Ankaragücü Kazanır
Berabere Biter
Sivasspor Kazanır
Haftanın bankosu: Ankaragücü..
[SIGPIC][/SIGPIC]
De Nigris maça yetiştirilmiş. Berabere biter diye tahmin ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sivas 2-0 öne geçti
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ligimizin liderine bak ya bu kadar kalitesiz bir takım olamaz her maç ezilmelerine rağmen inanılmaz bir balla maç kazanıyorlar.
Bana lig liderini söyle, sana o ligin kalitesini söyleyeyim..
Bal kovanına bandırıp çıkarmışlar bunları.Küme potasın da olmaları gereken yerde lider durumdalar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu Mehmet Yıldız'a dikkat edin bi her topu aldıgında rakibine yaslandıgında , her hareketi faul el kol çalısıyor birde formadan çekmeler yapıyor hakemde bunları görmüyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sivasta bir düşüş olduğu kesin ama nasıl ediyolar anlamıyorum kazanıyolar
Futbol şansları yanlarından ayrılmıyor. Bursa maçı Ankaragücü maçı ne diyelim. . .
Bizim liderlik işi bir hafta ertelendi anlamına geliyor bu galibiyetGeç olsun da güç olmasın...
Sivas'ı kötü oyunununa rağmen kazandığı için tebrik ediyorum da bu şansla daha ne kadar gidebilirler bilmiyorum.Ben hala Sivas'ın ligi 5. bitireceğini düşünüyorum.
Ankaragücü oynadı, Sivasspor izLedi. İLk yarıda Ankaragücü yüzde yüzLük goL pozisyonLarı kaçırdı.
Sivasspor Lider oLarak daha fazLa tutunamaz bence.
TebrikLer. 0-2 çok iyi bir skor.
Maçın kırılma noktası Murat Duruer'in boş pozisyonda topu direğe nişanlamasıydı..Tebrikler Sivasspor.
Turkcell Süper Lig'de yapılan Ankaragücü-Sivasspor maçı konuk takımın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
Turkcell Süper Lig'de yapılan Ankaragücü-Sivasspor maçının ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.
7. dakikada ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Kerem'in vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 27. dakikada Kerem'in sağ taraftan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Murat Duruer, kötü bir vuruş yapınca meşin yuvarlak auta çıktı.
29. dakikada Barbaros'un pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Jaba'nın vuruşunda, meşin yuvarlak Petkovic'ten döndü. 37. dakikada Kerem'in ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Petkovic'te kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
48. dakikada ceza alanı içinde oluşan karambolde, top Jaba'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunu kaleci Petkovic çeldi. Topu önünde bulan Murat Duruer'in vuruşunda ise meşin yuvarlak yan direkten döndü.
50. dakikada Musa'nın ceza alanına ortaladığı topa iyi yükselen Tum'un vuruşunda, meşin yuvarlak auta gitti. 57. dakikada Elyasa'nın ceza alanı ön çizgisinden yaptığı vuruşta, top Petkovic'in ellerinde kaldı.
67. dakikada Sezer'in sağ taraftan kullandığı korner atışında, ceza sahası içinde müsait durumda bulunan Mehmet Yıldız, kafa vuruşuyla topu Ankaragücü ağlarına gönderdi: 1-0
74. dakikada Ankaragücü ceza alanı içinde oluşan karambolde topla en son buluşan Sedat'ın kafa vuruşunda, top üst direğe çarparak auta çıktı.
83. dakikada Ankaragücü ceza sahasına atılan topu, başkent ekibinin savunma oyuncuları birbirlerine bırakırken, araya giren Kamanan farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti: 2-0 Karşılaşma, Sivasspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Kaynak MACKOLIK
Valla gene İstanbul şampiyon olmasın bal mal götürsünler bu sene ligi...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Bu futbolla zaten 2 seneye kalmaz geldikleri yere geri dönecekler.
Uzun Süre Sonra Yeniden Dönebildim Gerçekten Sivasım İyi Gidiyor İnşallah Şampiyon Oluruz Bu Arada Geldikleri Yere Döner Diyen Arkadaşları Kınıyorum
Özlettin Buğra kendini forumu bıraktın diye üzüldüm açıkçası buraya renk katıyorsun![]()