vancouver adlı kulübler alt takımım. Benim takım gs. Ne yapmam lazım para kazanmam için? Onların sahasında maç ayarlıyorum ama birşey farketmiyor sanırım?

özellikle avrupa da başarı kazandıktan sonra gerçekten bir artış gözleniyor. gelirler sayfasında merchandising kısmı var normalde 3-4 m€ ticaret gelri vardır ama kulüp dünyada tanındıkça 20m€ dahi çıkarırsın...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

commercial link'in anlamı şudur

commercial link kurduğun takım artık kendi mağazalarında senin ürünlerini de satmaya başlar ve tabii ki sen ne kadar ünlenirsen senin ürünlerin de o mağazalarda daha çok satılır.

sen uefa'yı almaya ŞL'de yarı final oynamaya bak. böylece artar o para.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    commercial link'in anlamı şudur

commercial link kurduğun takım artık kendi mağazalarında senin ürünlerini de satmaya başlar ve tabii ki sen ne kadar ünlenirsen senin ürünlerin de o mağazalarda daha çok satılır.

sen uefa'yı almaya ŞL'de yarı final oynamaya bak. böylece artar o para.
    Uefa'da final oynadım geçen sene. Takımım Galatasaray. Geçen senenin merchandising gelirlerine baktım da, 6.5 M euro fena değilmiş

türkiye için iyi para 6.5 m€ peki kulüplere ne kadar ödüyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

birine 900 birine 1M sanırım..

iyidir... benim kafama takılan acaba o ülkeden oyuncu aldıpımızda satışlarımız artıyor mu? bilen biri cevaplasa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    iyidir... benim kafama takılan acaba o ülkeden oyuncu aldıpımızda satışlarımız artıyor mu? bilen biri cevaplasa...

evet öyle bir olay var..hayal meyal hatırlıyorum gerçi oralardan bi genç yada milli bir oyuncu alınca yazıodu glb zaten o tarz şeyler transfer haberlerinde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aa öyle birşey olsa süper olurdu yaw

yani gerçekte böyledir Manchester'da oynayan Park bulunmaz Hint kumaşı mı? ama adamlar Kore pazarındaki pay için vaktinde transfer ettiler şimdi senede ortalama 300-350 bin forma satıyorlarmış Park orada çok sevilen bir oyuncuymuş...

yönetimden istek yaptığımızda gelen listeden hangi takımı secmeliyiz neye göre bakıp takımı kabul etmeliyim ?

Quote Originally Posted by zazanas View Post
    yönetimden istek yaptığımızda gelen listeden hangi takımı secmeliyiz neye göre bakıp takımı kabul etmeliyim ?
    ne için arıyorsan ona uygun seçmelisin. mesela genel olarak tanınılırlığı yüksek ekipleri seç finans olarak da oyuncu gelişimi olarak da artısı var. ama sadece tanınılırlığa bağlı kalma yani gönderdiğin oyuncular orada forma şansı bulabilir mi ona da dikkat et...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

zaten bi kaç sezon sonra sana direk hangi yönde istediğini soracak ona göre seçiyorsun, yani oyuncu dışarı kiralamak içinmi, bu tarz finansal getirileri içinmi vs.

Mesaj Yetkileri