1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: 9,03 yaması

Hybrid View

Default 9,03 yaması

arkadaşlar yamayı yükledim hemde sorunsuzca ancak benden oyuna girerken şifre istemeye başladı? acilen yardım bekliyorum sizlerdenn

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

oyunun orjinal değil ise kod istemesi normal..Korsan ise yardım yapmıyoruz ...

valla çok sağlam bir siteden indirdim full sürüm diye bilmiyorum korsan diyemi? acaba sen orjinal mi kullanıyosun? orjinale verecek param olsadı zaten gider alırdım arkadaşım? yinede teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunun full ama korsan. Full ile korsan farklı deyimler. Korsanın karşıtı orjinaldir. İndirdiğin oyun fulldür ama orjinal değil karışık oldu biraz ama böyle işte C.rack, key vs ilgili paylaşım yapmak yasak, tek şansın orginal
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

bir arkadaş da orjinal ama sürekli hata veriyor demiş forumda araştırdımda...

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Korsan oyun hakkında yardım talebinde bulunmak forumumuzda yasak. Konu GMA'ya gider.

Mesaj Yetkileri