1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Batuhan'dan şok sözler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Batuhan'dan şok sözler

Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a kiralık olarak giden Batuhan Karadeniz, Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Batuhan, "Beşiktaş'ta, Mustafa Denizli geldiğinden beri genç oyuncu kalmadı. Mustafa hocanın, gençlere önem vermediğini düşünüyorum. Forma bulamayacağımı anlayınca ayrıldım. Hoca, benimle bir konuşma bile yapmadı. A Milli Takım'a bile seçilmişken oynatılmayacaksam, benimle en azından bir konuşma yapılması lazımdı." diyerek Mustafa Denizli'yi eleştirdi.

BEŞİKTAŞLI GOLCÜLERE GÖNDERME

Genç oyuncu, "Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'tan gitmeseydi, takımda forma giymesem bile kalırdım. Beşiktaş'ta bazı futbolcu ağabeylerim var attıkları 5-6 gol sürekli konuşuluyor. Ben 16 maçta 90 dakika oynasaydım 12 gol atardım. Beşiktaş takımında, o kadar iyi orta sahamız varken o rakamın bile fazla olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANMIYORUM"

Batuhan, "Beşiktaş'ın, şampiyon olacağına inanmıyorum. Mustafa hocanın kariyeri var. Gerçekten öyle diyorsa bir bildiği vardır ama o kadar puan kaybettikten sonra şampiyon olabileceğine de inanmıyorum. Mustafa hoca gelir gelmez takımda taktik değişti.

Sağda oynayan oyuncu solda, solda oynayan sağda oynatılmaya başlandı. Bunlara adapte olmak çok zor ama inşallah adapte olurlar. Beşiktaş'ın şampiyon olmasını bende isterim. Sonuçta Beşiktaşlı bir topçuyum." dedi.

"KULÜBEDE OTURMAK İSTESEYDİM BEŞİKTAŞ'TA OTURURDUM"

Genç oyuncu, "Sözleşmem bitiyordu.O zamanki menajer Sinan Engin, beni odasına çağırdı 'Beşiktaş'a para kazandırmadan bir yere gidemezsin' dedi. Beni isteyen 9 kulüp olmasına rağmen imza attım. Kulübede oturmak isteseydim Beşiktaş'ta otururdum" diyerek Eskişehirspor'a oynamak için geldiğinin de altını çizdi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doru Seyler Solemıs

Ama Kendını Yaktı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Batuhan çok garip biri yahu. Çok sivri bir dili var. Ağzına ne gelirse söyleyiveriyor.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa bu birazda tecrübesizliğinden kaynaklanıyo. Densiz biraz ne dediğini bilmiyo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cok konuşuyor gercekten. Daha olmadan "Ben oldum artık" diye düşünüyor galiba. Cok büyük yetenek, futboluna odaklanmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Röportajı izlerken çok komikti ben oynasam 12 gol atardım dedi orda koptum tam 12 atarım der gibi bir şey oldu.Tecrübesiz bir oyuncu ama çok konuşuyor kendi başına dertler açabilir böyle devam ederse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zaten onu kampta gören spor yazarları çok üzüldük dedi.. Bi havalar konuşmalar fln diyolar..

Batuhan böyle demeçler vereceğine futboluna odaklanmalı.Yeteneği,potansiyeli çok iyi ama tecrübesizliği,verdiği demeçler başını ağrıtabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

versin ben de bu yetenek olsun ben de veririm susup da kendini ezdireceğine konuşur oynayacağı takıma gider mantıklı bence.oynadıkça geliştirir kendini

sakary Ali Misafir

Çok doğru söylemiş helal olsun Batuhan..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

ya hayır ne bilim batuhan çok degişik bi futbolcu, 90+ dk da bir gol atmıştı sanırsam o golden sonra kendini begenmişlik takınmaya başlamıştı galiba, sen sonuçta profesyonel bir futbolcusun senin antrenörünü eleştirmek haddin degildir diye düşünüyorum...

antrenörün ne derse sen onu yapmak zorundasındır, ve yaşın daha çok genç sen yaşının geregi saygı duyman lazım, bence bunların varkında olup davranmak lazım, herkes yapar bu konuşmaları ama bu kadar sivri olmaz, değişken yapılı bir insan batuhan, batuhan' ın bence tecrübe eksikligi var onu yetiştirecek bi abiye ihtiyacı var kanımca.

potansiyel var kullanan yok hesabı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya dediklerinde haklı veya haksız, fakat adam harbi konuşuyor bence bu güzel. Düşünsenize şöyle deseydi " Eskişehirspora gelmekten mutluyum. İnşallah sene sonunda iyi bir şekilde BJK'ye dönerim. Şampiyon olacağımıza yürekten inaniyorum" tarzı konuşsaydı, kimin hoşuna giderdi ki? bıktık artık bu cümlelerden.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

dobra olması güzel bişi, hocamın bana söyledigi bi laf vardı asla unutmam '' futbolda dogrular söylenmez.'' diye birazda bu felsefeden ilerlemesi bence herkes için iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dobra olması güzelse o zaman Beşiktaş'tayken önümdeki isimler gerçekten çok kaliteli isimler.Onların arkasında yedek kalmayı çokta önemsemiyorum tarzından açıklamalar yapmayacaktı her seferinde.."Tilki'nin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı" atasözünü bilmiyor sanırım Batuhan.Bu adam gerçekten yetenekli ama sadece yeterenek yetmiyor.Umarım kendisini geliştirerek daha üst düzeylere yükselebilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu çocuğun ergenlik çağı ne zaman bitecek...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Batuhan gercekten yetenekli ama kendini yakmaya kararli. Bundan sonra BJK onun icin belkide bitti. Yani ESESte cok buyuk bi performans gostermesi lazim, buyuk bi kuluplere gitmek icin.

Mesaj Yetkileri