1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: fm data editör sorunu

Hybrid View

Exclamation fm data editör sorunu

arkadaslar ben data editöru tools adlı klasore atıyorum ama oyuna gırdıgımde yasin diye kaydetıyorum gozukmuo lutfen yardım edın ::??? msn adresım [email protected]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Önelikle problemini doğru anlayalım. Tools adlı klasöre herhangi birşey atmana gerek yok. Kendin bir data mı oluşturmak istiyorsun?

evet kurduğum data yı oyun başlangıcında göremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Data editörü açıp gereken değişiklikleri yaptıktan sonra farklı kaydet diyerek vermek istediğin isimle kaydettiğinde oyuna girdiğinde database seçerken görüyor olman gerekir. Yani biryerlere atmana gerek yok datayı.

birde öyle deneyelim bakalım.

arkadaşalr data editöre giremiyorum her seferinde uygulama yapılandırması doğru değil diye hata veriyo yenıden kurun düzelebilir diyo kaç kezz yeniden kurdum fakat genede data editör açılmıyor daha önceden bu data editörü açabiliyordum şimdi yenı format attım su an açamıyorum bilgisayarın drıverlerınde falan hıç bır eksiklık yok benim bilmediğim bır programmı kurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevınırım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by piniceli View Post
    arkadaşalr data editöre giremiyorum her seferinde uygulama yapılandırması doğru değil diye hata veriyo yenıden kurun düzelebilir diyo kaç kezz yeniden kurdum fakat genede data editör açılmıyor daha önceden bu data editörü açabiliyordum şimdi yenı format attım su an açamıyorum bilgisayarın drıverlerınde falan hıç bır eksiklık yok benim bilmediğim bır programmı kurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevınırım
    msvcp71.dll hatası mı alyıorsunuz?

msvcp71.dll hatası oyle bı hata yok orda yazanı aynen yazıyorum ( uygulama yapılandırması dogru olmadıgından bu uygulama başlatılamadı uygulamayı yenıden yuklemek sorunu gıderebılır dıyor mam 50 kere yukledım gene aynı

Quote Originally Posted by piniceli View Post
    BİR ŞEY DAHA EKLİYİM FM2009 U DENETIM MASASINDAN KALDIRMAYA ÇALISINCA ŞU HATAYI VERİYOR ... java.lang.NullPointerException .... PROGRAMI SILMIYOR BENDE DIEK PROGRAM FILESTEN SILIYORUM. BU HATANIN DATA EDITORUN AÇILMAMASIYLA BIR ALAKASI OLABILIRMI NE YAPMALIYIM

editöru masa üstüner atsamda calısırmı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Jericho2008 View Post
    editöru masa üstüner atsamda calısırmı
    Hiç denemedim deneyerek anlayabilirsin.

Diğer sorununuz halloldu sanırım.

gine olmadı ama yapacam ben bunu bı sekılde

aga ben bu oyunun save dosyasının hangı klasorde oldugunu bılmıom bı yardım etsen ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir dakika save dosyasının bu işle alakası yok. Kayıt ettiğin database ise

C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/db/900yada930

içerisinde olur.

C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/db/
    e gir oluşturduğun database'in klasörü oradadır orada değilse db diye bir klasör oluşmuştur onun içindedir eğer öyleyse C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/db/ 'e çıkar onu bu klasöre gir oradaki xml uzantılı dosyayı aç oradaki yazanları silerek aşağıdakileri oraya yapıştır buradaki versiyon kısmını(aşağıda koyuyla gösterdim) 9.0.0,9.1.0,9.2.0 veya 9.3.0 olarak değiştirerek en fazla 4 tane db elde edebilirsin (bu değiştirdiklerin oynayacağın oyun versiyonuna etki etmez sadece versiyon kısmında yazanlardır) oyuna girince oluşturduğun her db default adı altında gözükecektir bunun versiyon kısmında yazandan hangi db'i açmak istediğini seçebilirsin.

NOT: Aşağıda koyu yazdıklarım haricindekileri değiştirme onlar default kalmazsa oyunda gözükmüyor
    NOT2: Bu çözüm tamamen bana ait olup aylar önce forumlarda bu sıkıntı hakkında araştırma yapıp sonuç alamamam üzerine ürettiğim geçici çözümdür.
    NOT3: Buradaki sıkıntıyı anlamadıysanız söyleyeyim editörde her şey hazırlanıyor save as seçeneğinden kaydediliyor ancak yeni oyun açarken bu hazırladığımız database gözükmüyor buna kesin çözüm bulabilirseniz sevinirim.

<!--
    The name of this file must be the same name as the folder containing the database.
    This may or may not be the same as the actual name of the database.
    -->

<properties version="1.0">

<string id="name" value="Default[COMMENT: default database name]" />
    <string id="author" value="Sports Interactive" translate="false" />
    <string id="description" value="Default database[COMMENT: default database description]"/>
    <string id="version" value="9.2.0" translate="false"/>
    <!-- the main version (first number) is the main game series it's designed for, 7 is FM07, the minor and patch versions can be used to restrict databases to a certain minor/patch release -->
    <string id="required_version" value="9.2.0" translate="false"/>

</properties>

Exclamation ---

''C:\Program Files\Sports ınteractive\Football Manager 2009\tools\data editor\data editor.exe

Uygulama,yan yana yapılandırması dogru olmadıgından baslatılamadı.Daha fazla bilgi için lütfen uygulama olay günlügüne bakın.''

Die Bi Hata Veriyo Napmam Gerekio YaRdm Edrsnz Sevinrm..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Editörü açmaya çalıştığınızda “application failed to start because the application configuration is incorrect “ hatasını alıyorsanız

Microsoft’un linkte bulunan güncellemesini indirin ve yükleyin. http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72991
    Lütfen sabit başlıklara göz atınız.

Eee... Kimse bu konu hakkında kesin çözüm söylemeyecek mi?

Mesaj Yetkileri