Sivasspor
Gençlerbirliği
Berabere
Sivas evinde kazancani dusunuyorum ama insallah kazanamazlar![]()
İ.B.B maçı gibi olmayacaktır.Sivasspor zorlanır ama kazanır ..
Kazanacağız Buradan Hiç Bir Anadolu Takımı Galip Çıkmayacak
Başarılar Sivasım Allah Yardımcımız Olsun
Tüm kalbimle bu maçta Sivasspor'u destekleyeceğim. Umarım bizleri (Sivasspor'luları) geçen haftaki gibi üzmezler.
Gençlerbirliği'nin şiddetle puana ihtiyacı var ligde kalabilmek için keza Sivasspor şampiyonluk için mutlak 3 puan kzanması gerekiyor. Umarım puan ya da puanlar Gençlerbirliği'nin olur.. İki takıma da başarılar..
Sivas kazanacak, Gençlerbirliği kötü oynuyor, Gs'a karşı bile 3 pas yapamadılar.En az 2 farkla kazanır, Bjk maçına bakar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Biletimizi Aldık Takımımızı Sonuna Kadar Destekleyeceğiz Üzme Bizi Sivassporum
Evet benimde demek istedğim Mehmet'in dediği gibi.
Ligin sonu yaklaştıkça takımlar arasındaki rekabet kızışıyor. Tabi bu kızışma bizim üyeler arasında da artış gösteriyor. Alakalı - alakasız her konudan tartışma çıkarmayalım.
Ben bir Galatasaray taraftarı olarak kendimizden örnek vereyim. Burası Samiyen burdan çıkış yok tezahüratını yaptığımızda koskoca stadı yapmışlar bir çıkış kapısı yapmamışlar demek istemiyoruz. Arkadaşımızda Sivasspor olarak 4 büyüklere yenildik, berabere kaldık bu sahada ama Anadolu takımları diye tabir ettiğimiz diğer ekipler bu sahadan galip ayrılamayacaktır diyor. Siz bunu tutup Sivasspor Yunan takımı mıdır diye soracak kadar farklı anlıyorsunuz.
Ben art niyetli yazıldığını düşünmesemde gereksiz tartışma ortamı oluştuğuna inanıyorum. Dikkat ederseniz sevinirim.
Gençlerbirliğinin kazanacağını düşünüyorum.
GençLerbirLiğinin kazanmasını istiyorum,son hafta DenizLiyLe uğraşmaya gerenk yok.İnönüda ataKım turumuzu.
Sivas kazanıp şampiyonluk yoluna devam edecek.
Her iki takıma da başarılar dilerim.İyi olan kazansın![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sivas kazansın...
Şampiyonlar ligi umudumuzun devam etmesi için Sivas'ın kaybetmesini istiyorum bende ve umarım öyle olacaktır.
Gençler attı 1-0![]()
Yazık Sivas ya kendi sahanda Gençleri yen bir zahmet ..
Sivas iyice yuklencek ikinci yari, golu erken bulmasa IBB macinin aynisi yasanabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1-1 oldu
Gollerin devami gelcektir Sivas maci alir
Last edited by Bordo61Mavi : 25.Mayıs.2009 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sivas atti, 1-1 oldu ...
Genclerbırlıgı yakacak bizi (: 2.yide yerler
Sivas 3 yaptı.