Last edited by DisCo : 18.Mart.2009 at 00:20 Reason: İmla Hatası
kanqa Başarılar
Takipcinim
başarılar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Saolun arkadaşlar ss' falan yarına kaldı artık ama size bi bilgi vereyim transferler çok zor takım iyi gibi gözüküyor ama enkaz
Lyon İşte Bu Eksikleri Gidermen Gerek
![]()
başarılar dilerim kamp iyi geçmiş transfer yapmadın mı?
Güzel geçmiş Hemen Hemen
Başarılar Kardeşm
oLsun Olur Böyle Şeyler
Sana Tavsiyem Juninho ParamParcayıKesmeden OYnat
öle yapıyorum zaten :d
yav Cok Seviyorum Ben Juninho ParaMParCayı
VeSana Tavsiyem Frekik Ve Cornerleri Duran Topların Hepsini Ona Bırak YaratıcıLıgını maksimuma Götür İZleUzun Sut Vermeyide Unutma
Basarilar fifacan ins. Avrupada basari gelir !!!!
baba sende bana mı öğretiyon ayıpsn vala paramparça için sözemi gerek var
![]()
Cimbom Son Anda Elinden KAcırdı Diye Nerdeyse Oturup Aglayacaktım
Hadi Bakalım Lige Başlada Bir KAc Macın ssini At Beraber Terk Edelim Bu Diyarı![]()
evet vala sorma şu fb yüzünden kaçırdık admı o maçı izlemiş sonra can güvenliği yok diye gelmemiş varya 10 no adam![]()
Gelseydi Keşke Bea.
Kardeşim Ssleri Bekliyorum
Sezona Kupayla Başlaman Güzel Olmus
kariyerinde basarilar kardes..cok sevdigim bi takim takipcinim..juninho yu oynaticak olmanada sevindim![]()
Toulalan'ı satıp Moutinho'yu alsan enkazı toparlamak için birazcık bütçen olur galiba,birde yanılmıyosam ek bütçe istendiğinde klüp hemen veriyo,önceki kariyerin için çok çok özür diler bu kariyerde sıkça yorum yazacağımın sözünü vererek kendimi affettirmek istemekteyim![]()
inş. kardeşim avrupa'da özleme son vericez inş. ama bu sezon olmaz takım tam bir tank olmuş vala 2.sezon flaş transferler yapıcam
evet yenilirim sandım ama yendik vala kaleci on numara
saol kardeşim vala bnmde çok sevdiğim adam juno onsun olmaz..fifa'da kariyer yaparken ilk sezonda gsye alıyodum hep
yok kardeşim canın sağolsun şu şoku üstümden biraz atayım belki bir daha açarım öle kariyer..
tulalana gelince baba çok az para veriyolar ek bütçede vermiyolar gelicek sezon en az 20 yi gönderirim tulalanı Moutinho yu almaya çalıştımda kulübü vermedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İŞTE GELENLER VE GİDENLER...
Last edited by fifacan : 18.Mart.2009 at 16:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kupayla başlamak güzel ligte pek fazla zorlanmassın.
Bana vermişlerdi ek bütçe ama sağlık olsun artık,sen bu ligin tozunu atarsın avrupa yı seneye fethedersin en geç![]()
Last edited by fifacan : 18.Mart.2009 at 17:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
grup kolay rahat çıkarsın ligdede ii başlamışsın devamı gelir umarım !!
saol kardeşim inş.
Benzema bile gidiciyse o zaman Avrupada gerçekten büyük işler yapabilirsin demektir![]()