Ankaraspor
Fenerbahçe
Beraberlik
İlk devredeki Ankaraspor'dan eser yok. Hiç bir şey yapmıyorlar. Aykut Kocaman'da kötü gidişin faturasını takıma değil hakemlere kesti. Ama takımda bir umut ışığı bile yok. Meye bizim maçta kırmızı kart gördü. Belki de göze en çok batan isimdi Ankaraspor'da o da yok. Fenerbahçe'nin ise savunmada büyük eksikleri var. Lugano ve Edu yok. Sanırım dün antrenmanda Yasin sakatlanmış. Her ne olursa olsun Fenerbahçe'nin kazanıp moral bulacağını düşünüyorum. Aragones bu maçta sistem değişikliğine gidebilir...
I'm back...
Fenerbahçenin Bu Kadar Formsuz Ankaraspor Takımına Puan Kaybedeceğini Düşünmüyorum
Alex,Semih,Lugano,Edu,Volkan ve savunmanın bu sorununda Yasinde olmayabilir maçta zorlanacağız diye düşünüyorum Ankarasporun formu ortada yine de kazanırız diorum..
Eksikler çok fazla.Zor olacak ama kazanacağız.Daha hiç birşey bitmedi.Kazanıp çıkışa geçmemiz gerekiyor.Ankaraspor ilk yarıdaki görüntüsünden çok uzak.Erken bir gol de bulursak rahat bir maç olur.
Babacan
Ali Bilgin-Önder-Yasin-R.Carlos
Kazım-Deniz-Emre-Uğur Boral
Deivid
Güiza
Şeklinde bir ilk 11 ile başlayabiliriz.Aragones taktik antremanında Özgür Çeki de denemiş.Ankaraspor maçında ilk 18e alınabilir genç oyuncu.
Kırk yılda bi maça gidicemİlk 11'de izlemek istediğim oyuncular yok
Ne zaman Ankaraspor maçlarına gitsem puan kaybediyoruzİçimden bi ses puan kaybı yaşanacak diyor.
Kırk yılda bi maça gidicemİlk 11'de izlemek istediğim oyuncular yok
Ne zaman Ankaraspor maçlarına gitsem puan kaybediyoruzİçimden bi ses puan kaybı yaşanacak diyor.
gitme abi sende o zaman..
Umarım kazanırız..
Fenerbahçe'de bir sürü eksik var.Ankaraspor'da formsuz ama toplarlanmak isteyeceklerdir.Zor maç olur.Fenerbahçe zorlanacaktır.
Fenerbahçe kazanacaktır zannımca, tabi ki zor olacak ama yok yok eksiklikler değil.Karşıdaki Ankaraspor, Lugano ve Semih'in yerleri idare edilir.Alex'in yeri yine aranır ama Deivid o bölgede de iyi oynuyor.Zone yapıp daraltan takımlara sezon için Alex'in yerine Deivid daha çok işe yarıyordu, daha hızlı paslaşıyordu Fenerbahçe.Yine de Alex pasları olmazsa her zaman eks-iktir.
---------- Volkan Babacan ----------
Gökhan Gön. - Önder - Yasin - R.Carlos
Gökhan Emr. - Deniz - Emre - Uğur
---------------- Deivid ---------------
--------------- Güiza -----------------
Last edited by Cengo : 16.Nisan.2009 at 23:20
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ankara'nın kazanacağını düşünüyorum.Bu hafta G.Saray ve F.Bahçe puan alamayacak ve lige havlu atacaklar.
Hiç bir amacı olmayan Ankaraspor'un kazandıktan sonra F.Bahçe'li arkadaşların bu konuya isyan edeceğini düşünüyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ankaraspor 2.yarı inanılmaz bir düşüş yaşıyor hiç galibiyet yüzü göremediler buna bir son vereceklerdir.Zaten yenmek için bundan daha iyi bir Fenerbahçe'de bulamazlar.1-0 Ankaraspor alır.
Bence bu maç üç ihtimalli fakat içimden Ankaraspor ilk ihtimal ikincisi ise beraberlik olarak geçiyor. Tek avantaj evinde oynayacak olması o yüzden kazanabilir. Galatasaray kaybeder. Fener ise en fazla berabere kalır.
Musti gitme maca
Cengiz abinin kadrosundansa Mertin kadrosu asağı yukarı aynı gibi Kazım-Gökhan değişikliği var sadece bence Kazımla baslamalıyız.Kazanmak zorunda olduğumuz bir mac ama Sivas deplasmanını ben daha fazla önemsiyorum...
Selçuk maça kaptan çıktıHelal olsun...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Neca nasıl kaçırdın ya ? Ankaraspor etkili oynuyor.
cok zevksiz bir mac hucumda bir turlu cogalamiyoruz 2. Yari Deniz ve Gokhani almasi lazim .. Guiza yine kotu oynuyor
Maç çok zevksiz, iki takımında hiç bir atağı yok desem yeridir. Fener 2 gol ankara 1 gol kaçırdı o kadar. İzlemeye değmez ikinci yarıyı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Galibiyeti isteyen tek oyuncu Emre.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ankaraspor 1-0 Fenerbahçe Gol Mehmet Çakır. . .
Mehmet Çakır ceza alanına soldan girdi. Yaklaşık 20 metreden topa çok sert vurdu. Volkan Babacan'ın müdahalesi yetersiz ve top ağlarda.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Mehmet Cakir harika bir gol atti. Ankaraspor 1-0 önde.
Gol olana kadar çok zevksizdi şimdi Fenerbahçe gol için bastırıyor ama yine pek etkili oldukları söylenemez.Dk 84.
Macı bi actım Cakır gol attıYeter dedim kapadım geri
![]()
90' Fenerbahçe'nin kuru baskısı devam ediyor.
Maçın özeti budur...
Sezonun ilk haftalarında oynanan futboldan sonra böyle olacağı zaten belliydi. Şampiyonluk gitti, şimdi de Avrupa.
(/s)
Aziz Başkan'ın güçlü dediği kadronun kaptanı Selçuk. Kaptanı Selçuk olan takımdan da en fazla bu beklenirdi. Deivid efendi kendisi çok iyi oynuyormuş gibi bir de Uğur'a bağırıyor, yanından geçen topa dokunmaktan aciz. Emre'yi mücadelesinden, hırsından dolayı tebrik ediyorum. Gerisine de yazıklar olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Last edited by RaSenGan : 18.Nisan.2009 at 23:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)