1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Galatasaray-Bursaspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Galatasaray-Bursaspor

Maç bitmiş olmaına rağmen konular açılmamış.Devamını yönetim açar heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla , kasmadan yorulmadan maçı aldık , önemli olan 3 puandı , uefa maçı öncesi zaten belliydi böyle oalcagı puanımızı 43'e çıkartıp umudumuzu sürdürdük

Tebrikler Aslanlarımıza...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İlginç bir maç olmuş. Gs'ye şans perileri baya bir yardım etmiş anlaşılan.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor maç boyunca üstün oynadı. Net goLLeri atamadı. ÖzeLLikLe son dakikada inanıLmaz goLLer kaçtı. GaLatasaray erken goL buLamasaydı bu akşam puan kaybederdi.

İstatistik ve oyun oLarak üstün Bursaspor ama puan oLarak GaLatasaray hanesine yazdırdı ve yoLuna devam ediyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Baros un ilk dakikalarda gol atacağı içime doğmuştu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gol , Baros'a mı yazıldı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ligtv.com.tr Volkan'a yazmış golu. Büyük ihtimalle öyledir çünkü top havada gelirken Volkan'a çarptı gibi gördm ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Aydın' ın gölü hayatımda gördügüm en tuhaf gollerden biriydi. Bir kaleci elinden top kacırır, hatalı cıkar, hatta ayağının altından bile kacırır ama bu şekilde gol yemesi bana göre sorumsuzluktur..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post
    Aydın' ın gölü hayatımda gördügüm en tuhaf gollerden biriydi. Bir kaleci elinden top kacırır, hatalı cıkar, hatta ayağının altından bile kacırır ama bu şekilde gol yemesi bana göre sorumsuzluktur..
    Veli ve Aydın hareketliydi o pozisyonda Aydın'da kaleciye pres yapınca Veli'nin önü bosaldı sanırsam , oda topun altına girip tekrar Veli'ye atmak istedi gelişi güzel vurmak yerine , derken Aydın'da önüne yatmayınca İvankov'da topu iyi kaldıramayınca gol oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Veli ve Aydın hareketliydi o pozisyonda Aydın'da kaleciye pres yapınca Veli'nin önü bosaldı sanırsam , oda topun altına girip tekrar Veli'ye atmak istedi gelişi güzel vurmak yerine , derken Aydın'da önüne yatmayınca İvankov'da topu iyi kaldıramayınca gol oldu
    Ama çok saçma değilmi.. Yani mantıklı düsünüyorum kendi adıma sahada Veli harici 9 tane daha oyuncu var Bursasporlu Veli'ye topu atmak icin Aydın'ın üzerinden geçirmeli..Oyuncular birbirine çok yakın mesafede cok tehlikeli bi hareket ve sonucuda gol oldu zaten..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post

Ama çok saçma değilmi.. Yani mantıklı düsünüyorum kendi adıma sahada Veli harici 9 tane daha oyuncu var Bursasporlu Veli'ye topu atmak icin Aydın'ın üzerinden geçirmeli..Oyuncular birbirine çok yakın mesafede cok tehlikeli bi hareket ve sonucuda gol oldu zaten..
    Çok saçma en azından vur ileri ,bırak kurma oyunu .

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

aşırı güven bazen böyle şeylere neden olabilir. Ivankov ayak hakimiyetine ve oyun kurma yeteneğine çok güveniyor açıkcası, bu güven de bu golü doğurdu. yılın en ilginç golü olarak gösterilecektir sanırım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onca eksiğe ragmen 3 puanı almayı bildik. Serkan kurtuluşu begendim. Aydın goldeki yaptıgıı baskı ve sonucunda attıgı gol haricinde olumlu bir hareket yapamadı. Meira son haftalardaki en iyi oyununu oynadı. Kewell iyiydi takımı rahatlattı attığı paslarla. Linc de etkisizdi. Rakibin son dakikada Sercanın omzuna carpan topun kaleye yönelmesi sanctisin kurtarısı ve emre asıkın yaptıgı haatadan sonra koreli forvert shin sanırım adı vurusu en net pozisyonlarıydı. Duran toplarda yine tedirginiz golü de öyle yedik. bizimde goller harici nondanın kötü vuruşu haric pozisyonumuz yoktu. pozisyon acısından kısır, mücadele acısından iyi bir mac izledik. kazandık mutluyuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç bayağı bi sıkıcı geçti.İşin açıkçası Galatasaray pozisyona girmeden 2 gol attı ve maçı kazandı.Bu futbolu hafta içi oynanacak UEFA maçına bağlıyorum.Yok o maçla alakası yok bu futbol böyle devam ederse Bülent Korkmaz'ın ömrü de fazla uzun sürmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Burdur

Bursa'nın yediği goller çok komikti.Galatasaray'ın aklı UEFA'da anlaşılan.Bu arada Ivankov kaleci falan değil ben Bursaspor'lu olsam kesin kovulmasını isterdim bu sadece sorumsuzlukdur.

Mesaj Yetkileri