ArkadaŞlar İlk Sezonunuzda En Çok Gol Atan Forvetİnİz Kİm.bendİ Nİlmar(lyondan) Lİgde Tam 37 Gol Atti.avrupada En GolcÜ Futbolcu SeÇİldİ.yanİ 1.oldu.sİzİnde Yorumlarinizi Beklİyorum
ArkadaŞlar İlk Sezonunuzda En Çok Gol Atan Forvetİnİz Kİm.bendİ Nİlmar(lyondan) Lİgde Tam 37 Gol Atti.avrupada En GolcÜ Futbolcu SeÇİldİ.yanİ 1.oldu.sİzİnde Yorumlarinizi Beklİyorum
bende ailton du super adam bjk deyken
bnde şuan nicolas anelka(7 gol) ama ortasaha oyuncularımdan biri gol kralı:sebastian deisler(12 gol)..takımım chelsea
her zaman Pazziniiiii
ozgurcan 39 macta 45 gol mu ne atti avrupada golden boot u aldi ve dream team de oynadi![]()
sao paolo daki roger bi harika adam 40 lig maçında 68 gol attı yaaa
hernan rodrigo lopez 37 maç 47 gol 22 asist fenere sattım 10,75£
bu konuyu tartışmam bıle sene 2007
uğur yıldırım 35 maçta 54 gol 15 tanesı sadece frikik![]()
ya arkadaşlar ugur yıldırım 50 gol attı diyosun.ya bu bendeki şansmı adam bende dol atmayı bırak doğru dürüst şut çekemiyo.bu adamı hangi mevkide oynatıyosunuz_?
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
takımım galatasaraydı...Originally Posted by TARPON_1
ve benım deişmez taktiğim bu ve her seferınde uğur gol kralı
stoper.. libero ..ve onlibero ..sağ acık ..sol açık...
uğur tek forvet
bu tam bır atak takım taktiği
genelde herkez ortasahanın ıkı kanadına adam koyar bence yanlıs
sağ ve sola cık oynatılırsa takımın coook gol atıyo
ama daha cok gol yıyo
Helal Olsun Uğur Yıldırıma 54 Golü Sadece Lig Maçlarındamı Attı Yoksa Diğer Maçlarda Dahilmi.Ayrıca Takımın Hangisiydi
ronaldo 45 gol attı hem de 9 ayda ama bu 9 ayın 3 ayını sakatlıkla geçirdi
Demek Sakatlanmasa 60 Gol Atarmış
butun forwetler gol atar ama uğurun bunlardan farkı birde frikik cambazı olması bu yuzden her macta normalden gol atamazsa frıkıkten cakıyo gene atıyo gene atıyo....
valla unutmuyorum bır maçta mac bıtımıne yakın formu 4 du ama 90 da 2 firikik golu caktı 10 la bıtırdı işte bu uğurun farkı bende 2 0 kazandım ya olmasaydı?
tabiki nihat kahveciiiii...34 lig maçında 49 gol 18 asist 14 mom....istikrar diye buna denir galiba??
nicolas anelka
anelka 32 mac 45 gol tuncay 31 mac 58 gol
ıkısıde avrupa altın ayaakabı sırayla
jo alvesı duymussunuzdur onla ılngılterede second dıv de 67 macta 80 kusur gol atmıstım
o adamı kacrımayın takım normal bı takımsa
46 maç 56 gol pazzini....
ilk sezon pancuydu sonraki iki sezon ailton oldu sonra fred i aldım üc sezondur o
İbrahimoviç uzak ara oyundaki 1 numaralı adam.Bende bir maçta 9 gol attı!makineli gibi saydırıyor!!
![]()
ben gs deyken nihatı almıştım. 34 maçta(lig) 39 gol, 31 asist...
nihatla ümit karan 37 şer gol attılar
luca toni 50 mac 45 gol 20 asis
bende fred lyon'da bir sezonda 52 gol atti tabii takımda açık ara şampiyon oldu
adriano 38 maçta 67 gol
Takımım Fenerbahçe,en çok gol atan futbolcum Anelka...
İyide Kaç Gol Attı Anelka Sen Onu Yaz ARKADAŞIM
Pazzini ve Defoe inanilmazlar adeta
Kuranyi.... Ardından asamoah ile konan yetişiyo gidişatları mükemmel
Yeni sezonda Ümit Karan Toplam 10 Maçda 11 Gol
------------------
Hatta şimdi arkadaslar Basel ile maç yaptım Ümit Karan 2 , Necati 3 Gol attı. Bu ikisi'ni başka bir takıma alabiliyorsanız ve alternatifi yoksa mutlaka alın.