-
Braga Portekiz'in Kralı Olmaya Geliyor
Braga

Braga'nın Stadyumu

Berkecan Gökçe(Galatasaray ve Valencia'da oynadığın Berkcan Gökçe benim kuzenim oluyor.Berkcan koydu adını hiç ilgilenmedi ben devam ettirdim bu sefer kendi adıma açıyorum)
Braga yönetimi antrenörlerinin istifa etmesi sonucu 4.Lig D kategorisi Baksırspordan alındı.
Muhabir:Baksırspordan geldiniz.Braga gibi professional bir takımı başarılı bir şekilde yöneteceğinize inanıyor musunuz???
Berkecan Gökçe:Acemi bir takımdan gelmiş olabilirim.Bu benim takımda başarılı olup olmacağımın göstergesi değildir.Şu an da inanmayanlar ileride görecekler.Taraftarlar memnun olmasalarda onları sevindireceğime inanıyorum
Okudum ve Kabul Ediyorum
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093
Öncelikle sizin sonra benim zevk almamı diliyorum.Hepinize yardımcı olacağınıza inanıyorum.Sizlerinde katkısıyla kariyerimi en iyi şekilde ilerleteceğim.
-
-
Başarıalr dilerim
-
Başarılar Sevdiğim Bir Takım...
-
Ivan Helguara Braga'da

Fernando Moriantes Braga'da

Linz Stoke'de

De Santcis 2009 Temmuz Ayında Braga'da

Eduardo Costa Braga'da

Bruno Tiago 1m ile Belenenses 'te

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler
Last edited by Börk : 23.Şubat.2009 at 22:39
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
-
oncelikle portekiz liginden bir takim aldigin icin daha cok ilgimi cekti
portekizce bildigim icin portekiz ve brezilyaya karsi bi sevgim var
kariyerinin takipcisiyim.umarim uzun soluklu olur.transferler cok iyi.kadronda fena degil sampiyonluk ilk sezonlarda biraz zor ama en azindan uefaya kalirsin. alt yapiyo cok onem ver portekizden feci regenler cikiyor
-
Başarılar
-
Çok sagol junal arkadaşım sana bir soru sorcam.Simdi şu intertoto varya 3 temmuz da istediler.Eğer uefa 'ya kalırsam yeni gelenleri sokabilirmiyim yoksa aynı kadroyla devam mı edeceği ve önerdiğin birileri varmı birde alt yapıya önem ver derken kimler
-
uefaya kalirsan yeni gelenleri sokabilirsin.ikisi sonucta farkli kupalar.o yonden icin rahat olsun.yani klasik olarak onerebilcegim bikac adam var herkes aliyo zaten,lewandowski,borges sonra kosta rika klubunde sag bek marvin angulo borbon var,ayrica sana onereyim bak bu adami eger database in genis olarak aciksa kesin al fildisi takimi ASEC ten Hamed Diamonde olmasi lazim.iki sene icinde aldiginin 20 kati degeri olucak.ayrica bide Peter Masilela var sol bek israilde bi takimda oynuyor.simdilik bu kadar onerebilirim.alt yapi dedigim olay soyle,yani portekizde sproting lisbon tam bir alt yapi fabrikasi,ondan cikan oyuncular oyunun ilerleyen yillarinda dunya stari oluyorlar.portekizden genc adam cok cikiyo onu demek istiyorum sende iyi bir youth coach ve scout al faydasini goruceksin...maclarin ss lerini beklioruuzz..
-
Hazırlık Kampı Çok İyi Geçti Görüceğiz Bakalım Resmi Maçlarda Nolacak

Euro Vase'de rakimibimiz 0dense Boldklub(OB)
Braga'ya avantajlı bir şekilde döndük

Braga Kendi Sahasında adeta şov yaptı.

Uefa Kupası 2.Ön Eleme Maçında Rakimibiz Koper
Şansızdık 3 Direkten Dönen Topumuz Vardı Olmadı

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Celso Borges Braga'da

Peter Masilela Braga'da
Last edited by Börk : 24.Şubat.2009 at 09:07
-
İnanılmaz Bir Defans Kurgusu...Cesar,Rodriguez,Leonei,Pereira...Cesar inanılmaz bir sağ bek cok güzel müdahaler cok güzel kaymalar araya girmeler pasları süper.Rodriguzel kafa toplarında süper andre leone aynı şekilde çok güzeller Eduardo Costa ve Moriantes Çabuk ısındı bir de gol attılar.Matheus ve olivera kanatları süper işletiyor.İşte böyle bir takım sonuç...

Braga 2-Koper 0 Yine inanılmaz Yeni Transfer Ceolso Borges mükemmel oynadı.Çok şut çekti.Birisinde 40 metreden şutu kaleciya çarptı üst direğe çarptı ve gol girdi.Gol Koper kalecisi attı sayıldı.Yine iyi bir defans,yine iyi bir orta saha yine iyi bir forvet
Braga 2-Koper 0 Yine inanılmaz Yeni Transfer Ceolso Borges mükemmel oynadı.Çok şut çekti.Birisinde 40 metreden şutu kaleciya çarptı üst direğe çarptı ve gol girdi.Gol Koper kalecisi attı sayıldı.Yine iyi bir defans,yine iyi bir orta saha yine iyi bir forvet
Last edited by Börk : 24.Şubat.2009 at 09:45
-
Borges iyi olmuş.Başarılar 2.sezon satmak istersen 5 € üzerinde çok rahat satabilirsin.
-
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
-
kardesim transferler iyi olmus.masilela dan memnunmusun?ben soyledim zorda birakmaz insallah beni.bu arada maclarda cok iyi gecmis..umarim daha iyileri olur..
-
Kardeş hiç sağ kanatta denedim sol kanatta cesar var sola koyup denemedim ama sağda başarısız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4-2 Kazandık

Uefa Kupasın'daki Rakimibiz Zurich
Last edited by Börk : 24.Şubat.2009 at 23:18
-
o zaten sagda oynamaz.sol bek o,solda dene bakalim diger adami kesemezse satarsin olmadi.ama cok gelisiyo ilerleyen yillarda benden soylemesiii
-
ii başlamıssın devamı gelir gibi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca transferlerin çok iyi
Last edited by cantoklucu : 25.Şubat.2009 at 00:09
-
Belkide Biraz Şans Son Dakika Bir Frikik Golü

Tamıyla As oyuncuların dinlerdirildiği maçta 2.yarı oyuna giren Meyong skoru belirledi.

Güzel Bir Performans

1-0 Kazanan Braga Tur Atladı.Golü ise ayak dışıyla 40 metreden Moriantes attı.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bovavista maçında görev verdim.İyi oynuyor ama Cesar'ı Kesmez Şu an
Last edited by Börk : 25.Şubat.2009 at 00:21
-

Uefa Kupasına kalan Braga'nın Gruptaki Rakipleri

Kazandık

Portekiz Kupası Puan Durumu

Uefa Gruplarında ilk maçı kazandık.
-
başarılar kardeş güzel gidiyorsun
-
Güzel gidiyorsun kardeş başarılarını devamını bekliyoz
-
Biri Yardımcı Olabilir mi oyunu açarken online activision adlı bir uyarı geliyor ve key istiyor napmam lazım acil
-
yardımcı olmak yasak c.racke giriyor senin dediğin konu
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
Birazda Yedek Kadronun Vermiş Olduğu Dezavantajla Berabere Kaldık.
Mesaj Yetkileri