Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Saracoğlu'nun üstü kapatılıyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Saracoğlu'nun üstü kapatılıyor

Başkanımız Aziz Yıldırım başkanlığında dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun üzerinin kapatılması ve mevcut kapasitesinin daha artırılması konusunda karar alındı. Yönetim Kurulu toplantısında üzerinde çalışılan planlar uyarınca Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun üzeri açılır kapanır bir sistemle kapanarak, hem her türlü hava koşulunda müsabakaların yapılmasına olanak sağlar duruma geleceği hem de ses akustiği açısından güçlendirilme yapılacağı açıklandı.

Fenerbahce.org

-----

Bu eski bir haberdi aramama rağmen bulamadım.

Alıntıdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Uefa finalinden sonra bunun yapılacağını açıklamıştı zaten Aziz Yıldırım.Üstü kapatılınca çok çok daha güzel bir görüntü ve çok çok daha iyi bir akustik olacaktır stadda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saraçoğlu zaten güzel bir staddı daha da güzel bir hal alacak ama önemli olan içindeki taraftarın icraatı.. Hani Osman kardeşim akustik falan diyorsun ya ..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Saraçoğlu zaten güzel bir staddı daha da güzel bir hal alacak ama önemli olan içindeki taraftarın icraatı.. Hani Osman kardeşim akustik falan diyorsun ya ..
    Bizim stadımız akustik bakımından düşüktür kardeşim bunu herkes biliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önce şu çimler düzeltilseydi çok daha güzel olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Başkan senede en az 2 kere değiştiriyoruz ama yakındaki b.klu dereden dlayı olmuyo demişti.O soorunu nasıl halledecekler ya da halledebilecekelr mi ? Merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yapmışken bi de San Siro gibi ağ kamerada koysalardı tepeye

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Yapmışken bi de San Siro gibi ağ kamerada koysalardı tepeye
    evet muthis o ya gercekten keske yapsalar super olur

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Cok haklisin stadin cimleri tarlaya dönmüs resmen...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O kötü olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Üstü kapatılınca harika,kusursuz olacak...Bi de çim sorununun halledilmesi gerekiyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Şahane... El emeği göz nuuru
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Böyle Güzel Bir Stada Yapılması Gerekirdi Güzel Olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu anda kapatılmış bile olabilirdi ama UEFA oluşabilecek aksaklıkları da göz önüne alarak buna izin vermedi. UEFA Finali oynandıktan sonra kapasitenin arttırılıp (Yaklaşık 65 bin) stadın da üstü kapatılacak.

Bu dönemde çimler için de bir çalışma yapılsa ve stadın altından geçen dere kurutulup, yeniden drenaj sistemi kurularak çimler ekilse bu sorun da ortadan kalkacaktır. UEFA Finali'nden sonra bu yönde de bir açıklama yapılır. Ligin ilk 7-8 haftasını deplasmanda oynayarak bu sorun halledilebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Türkiye'nin en iyi ikinci stadı olacak bu çalışmayla. Güzel düşünülmüş, tebrikler.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Türkiye'nin en iyi ikinci stadı olacak bu çalışmayla. Güzel düşünülmüş, tebrikler.

Türkiye'de Şükrü Saraçoğlu'na yaklaşacak bir stad varmıki ?

Serkan zaten üstünü kapatma bu sene olacakmış ama UEFA yönetimi Final maçına yetişmeme olasılığını düşünerek izin vermemiş çalışmalara.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Buna ne gerek var? Kıyaslamaya ne gerek var? Sıralamaya ne gerek var? Neden böye yaparak ortamı germe niyetinde olursunuz ki? Bence Türkiye'nin en iyi stadıdır şu anki haliyle bile. Şimdi bunun tartışmasını mı yapalım burada?

İyi olan şeyi takdir ederken neden bir kötüle ihtiyacı da hissederiz ki? Aynı şey Galatasaray için de geçerli, iyi bir stad yapılıyor, bundan bahsederken de orada kötüleme kullanılıyor. İşte birbirimizi aşağıya çekmekten ilerleyemiyoruz biz hiç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Galatasaray'ın stadı yapılıpta bittiği zaman imkanlarıyla ve özellikleriyle ve de özellikle taşıdığı sıfatla Türkiye'nin en yeni ve modern stadı olmayacak mı ? Bu çalışmadan UEFA'dan sonrasına denk geldiğine göre bitiş tarihleri hemen hemen aynı zamana denk gelecek. Kıyaslamam bu yönde.

