1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Sivasspor - Ankaraspor [ TSL 23. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Default Sivasspor - Ankaraspor [ TSL 23. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bizim için zor bir maç ama süpriz yapacağımızı tahmin ediyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bizim için zor bir maç ama süpriz yapacağımızı tahmin ediyorum
    Dediğim gibi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haydi Sivas'a bir darbede Ankara vursun..

Sivas'ın hiç bir zaman büyük olamayacağının kanıtı.Tebrikler Ankaraspor iyi sonuç aldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ankaraspor hakettiği 1 puanı aldı.

Sivasspor'da her puan kaybında hakeme yüklenmeye başladı.Bu haftaya kadar hakem arkalarındaydı ancak artık kazanamayınca onlarda hakeme sallamaya başladılar.

Güzel bir puan kaybı oldu.Ankaraspor 3 puanı bile alabilirdi ama olmadı.

Bu arada oldukça fazla bir ceza almasını bekliyorum ben Sivasspor'un.Toplu olarak uzun süreli küfür vardı maç sonunda Bülent Uygun'un bir hakemi dövmediği kaldı.Keza yine Petkoviç,Mehmet Yıldız falan da oldukça ısrar ettiler.Baya bir ceza bekliyorum Sivas'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ankaraspor iyi oynadigi macta hakettigi 3 puan yerine, 1 puan alabildi.
    Sivasspor böyle oynadigi sürece ilk 5e bile giremez.
    Ayrica Bülent Uygun nasil bir kisilige sahip oldugunu, bir kez daha gösterdi bütün herkese ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bülent Uygun baya bir havalanmıs 2 gün önce hakemlerde insan hata yapabilir şimdi yanlarına gidip neredeyse dövücek , Sivasspor'a yakışmayan bir teknik direktör.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bulent Uygun bey

Es Es, Bursa ve Ts maclarindan ne oldu, bi kere agzin yandimi neler yapabilion. Bana gore ruh sagligi bozulmus bi adam, ne oyle kirana kadar yedek kulubesini tekmeledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son dakikada Petkovic %100 bir top çıkardı.O gol olsa Sivasspor maçtan puansız ayrılacaktı ama olmadı.

Yinede o kaybettileri 2 puan bile zirve yolunda ağır bir yara aldırdı Sivasspor'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bülent Uygun'un yarın özür için bir basın toplantısı yapacağı açıklandı. Bülent Uygun'un bu kadar agresif olması zirve baskısından kaynaklanıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Benim çok merak ettiim birşey var.. Ankara sonuna kadar puanı haketti onda hemfikiriz herkesle, Bülent Uygun'un tavırlarının doğru olmadıgı aşırı olduğu yakışmadığı konusundada kesinlikle hemfikiriz. Fakat nasıl bir insanın futbol hayatında ilkkez bu sekilde davrandıgını görüpte Sivasspor'a yakışmadıgını kişiliğinin düzgün olmadıgını söyleyebilirsiniz ? Bence haksızlık ediyorsunuz arkadaslar bu anlayış başta Yılmaz Vural olmak üzere coğu teknik adamı ipe götürür o zaman
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baska takimlara haksizlik yapilirken agzini acmiyor,3 puan aldimi herkes mutlu fakat aynisi ona bi kere oldugunda bukadar agresif oluyor. Zarari sadece kendine olsa neyse, Sivas camiasi bundan etkilenir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Baska takimlara haksizlik yapilirken agzini acmiyor,3 puan aldimi herkes mutlu fakat aynisi ona bi kere oldugunda bukadar agresif oluyor. Zarari sadece kendine olsa neyse, Sivas camiasi bundan etkilenir
    Kaç tane yönetici, kaç tane teknik direktör var ki kendi lehine hata olduğunda çıkıp söyleyen ? Sırf bu yüzden Bülent Uygun'a yüklenmeye kalkarsak sanıyorum Türk futbol aleminin %99'unu hedef tahtasına oturtmamız lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun'a niye yükleniyorsunuz.Etmiş ise etmiş bir cahillik, 30 yılda 1 kez.

Fenerbahçeli olduğunu beyan etmesi nedeni ile herkes üstüne gidiyor, anlamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Fenerbahçeli olduğunu beyan etmesi nedeni ile herkes üstüne gidiyor, anlamıyorum.
    İşte zaten bencede tam dillendirilemeyen şey bu.. Bülent Uygun rengini belli etti zaten Fenerbahçe tarihide onu asker Bülent olarak tarihine kazıdı..
    Benim anlamadığım nokta şu bir adam Sivasspor'u alıyor ve hayal edemeyeceği bir seviyeye getiriyor 23. hafta Sivas lider ve bunları yaparken bu adam hiçbirşekilde ne gecen senelerde ne de bundan önceki puan kayıplarında bu şekilde bir tepki vermiyor kaldı ki bu Sivasspor' un ilk puan kaybı değil..Yanlış anlaşılmasın Bülent Uygun'un yaptıklarını bende tasvib etmiyorum yakışmayan hareketlerdi ama bu hareketler üzerinden hakaret ve aşağılayıcı sözlerle bu başarılı adama çamur atmak isteyenlerinde karşısındayım..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alanyaspor maçı sonrasındaki basın toplantısını dinlemek gerek.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Ne yapmıştı kulübe mi tekmelemişti yoksa hakemimi dövmüştü ?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Zaten söylenenlere göre vicdan azabı duyuyormuş tepkisini fazla kaçırdığı için.

Mesaj Yetkileri