1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Asistan Menejer ile ilgili

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Asistan Menejer ile ilgili

Arkadaşlar ne zamandır Fm oynuyorum bir türlü şu sorunun cevabını alamadım...

Asistan menejerlerimi seçerken nelere hangi özelliklere dikkat etmeliyiz ?
    Hangi özellikler Yardımcılarımızı üstün kılar..

Evet.. Bilen varsa söyleyebilir mi ??
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Judging Player Potential
    Judging Player Ability
    Man Management
    Motivating
    Tactical Knowledge. Ben ilk bu özelliklerine bakıyorum asistan alırken.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İngiltere milli takımında yer alan bir koç var.. Asistan olabiliyor.. İyi bir asistan sanırım..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    İngiltere milli takımında yer alan bir koç var.. Asistan olabiliyor.. İyi bir asistan sanırım..
    Massimo Neri'den bahsediyorsun herhalde.
    Ayrıca arkadaşın söyledikleri yanında bir asistanın koçluk ve determination özelliklerine de bakmakta fayda var çünkü onlar da asistan olduklarında antrenmanlara katkıda bulunuyorlar.

yeri gelince takımı bırakıp gideceğiniz adam olduğu için sevilen biri de olmasında fayda var kanımca...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Arkadaşlar ne zamandır Fm oynuyorum bir türlü şu sorunun cevabını alamadım...

Asistan menejerlerimi seçerken nelere hangi özelliklere dikkat etmeliyiz ?
    Hangi özellikler Yardımcılarımızı üstün kılar..

Evet.. Bilen varsa söyleyebilir mi ??

Bu tamamen senin oyun tarzına kalmış bir şey bence. Aşağıdakilerden hangilerini yapmasını istiyorsan karşılığındaki özelliklerin olması gerekir.

1- Team Report (takım raporu vermesi) - Judging Player Ability
    2- Teamtalks (maç konuşmaları yapması) - Motivating + Man Management
    3- Coach Report (oyuncuyla ilgili rapor vermesi) - Judging Player Potential + Judging Player Ability
    4- Assistant Feedback (maç içi taktik tavsiyelerde bulunması) - Tactical Knowledge
    5- Control Team (reserve, u20 veya u18 takımlarını yönetmesi) - Tactical Knowledge + Motivating + Judging Player Ability + Working With Youngsters
    6- Press Conference (basın toplantısına katılması) - Personality

Bunların dışında antrenmanlar içinde hangi antrenman kategorisinde görevlendireceksen ona paralel bir kategoride çalıştırma özelliği yüksek olmalı.

Daha detaylı bilgi istersen "antrenman ve antrenörler rehberi" başlıklı yazımda bu konuyla ilgili yazdıklarıma bakabilirsin. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=73438

Bu rehberde asistan ve koçlarla ilgili yazdıklarım her versiyon için geçerli ancak antrenman ile ilgili olan kısımlar 9.1.0 patch için yazıldı belirtmek isterim.

Nesil
    2005
    Yer
    34

hissiz'in dediklerine katılıyorum tavsiye istersen..brezilyalı Ney, italyan verdelli ve palermo'nun asistanı chinicchi'yi tavsiye ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler hocam.. Yararlı oldu bun bilgiler..
    Sentugo.

ikna edebilirseniz Dowhan'da mükemmel bir asistan olur... zaten world class herif 6-7 yıldır bende... takımda kimse ona karşı problem çıkarmadı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Eski Milanlı oyuncu vardır eskiler hatırlar Baresi diye.Oyunda iyi bir asistan oluyor ve kendini baya geliştiriyor.Tavsiye ederim.

Mesaj Yetkileri