Fenerbahçe Kazanır
Berabere Biter
Eskişehirspor Kazanır
Zor bir maç Herkes Eskişehir'in Galatasaraydan sonra Feneride yenmesini bekleyecek umarım bu durum ters teper ve oyuncularda baskı yapar bizde rahatça kazanırız.
Önemi eksiklerimiz var ama Gs maçı öncesi moral depolamalıyız.
55>44 5am5un5por 44<55
Alex'in durumu belli değil oynarsa bile dikkatli olmalı , sarı kart sınırında.Alex oynamazsa Guiza - Semih çift forvet oynamalı diye düşünüyorum.Zor bir maç ama kazanmaktan başka çare yok.İster iyi oyunla olsun ister kötü oyunla ama şu maçı alalım.Taraftar inşallah stadı doldurur.Takımı zor zamanında yalnız bırakmaz..
Futbolcuların pek önemsemeyeceği bir maç.Puan kaybında bahnelerde hazır zaten.Milli maç vardı haftaya derbi var gibi baheneler öne atılır.Futbolcularda alışık zaten bu maçları kaybedip önemli maçlarda taraftarın gönlünü almaya.Bu hafta puan kaybederiz ama haftaya GS'yi yener yine herkesin gözünü boyarız düşüncesinde bence takım.
Eskişehirspor Youlanın Çabalarıyla Alır Düşüncesindeyim
Alıcaz alıcaz takım ruhunu bikere yakaladılarmı söke söke alıyolar zaten.. umarım eskisehir macından sonra o istekli arzulu Fenerbahce'yi görürüz![]()
Takımda sıkı yönetim devam ediyor. Cezalı Nadarevic dışında eksik yok. Doğa'nın hafif sakatlığı var. Maça kadar hazır olacakmış. Rıza Hoca Galatasaray maçında olduğu gibi bu maçada galibiyet parolasıyla çıkacağız dedi. Puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorum. Ligde kalma yolunda önemli bir adım olabilir alacağımız puan ya da puanlar...
I'm back...
Zor bir maç olacak.Lugano ve Emre yok.Alex de derbi öncesi riske edilmeyecek.Fakat muhakkak kazanmamız gerekiyor.9 hafta kala şampiyonluk için hala konuşmamız gerekiyorsa kalan 27 puanı almamız lazım.Bu süreçteki ilk rakibimiz Eskişehiri devirip zirve çıkışına geçeceğiz.
Aragonesin büyük bir ihtimalle çıkaracağı kadro şöyle olur
Volkan Demirel
Gökhan Gönül-Önder-Edu-Roberto Carlos
Deivid--Selçuk--Deniz--Uğur Boral
Güiza--Semih
Eskişehir en kötü beraberlik koparacaktır.Kalbimde Eskişehirden yana..
işimiz çok zor ama kazanmaktan başka çare yok futbolcuların bu bilinçte oynamaları lazım ..
Alex bu maçta riske edilmeyecekmiş. Doğru olanı da buydu. Gerek kart sınırı gerekse sakatlık nedeniyle Galatasaray maçında oynaması daha doğru. Fenerbahçe maçları için, hatta diğer takımların maçları içinde yorum yapmak pek kolay değil ama ben kolay kazanacağımızı düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex olmayınca Fenerbahçe oynayamıyor. Her ne kadar zor durumda da olsa Kadıköy'de Fenerbahçe kaybetmez. . .
Kazanmamız halinde 3. sıraya yükseliyoruz. Gökhan Gönül, Alex, Emre, Lugano yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maçın berabere biteceğini tahmin ediyor ve umuyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gökhan Gönül yetiştirilmiş.
FENERBAHÇE:
Volkan
Edu
Carlos
Gökhan Gönül
Önder
Deivid
Josico
Selçuk
Uğur
Semih
Güiza
Yedekler:
Volkan Babacan
Vederson
Deniz
İlhan
Yasin
Gökhan Emreciksin
Cezalı: Emre Belözoğlu, Lugano
Sakat: Alex de Souza
ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Koray
Vucko
El Saka
Sezgin
Doğa
Emre toraman
Serdar
Engin
Batuhan
Youla
Yedekler
Sinan
Murat
Emre Özkan
Poljak
Lovrek
Tayfun
Bülent Kocabey
Sakat: Bülent Ertuğrul, Serkan
Cezalı: Saffet
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe'de önemli isimler cezalı veya sakat. Eskişehirden puan ya da puanlar bekliyorum . . .
fenerbahçe zor bir maça çıkıyor rakibini küçümserse işi zor.
Maçın en net pozisyonunu biz bulduk fakat Eses daha diri görünüyor. Ortasahada Emre'nin yokluğu, hücum hattında ise; Alex'in yokluğu hissediliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kötü oynuyoruz. Maçı kaybedersek kimse şaşırması.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Attık ama simdi geri yaslanır peşine bitane yeris...
fenerbahçe'nin son haftalardaki performansı aynı. skorlarda hep aynı. 1-0 öndeler. eskişehirspor atamaz artık..
2-0 oldu. Guiza . . .Dk. 87
guiza şansızlıgını kırdımı ne iki haftadır atıyor
Edit: Atmasak mac berabere biticekmiş demekki 2-1 oldu..
İlk yarı Uğur'la yakaladığımız net pozisyon vardı fakat Eses topa daha çok hakimdi, oyunu yönlendiren taraftı. Emre ve Alex'in yokluğu ortasaha forvet bağlantısını koparmıştı. Semih zaman zaman geriye geldi fakat yetmedi. Selçuk ve Josico'nun ofansının sıfır olması Deivid'in çok kötü oynaması, Uğur'un iyi olmaması nedeniyle ofansta etkisizdik. Ayrıca Selçuk ve Deivid'in kaptırdığı toplarda oyunun bizim sahamıza yıkılmasına neden oldu. İkinci yarı biraz daha toparlanmış bir görüntü çizsek de Batuhan'ın çizgiden çıkarılan topu ve önemli birkaç pozisyon daha buldu Eses. Güiza'nın golünde Semih'in asisti muhteşemdi. Güiza da son dakikada Semih'e güzel pas çıkardı ama Semih'in şutu Ivesa'nın üstüne gitti. Emre'nin Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu bu maçta bir kez daha ortaya çıktı.
Bu haftayı 3 puanla kapatmamız güzel oldu. 3. sıraya yükseldik. Tebrikler Fenerbahçem.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Eskisehirspor iyi oynadi ama defansta yapilan 2 hata yüzünden maci kaybetti.
2.golde ne oldugunu anlayamadim, oyuncular durdular ellerini hava kaldirdilar. Hakem devam ettirdi, Güiza atti. Neden orada oyuncular durdular, anlayabilmis degilim ...