Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne OLur ?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü Kazanır

1 20.00%
  • Berabere Biter

3 60.00%
  • Sivasspor Kazanır

1 20.00%
1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Ankaragücü - Sivasspor [ TSL 24. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Ankaragücü - Sivasspor [ TSL 24. Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

En çok korktuğum şey oldu ve De Nigris bu maçta yok. Zaten sakatlıklarla boğuşuyoruz birde tek gol kaynağıda sakatlanınca bu maç hakkında çok karamsar oldum. Ama Jaba'ya güvenmek istiyorum yinede. Kişisel olarak birşeyler yaparsa en azından 1 puanı alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Haftanın bankosu: Ankaragücü..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

De Nigris maça yetiştirilmiş. Berabere biter diye tahmin ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivas 2-0 öne geçti
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligimizin liderine bak ya bu kadar kalitesiz bir takım olamaz her maç ezilmelerine rağmen inanılmaz bir balla maç kazanıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bana lig liderini söyle, sana o ligin kalitesini söyleyeyim..

Bal kovanına bandırıp çıkarmışlar bunları.Küme potasın da olmaları gereken yerde lider durumdalar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şu Mehmet Yıldız'a dikkat edin bi her topu aldıgında rakibine yaslandıgında , her hareketi faul el kol çalısıyor birde formadan çekmeler yapıyor hakemde bunları görmüyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sivasta bir düşüş olduğu kesin ama nasıl ediyolar anlamıyorum kazanıyolar

Futbol şansları yanlarından ayrılmıyor. Bursa maçı Ankaragücü maçı ne diyelim. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bizim liderlik işi bir hafta ertelendi anlamına geliyor bu galibiyetGeç olsun da güç olmasın...

Sivas'ı kötü oyunununa rağmen kazandığı için tebrik ediyorum da bu şansla daha ne kadar gidebilirler bilmiyorum.Ben hala Sivas'ın ligi 5. bitireceğini düşünüyorum.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    .Ben hala Sivas'ın ligi 5. bitireceğini düşünüyorum.
    Bu düşüncene bende katılıyorum.

Gerçekten çok kısır bir futbol ama ne yapıyorlar,ne ediyorlar kazanıyorlar.Tebrikler Sivasspor.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Ankaragücü oynadı, Sivasspor izLedi. İLk yarıda Ankaragücü yüzde yüzLük goL pozisyonLarı kaçırdı.

Sivasspor Lider oLarak daha fazLa tutunamaz bence.

TebrikLer. 0-2 çok iyi bir skor.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Maçın kırılma noktası Murat Duruer'in boş pozisyonda topu direğe nişanlamasıydı..Tebrikler Sivasspor.

15. Default

Turkcell Süper Lig'de yapılan Ankaragücü-Sivasspor maçı konuk takımın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
    Turkcell Süper Lig'de yapılan Ankaragücü-Sivasspor maçının ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.
    7. dakikada ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Kerem'in vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 27. dakikada Kerem'in sağ taraftan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Murat Duruer, kötü bir vuruş yapınca meşin yuvarlak auta çıktı.
    29. dakikada Barbaros'un pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Jaba'nın vuruşunda, meşin yuvarlak Petkovic'ten döndü. 37. dakikada Kerem'in ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Petkovic'te kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
    48. dakikada ceza alanı içinde oluşan karambolde, top Jaba'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunu kaleci Petkovic çeldi. Topu önünde bulan Murat Duruer'in vuruşunda ise meşin yuvarlak yan direkten döndü.
    50. dakikada Musa'nın ceza alanına ortaladığı topa iyi yükselen Tum'un vuruşunda, meşin yuvarlak auta gitti. 57. dakikada Elyasa'nın ceza alanı ön çizgisinden yaptığı vuruşta, top Petkovic'in ellerinde kaldı.
    67. dakikada Sezer'in sağ taraftan kullandığı korner atışında, ceza sahası içinde müsait durumda bulunan Mehmet Yıldız, kafa vuruşuyla topu Ankaragücü ağlarına gönderdi: 1-0
    74. dakikada Ankaragücü ceza alanı içinde oluşan karambolde topla en son buluşan Sedat'ın kafa vuruşunda, top üst direğe çarparak auta çıktı.
    83. dakikada Ankaragücü ceza sahasına atılan topu, başkent ekibinin savunma oyuncuları birbirlerine bırakırken, araya giren Kamanan farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti: 2-0 Karşılaşma, Sivasspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Kaynak MACKOLIK

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Valla gene İstanbul şampiyon olmasın bal mal götürsünler bu sene ligi...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Bu futbolla zaten 2 seneye kalmaz geldikleri yere geri dönecekler.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Uzun Süre Sonra Yeniden Dönebildim Gerçekten Sivasım İyi Gidiyor İnşallah Şampiyon Oluruz Bu Arada Geldikleri Yere Döner Diyen Arkadaşları Kınıyorum

Özlettin Buğra kendini forumu bıraktın diye üzüldüm açıkçası buraya renk katıyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Özlettin Buğra kendini forumu bıraktın diye üzüldüm açıkçası buraya renk katıyorsun
    Bazı Sağlık Sorunlarımdan Dolayı Ameliyat Oldum Yoksa Bırakmam Forumu Canım

Mesaj Yetkileri