Bursaspor kazanır
Berabere biter
Sivasspor kazanır
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok Önemli Bir Maç Umarım Tecrübeli Ayaklarımızla Kazanıp Yolumuza Kayıpsız Devam Ederiz
Beşiktaş-Trabzon maçından sonra haftanın en önemli maçı bence (:
Bursaya karşı büyük bi sempatim var fakat Sivas alır diye düşünüyorum
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sivasspor cok guzel bir sekilde yolunda ilerliyor. Ama Bursasporun a cil puana ihtiyaci var. Cekismeli ve az pozisyonlu bir mac olacaktir. Fazka gol beklemiyorum. Mac golsuz berabere biter diye dusunuyorum.
Beraberlik ağır basıyor gözümde ve alt biter diyorum bende.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Bursaspor kazanır en kötü berabere biter.
Gençlerbirliği karşısında aldığımız galibiyet ve üsttekilerin puan kaybı bizi üst gruba yaklaştırdı. Bu galibiyetin anlam kazanması için galip gelmemiz gerekiyor. Sivasa karşı şansımız pek tutmuyor inşallah galip gelen taraf biz oluruz...
Bursaspor'un kazanması dileğiyle...![]()
Önemli bir maç.Ama Sivas en kötü 1 puanla döner.
Bursaspor Sivas'a 3 puanı kaptırmaz.1-1 biter.
Hfatnaın en zorlu maçlarından birisi berabere biter gibi geliyor bana
Bursasporun kendi evinde yenileceğini sanmıyorum..Bursa galibiyeti veya berabere biter..
Geçen Sene Abdurrahmanın Son Dakika Golüyle Almıştık Bu Sene Çok Daha Tecrübeliyiz Ama Dikkati Elden Bırakmamız Lazım Bülent Hocam İmha Planını Hazırlamıştır Çoktan Şampiyonluk Yolunda Şu Çok Kritik 2 Haftada Kesinlikle Puan Kaybetmemeliyiz İnşallah Kaybetmeyiz
zorlu bir deplasman olacağı kuşkusuz. bursaspor taraftar baskısını harika yaşatıyor. ancak sivassporun ne yapıp edip kazanması gereken bir maç.. tek farkla kazanırız diyorum.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Sivas maçı alır ama ben Bursadan yanayım!!!
Bursa ve beşiktaş yenerse lige ayrı bi renk gelir..![]()
Sivasspor 2 golle maçı kazanacaktır diye düşünüyorum Bursaspor'lu bir oyuncu kırmızı kart görebilir
1-0 olsun bizim olsun. Futbolcular inandıklarında neler yapabildiklerini gördük geçen hafta Gençlerbirliği maçında.
taraftarında desteğiyle Bursaspor kazanır.
maç ya berebere biter yada Sivas kazanır gibi geliyor.Kısır bir maç olacağını düşünüyorum.
Sivasspor'un istikrarı bu maçta bitebilir.Bursa güzel top oynarsa, istekli olursa, rahat kazanır.Tahmini skorum; 2-1 Bursaspor alır.
İki takımada başarılar..
İŞTE İLK 11'LER!
Biri Anadolu'nun son 2 yıldaki gururu, lider sivasspor... Diğeri Anadolu'nun en ateşli taraftarlarından birine sahip olan yılların Bursaspor'u... Anadolu'nun iki önemli markası bugün kozlarını Bursa'da paylaşacak, Lig TV 15.00'ten itibaren canlı yayınlayacak.
Lider Sivasspor, ikinci yarıya bomba gibi giren Bursaspor´a konuk oluyor... Ertuğrul Sağlam’ı göreve getirdikten sonra çıkışa geçen ve oynadığı futbol ile taraftarını mutlu eden Bursaspor, Süper Lig’in zirvesinde bulunan Sivasspor’u sahasında ağırlıyor...
Yeşil-Beyazlı takımda Volkan Şen dışında eksik bulunmazken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam temkinli konuştu. “Hiç bir maç mücadele etmeden kazanılmıyor” diyen Sağlam, “Taraftar desteği 90 dakika arkamızda olacak. Hafta boyunca hep bu maçı bekledik. Artık sahaya çıkıp, kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
“Yolumuzda emin adımlarla ilerlemek için Bursaspor’u mutlaka yenmeliyiz” diyen Sivasspor’un başarılı teknik patronu Bülent Uygun, Mehmet Yıldız’ın önemli bir eksik olduğunu söyledi. Hayrettin’in sakat olduğunu, Tum’un ise tedavisinin devam ettiğini dile getiren Uygun, “Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Olası bir yenilginin, kesinlikle bahanesi olmaz. Biz artık büyük bir takımız ve böylesine zorlu deplasmanlardan zaferle dönmeliyiz” diye görüş bildirdi.
İŞTE İLK 11'LER
STAT: Atatürk
YAYIN: LİG TV
SAAT: 15.00
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Nihat Mızrak, Fatih Kalaycı
BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim Öztürk, Veli, Volkan Bekiroğlu, Bekir, Mustafa Sarp, Romashenko, Sercan, Tadeu
SİVASSPOR: Petkoviç, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Bilica, Sedat, İbrahim Dağaşan, Musa, Sezer, Murat Erdoğan Kamanan, Tum
Bursaspor bu sefer yenilmez diyorum. 1-1 Tahminim![]()
Muratlar Oynuyor Güzel Bir Haber
Bursa Tehlikeli Geliyor Dikkatli Olmamız Lazım
Bursaspor'un net penaltisi verilmedi, Ertugrul Saglam büyük tepki gösterdi hakemlere ...
Ruyam gercek olcak galiba. Sivas berabere bitcek, Trabzon yenecek![]()
gooooooolbursa1-0sivas