Zaten şu anda Türkiye'de ŞSS kadar bakımlı ve modern bir stad yok ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En yeni konusunda haklısın ama modernlik konusunda bir kıyaslama yapmak için 2 stada da gidip görmek, incelemelede bulunmak gerekir. Saraçoğlu zaten şu anda avrupanın elit stadları kategorisinde yer alıyor, belki Kayseri'nin stadı daha modern olur, bilemeyiz ama Saraçoğlu'nun da modernliği konusunda diğer stadlardan geri kaldığını söyleyemek doğru olmaz. Çünkü stad yapılıp bırakılmıyor, sürekli bir değişim ve gelişme söz konusu. Galatasaray'ın stadında en yeni en modern sistemler kullanılıyorsa bunu, bu tür modernlikleri zaten çoğu konuda modern olan bir stada uygulamak da zor olmasa gerek. Bu konuda en zahmetli iş gibi görünen stadın üstünün kapatılması bie düşünülüyorsa, tüm yenilikler de uygulanıyordur.

Tabi stadın kalitesini ölçerken çimler de çok önemli. Bu konuda süper ligde oynayan takımlar arasında en kötü seviyede olduğumuz söylenebilir. Bu büyük eksikliktir, ben o çamuru gördüğümde kötü oluyorum açıkcası.

Kıyaslama yapmak yerine yapılanları takdir etmek önemli. Fenerbahçe yaptı, Kayseri de bitirdi sayılır, önümüzdeki sezon Galatasaray'ın ki de bitmiş olacak. Daha çok yapılsın, İzmir'e, Bursa'ya, Trabzon'a, Sivas'a. Bu tür modern stadlarımız artsın, biz de bu kaliteyi arttıranları takdir edelim, kimseyi yermeyelim, satada maç izlemeye gidenler insanca maçlarını izleyinler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Mesajım neden siLindi acep (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Mesajım neden siLindi acep (:
    Ben ortam gerilmesin diye uğraşıyorum, sen atılan mesaja karşılık daha sert şekilde cevap verilebilecek bir mesaj atıyorsun. Burada fikirlerimizi, düşüncelerimizi, birbirimizi kırmadan, rencide etmeden, tahrik etmeden de paylaşabiliriz. Sen bunları yapıyorsun demiyorum Turgut, herkes bu anlayışta olursa zaten anlaşmazlıklar en aza iner ya da kabul edilmese de saygı duyulur karşıt yorumlara.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben ortam gerilmesin diye uğraşıyorum, sen atılan mesaja karşılık daha sert şekilde cevap verilebilecek bir mesaj atıyorsun. Burada fikirlerimizi, düşüncelerimizi, birbirimizi kırmadan, rencide etmeden, tahrik etmeden de paylaşabiliriz. Sen bunları yapıyorsun demiyorum Turgut, herkes bu anlayışta olursa zaten anlaşmazlıklar en aza iner ya da kabul edilmese de saygı duyulur karşıt yorumlara.

Peki Serkan dediğin doğru ama gelen yoruma karşı o yorumdan başka da bi yorum yapılmazdı yani (: neyse germeyelim o zaman ortamı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neden yapılmasın Turgut? Ben yapıyorum şu anda. Ha aynı saygıyı görmezsem zaten bende devam ettirmem. Ama istedikten sonra yapılabilir yani.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Neden yapılmasın Turgut? Ben yapıyorum şu anda. Ha aynı saygıyı görmezsem zaten bende devam ettirmem. Ama istedikten sonra yapılabilir yani.

Mesaj aLındı Sekopej Serkan (:

Söylemek istediğimi belirttim, anlayışlı bir şekilde cevap verip açıklama yapabildiğiniz içinde size teşekkür ediyorum Sekopej.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu da yanlış anlaşılmasın, Fenerbahçe stadı geliştirir, en modern uygulamaları yapabilir dedim ama en iyisi olur her zaman demiyorum. Elbette diğer stadların da üstün olduğu taraflar olacak.

Mesela ben en son maça gittiğimde stadda yaşadığım bir rezillikten sonra pek stadda maç izlemeye gitmiyorum. Ama modern, rezilliklerin yaşanmadığı bir stad olsa İzmir'de, ben daha bir keyifle maçlara giderim eminim. Bu edenle yeni stadların yapılması, modernleşmesi beni heyecanlandırıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Kapatmadan önce zemini halletseler.

Dikkatimi çeken Aziz Başkan yıllar önce bu sistemin çok gereksiz oldugunu yılda bir iki maçta kullanılacağını ve paranın sokağa atılacağından bahsetmişti. Ama kalkıp şimdi yapılmasını istiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Dikkatimi çeken Aziz Başkan yıllar önce bu sistemin çok gereksiz oldugunu yılda bir iki maçta kullanılacağını ve paranın sokağa atılacağından bahsetmişti. Ama kalkıp şimdi yapılmasını istiyor...
    Türkiye'nin en iyi stadı Kadıköy Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stad'ıdır sözünü devam ettirmek için yapıldığı belli zaten.

Bu sadece Galatasaray'dan geri kalmamak icin gereksiz yapilan bir sey, Galatasaray icinde gereksiz bir sistem bence... Harcadigin paranin karsiligini verecek veya akustigi artiracak bir sistem degil... S.Saracoglu stadinin zaten ustu kapali mac oynanirken macin ustu tamamen kapali olmuyacagi icin akustik icin cok degisen bir sey olmuyacakdir diye dusunuyorum...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri