Konyaspor
Beşiktaş
Berabere
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Konyaya yeni bir hava geLdi.Zor bir maç oLacak.Ancak arkada Ernst varken rahat rahat hücum yapabiLiriz.İnşaLLah kazanırız...
besıktas bauyadır kazanıyor bu macıda kazanacak guce sahıp ancak ben bı suprızbeklıyorum gıray hoca ve ogrencılerınden.
Mustafa Denizli'nin dediği gibi 2.devre kaybetmek yok.Beşiktaş fazla zorlanmayacaktır, 0-3 alabilirler.
Last edited by Deniz : 06.Şubat.2009 at 20:28
Kazanacağımızı düşünüyorum.Belki Ernst ilk 11 de başlamayabilir ama Bobo kesinlikle olmalı bence.
Konya yeni transferleriyle iyi bir hava yakaladı,formdalar.İddaa diliyle 0-2 diyorum![]()
Konyaspor'un hafta sonu aldıgı sonuctan sonra acıkcası tedırgın olmadım degıl ama yenı transferımız Ernst ıle bırlıkte guclenen kadromuzun bu zorlu deplasmandan 3 puan alacagını dusunuyorum umarım yanılmam .. tahmınım 1-3
Beşiktaş bence burada puan kaydebilir.
Favori BJK görünsede Konya 1 puan çıkarabilir
Favori Beşiktaş rahat kazanır diyemesemde kazanmasını bilirler..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Beşiktaş Antalya Maçları İle Moral Buldu Bence Kazanırlar
Konyaspor ara transferde iyi oyuncular aldı.Kötü geçen iLk devrenin ardından çıkışa geçmek istiyorlar,ben Beşiktaş'ın zorlanacağını fakat yine de kazanacağını düşünüyorum.
Son transferlerinden sonra konya saglam bir kadro kurdu. Deplasmanda çok zor maça çıksakta Yeni transferlerimizle 3 puanı alırız.
Deplasmanda zor bir maça çıkacağız ama kazanacak güçteyiz diye düşünüyorum.Savunmada sıkıntı yaşamayız.Konyaspor'dan Veysel'i rahat marke edecektir savunma elemanlarımız.Ernst'in gelmesiyle birlikte orta sahamızda daha sağlam oldu.Önemli olan hücum elemanlarımızın ne yapacağı.Final paslarında veya final vuruşlarında maalesef durumumuz pek iç açıcı değil.Ne kadar erken bir gol bulursak o kadar rahat bir maç olur bizim adımıza.Eğer Konya hücum elemanlarımızı kitlemeyi başarırsa 1 puan çıkartabilir..Bu maçı mutlaka kazanmamız lazım Trabzonspor karşılaşması öncesinde.Umarım kayıpsız atlatabiliriz bu maçı..
So what?
Saike
Konya zor bir deplasman Konyasporda formunun zirvesinde.Çok zor maç olacak bizim için ikinci yarı oynadığımız Denizli ve Antayla lig maçlarında gördüğümüz futbolla oynarsak buradan 3 puan çıkarmak çok zor.Son Antalya maçını saymıyorum çünkü sahada rakip yoktu.Antalyaspor yedek kadrosuyla çıkmış öylesine bir maçtı.Ama lig maçlarında rakiplerimiz ciddi oynayınca baya bir zorlandık.Denizli maçında Krotocvil kurtardı bizi.Antalya maçında Tello'nun füzesi..
Ben bu maça karamsar bakıyorum 3 puan alırsak bizim için mükemmel bir sonuç olur.Ama gidişita bakarsak 3 puan bizim için çok zor..
İç karartıcı ama gerçekçi bir yazı olmus kardeşim =) Ben de pek umutlu değilim açıkçası ama Trabzon'un da kazanmasından sonra buradan 3 puan cıkartmak farz oldu kı haftaya ıyıce enselerıne gırelım ..
Yağmurdan dolayı hiç bir şey izleyemiyorum televizyonda :/
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Konya resmen tek kale oynuyor , top hakimiyeti Konya'da
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Konya çok iyi oynuyor. Oyuna hakim taraf. Bakalım gol bulabilecekler mi?
Holosko oyuna devam edemedi,Serdar oyunda...
Jefferson, Celaleddin,Ayman aynı dönemin topçularıHadi Konya en azından 1 puan bekliyoruz senden.
Ve ilk yarı bitti...Konya daha iyiydi gerçekten...
Su Ayman tam bir kasap
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
hala 0-0 boyle ıyı
holosko ınsalah haftayada oynayamaz
Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 08.Şubat.2009 at 17:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
off yaa puan kaybetmeyelim bu deplasmanda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pfff 3 dk'mı ???
Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 08.Şubat.2009 at 17:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
0-0 sona erdi..
Bir 90 dk daha oynanasa yine gol olmazdi bu macta cok zevksiz bir macti