1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: korner taktiği

Hybrid View

Default korner taktiği

"genel konular" a başlık açamadığımdan buraya yazıyorum.

bana kornerlerde hangi adamlara hangi taktikleri vermeliyim anlatırmısınız. adam paylaşımlarından çok kötü goller yiyorum ve etkisiz kornerler kullanıyorum. bunun çok skıntısını çektim, önerilerinizi bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamı yardım istediğine pişman etmişsiniz yahu.
    Konuyu doğru yere taşıdım.

Sorunun cevabına gelirsek;

Defans Kornerlerde Zıplama ve Güç'ü yüksek 2 oyuncuya Tall Man Mark ver en hızlı oyuncuna Forward ver geri kalan hepsine Man Mark ver. Ben Şahsen böyle yapıyorum olumlu sonuç alıyorum.

Atak Kornerler için ise Önem sırasına göre, Zıplama, Kafa, Güç'ü en iyi oyuncuna Challenge Keeper de, korneri kullanacak oyuncuya forward de, ikinci olarak gelen Zıplama, Kafa, Güç'ü en iyi oyuncuna Atack Near Post, En bitirici oyuncuna ise Attack Far Post yada Stand far post de. Diğerlerinide oyuncularının durumuna göre yerleştir. En az 2 oyuncuna Stay Back diyip 3. oyuncu için ise Stay Back If Needed diyebilirsin.

Atak Kornerde bahsettiğim şey geçen sene oyunda bulunan Bir açıktı bu sene bir nebzede olsun önüne geçilmiş ama yine çok sayıda gol bulabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post

Defans Kornerlerde Zıplama ve Güç'ü yüksek 2 oyuncuya Tall Man Mark ver en hızlı oyuncuna Forward ver geri kalan hepsine Man Mark ver. Ben Şahsen böyle yapıyorum olumlu sonuç alıyorum.

Atak Kornerler için ise Önem sırasına göre, Zıplama, Kafa, Güç'ü en iyi oyuncuna Challenge Keeper de, korneri kullanacak oyuncuya forward de, ikinci olarak gelen Zıplama, Kafa, Güç'ü en iyi oyuncuna Atack Near Post, En bitirici oyuncuna ise Attack Far Post yada Stand far post de. Diğerlerinide oyuncularının durumuna göre yerleştir. En az 2 oyuncuna Stay Back diyip 3. oyuncu için ise Stay Back If Needed diyebilirsin.

Atak Kornerde bahsettiğim şey geçen sene oyunda bulunan Bir açıktı bu sene bir nebzede olsun önüne geçilmiş ama yine çok sayıda gol bulabilirsin
    Ek olarak uzun şutu iyi olanları ben alanın dışında yapıyorum(ingilicesi aklımda değil şimdi) dönen toplarıda alıp vurmak için iyi oluyor.

Bende ilk üye olduğumda korsan oyunla ilgili konu açmıştım ve ceza almıştı bilmeyene yardımcı olmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Ek olarak uzun şutu iyi olanları ben alanın dışında yapıyorum(ingilicesi aklımda değil şimdi) dönen toplarıda alıp vurmak için iyi oluyor.
    Lurk Outside of Area olarak geçiyor bu oyunda.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖnceLikLe bir arkadaşımız ve foruma yabancı oLan birisine bu şekiLde yardım şekLi oLmaz.

GüzeL bir diLLe neyin ne oLduğu aktarıLır. Sonuçta hepimiz iLk zamanLarda bu sıkıntıLarı yaşadık. YaLnış yere konu açarız, yaLnış şeyLer yazarız bunLar oLabiLir. Saygı sınırLarını zorLamanın bir gereği yok.

Sadece yöneticiLer değiL, eski ve biLgiLi diğer üyeLerimizde biLdikLeri birşey varsa bunLarı payLaşmaLı ve izah etmeLi.
    Last edited by eXcitinG : 11.Mart.2009 at 19:01
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Forumlarda problemlerine çare arayan kişilerin tek bir hedefi vardır. Problemlerini en kısa sürede çözümlemek. Bu nedenle girilen forumların kurallarını bilmemeleri gayet normal bir durumdur.

Açılan konu forum içerisinde tartışılacak birşey ise;

forumun daimi üyeleri olan bizlerin tek bir görevi vardır. İsteğe bağlı olarak konuyla ilgili gerekli bilgilendirmeyi yapmak.

Konu yanlış yere açılmışsa bunu düzeltecek olan forum yöneticileri bulunmaktadır. Tabi sizlerde kuralların benimsenmesi adına bunu belirtebilirsiniz ancak düzgün bir üslupla.

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Oyunlara ayıracak vaktim yok diyorsun. Korner taktiğini soruyorsun. Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.
    oyunLAR'a dedim farkındaysan. bu, elde varolan zamanımdan bir oyun için fedakarlık yaptığım anlamına gelir. Ayrıca; bugün sokak aralarında tek kale maç yapan kreş çocuklarına "bana futbol hakkında bildiğin üç terimi söyle" desen birisi emin ol "korner" olacaktır, yani uzayı fethediyor değilim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Adamı yardım istediğine pişman etmişsiniz yahu.
    Konuyu doğru yere taşıdım.

çok saol dostum, harika bilgiler.
    Last edited by gilbert : 10.Mart.2009 at 19:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by gilbert View Post
    oyunLAR'a dedim farkındaysan. bu, elde varolan zamanımdan bir oyun için fedakarlık yaptığım anlamına gelir. Ayrıca; bugün sokak aralarında tek kale maç yapan kreş çocuklarına "bana futbol hakkında bildiğin üç terimi söyle" desen birisi emin ol "korner" olacaktır, yani uzayı fethediyor değilim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

çok saol dostum, harika bilgiler.
    Özür dilerim, yanlış okumuşum.

Mesaj Yetkileri