1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Teknik Sorun Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Lightbulb Teknik Sorun Bölümü

Teknik hataları bir konu altında toplamak biraz işi uzatıyor gibi..Tek tek hataların konularını açsak ve o konular sabitte kalsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben açıkçası..Çünkü orda soru soran arkadaşlar zaten ya sorunun çözümünü bulmak için üye olan arkadaşlar yada bir an önce halletmeliyiz diyen arkadaşlar bu yüzden aramadan direk konu açıyorlar sabit ortak başlığa kimse tek tek bakmaz bile benim fikrime göre her sorunu tek tek bi konu altında açmak daha mantıklı gibi duruyor tabiyki karar yönetimin (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Her hata için ayrı ayrı konu açılsa dahi direk konu açmaların önüne geçilemez. Ortak bir konuda hataların toplanması ve bu açılan konulardan oralara yönlendirme yapılması daha mantıklı gözüküyor şimdilik ve o bölümde görevli arkadaşların online olabilme süreleri iyi düzeyde. Sorun bir konu altında toplandığı için bakılmaması değil. Sorun şu; eğer bir hataya çözüm aramak için forumda bulunuyorsan öncelikle arama yapma bilincini geliştirmek lazım. Tek başlık altında hataların toplandığı konuya bakmasa da üye arama yapıp bir konu bulabilirse daha önce açılmış altında cevabı ya verilmiştir yada yönlendirme yapılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Genelde baktım hep konular tekrar açılmış ve link verilmiş.Bu şekildede iyi fakat bir sürü gereksiz yere konu açılıyor veya sabit başlıkda en az 10 defa xml hatası sorulmuş bu sadece xml hatası olarak açılsa en azından hem temizlik olur hemde daha faydalı olur diye düşündüm ben (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sık karşılaşılan sorunlar için böyle birşey yapılabilir aslında.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kastedmek istediğim noktada buLuştuk kanımca (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdiye kadar çözüme ulaşan hataları link olarak bir başlık altında toplama gibi bir çalışmamız zaten var. Bittiği zaman konu olarak açacağız. Çağdaş ile beraber hepsini teker teker kontrol ediyoruz. FM09 için olmasada FM10 için işi en baştan sıkı tutacağız.

Mesaj Yetkileri