1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: 23.Hafta / Karabükspor-Boluspor

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Default 23.Hafta / Karabükspor-Boluspor

Su an 1-0 öndeyiz gol 25.Dk'da Gurbanov'dan geldi

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

2-0 öne geçtik.Karabük bir penaltı kaçırdı...!

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gurbanov Bizden Gitmişti Boluya Boluya Tebrikler

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Karabükspor taraftarı bekleneni yapmış bende ne zaman taşlamaya başlıcaklar diyordum.Bunun gelecek seneside var diyecem ama süper ligde olacagımızdan zor Bizde 5-6 tane yaralanan varmış.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Boluspor tutulmuyor: 0-2

Bank Asya 1. Lig'de 23. Hafta mücadelesinde son haftaların flaş takımı Boluspor deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda ilk yarısı da konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın golleri 25. dakikada Rıza ve 60. dakikada Sertan'dan geldi. Boluspor'da Ömer 86. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
    Ligde oynadığı son 6 maçı kazanarak bir anda Süper Lig potasına giren Boluspor bu galibiyetle puanını 37'ye yükseltirken, Karabükspor 29 puanda kaldı. Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
    Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Baki Yiğit, Fahri Aksoy
    Kardemir Karabükspor: Süleyman Küçük, Aydın, Bülent Bal, Şenol, Mahmut, Tayfun, Gökhan (Dk. 76 Hakan Bayraktar), Süleyman Görgün, Burak (Dk. 46 Murat), Hakan Söyler, Adem (Dk. 61 Abdullah
    Boluspor: Atacan, Erdem, Aytek, Gökhan Çalışal, Sertan, Tayfun (Dk. 77 Mustafa), Cem, Ömer, İlyas (Dk. 88 Fatih), Ilgar (Dk. 66 Gökhan Caba), Edim
    Goller: Dk. 24 Ilgar, Dk. 61 Sertan (Boluspor)
    Sarı Kartlar: Dk. 27 Süleyman Görgün, Dk. 29 Bülent Bal, Dk. 68 Tayfun, Dk. 69 Gökhan (Kardemir Karabükspor), Dk. 33 Erdem, Dk. 68 Edim (Boluspor)
    Kırmızı Kart: Dk. 86 Ömer (Boluspor)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yarenlerimize tebrikler.Yine kazandılar ve iyice play-off oynamanın hevesine kapıldılar.Haklarıdır.İnşallah süper lige de çıkacaklar.

Karabük'ün bu hareketleri zaten meşhurdur.Giresundan sonra kardeşlerimize de aynı çirkinlikte hareketler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri