1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 27.Hafta / Diyarbakırspor - Giresunspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 27.Hafta / Diyarbakırspor - Giresunspor

27.Hafta | Diyarbakırspor - Giresunsporumuz

Tarih : 22 Mart 2009
    Saat : 13:30
    Stad : Diyarbakır Atatürk stadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

KORKU BİZDEN ÖNCE ONLARI SARDI
    Giresunspor’da gözler hafta sonu deplasmanda oynanılacak Diyarbakırspor müsabakasına çevrilirken, Diyarbakır’da yayın yapan Diyarbakır Söz Gazetesi geçen sezon ki 2-1’lik Çotanak zaferini yaklaşan kritik müsabaka öncesinde bir kez daha gündemine taşıdı ve kırmızı-yeşillilere seslenerek; “Geçen sezonu unutmayın” hatırlatmasında bulundu.

YENİLGİNİN BEDELİ AĞIR OLMUŞTU

Diyarbakır Söz Gazetesi tarafından kaleme alınan yazıda şu görüşlere yer verildi.

“Ligin ikinci yarısındaki başarılı performansıyla ikinci sıraya oturan ve son 8 hafta öncesinde de ciddi bir fikstür avantajı olan Diyarbakırspor'un Pazar günü kendi sahasında Giresunspor ile yapacağı maç öncesinde geçen sezonun hatırlatması yapılıyor. Yeşil-Kırmızılı takımın, geçen sezonun 29.haftasında kendi sahasında Giresunspor'a 2-1 yenilmesi ilk 2'den uzaklaşıp Süper Lig trenini kaçırmasına neden olmuştu. Geçen sezonki maç öncesinde Diyarbakırspor ilk 2 için iddialı, Giresunspor ise kümede kalmak için can derdindeydi. Maçın başında Şadi ile 1-0 öne geçen Diyarbakırspor, son 7 dakikada Tolga ve Anton'un gollerine engel olamayınca büyük bir şok yaşamıştı. Bu yenilgiyle hem büyük bir avantajı yitirdi, hem de kalan haftalarda toparlanmakta güçlük çekti ve iki maçta yendiği için ikili averajda üstün olduğu halde Süper Lig kılpayı Antalyaspor'a kaptırdı. Pazar günkü maç öncesinde de iki takımın konumları geçen sezon ile aynı. Diyarbakırspor, ilk 2 için iddialı konumda,Giresunspor kümede kalmak için şiddetle puanlara ihtiyacı var.

SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI !

Devre arasında Süper Lig deneyimine sahip bir çok oyuncuyla kadrosunu güçlendiren Karadeniz ekibi, deplasman maçlarında oldukça başarılı. Yeşil-Beyazlı takım, ikinci yarıdaki 4 deplasman maçında 10 puan topladı. Zirve adaylarından Kasımpaşa'yı deplasmanda yendi (2-0), Altay ile berabere kaldı (1-1) ve kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Erciyesspor'u (3-1) yendi. Sakaryaspor'a ise son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup oldu. Giresunspor sadece ikinci yarıdaki başarılı deplasman performansı ve küme düşme potasında olması nedeniyle değil, masa başı oyunlar ve lobi gücü nedeniyle de dikkat edilmesi gereken bir takım. Maça atanacak hakemden masa başı oyunları ve lobi faaliyetlerine kadar Diyarbakırspor'un bir çok konuda dikkatli olması gerektiği ifade ediliyor. Final haftalarına girildiği son 8 haftalık dönemde, taraftarların da Pazar günü oynanacak Giresunspor maçına büyük ilgi göstermesi ve takıma sahip çıkması gerekiyor.
    Last edited by LaigLeNoiR : 18.Mart.2009 at 22:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Giresunspor deplasmanlarda iyi oynuyor,seyirci baskısı da yaşamıyor.İnşallah 3 puanla döneriz.

inş. giresun yener bizde kartalı yenip 2. oluruz !!

Kanka hic heveslenme, bu mac bizim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Katılmıyorum kanka bu maç bizimdir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Diyarbakirspor, Emrah Bozkurt'un attigi golle, Giresunspor karsisinda 1-0 önde.
    Dakika 73 ...

Mac bitti.
    Giresunspor'u 1-0 yendik.
    Karsiyaka'nin yenildigi haftada, Giresun'dan 3 puan alarak aradaki puan farkini 4'e cikarttik ...
    Süper lige dogru, adim adim ... (:
    Last edited by El Comandante : 23.Mart.2009 at 05:16

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yazık olmuş.Bu mağlubiyet.

Sakaryaspor haricinde kazanan takım pek yok alt sıralardan.O yüzden hala 14.yüz.

Mesaj Yetkileri