arkadaslar ben data editöru tools adlı klasore atıyorum ama oyuna gırdıgımde yasin diye kaydetıyorum gozukmuo lutfen yardım edın ::??? msn adresım [email protected]
arkadaslar ben data editöru tools adlı klasore atıyorum ama oyuna gırdıgımde yasin diye kaydetıyorum gozukmuo lutfen yardım edın ::??? msn adresım [email protected]
Önelikle problemini doğru anlayalım. Tools adlı klasöre herhangi birşey atmana gerek yok. Kendin bir data mı oluşturmak istiyorsun?
evet kurduğum data yı oyun başlangıcında göremiyorum
Data editörü açıp gereken değişiklikleri yaptıktan sonra farklı kaydet diyerek vermek istediğin isimle kaydettiğinde oyuna girdiğinde database seçerken görüyor olman gerekir. Yani biryerlere atmana gerek yok datayı.
birde öyle deneyelim bakalım.
arkadaşalr data editöre giremiyorum her seferinde uygulama yapılandırması doğru değil diye hata veriyo yenıden kurun düzelebilir diyo kaç kezz yeniden kurdum fakat genede data editör açılmıyor daha önceden bu data editörü açabiliyordum şimdi yenı format attım su an açamıyorum bilgisayarın drıverlerınde falan hıç bır eksiklık yok benim bilmediğim bır programmı kurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevınırım
msvcp71.dll hatası oyle bı hata yok orda yazanı aynen yazıyorum ( uygulama yapılandırması dogru olmadıgından bu uygulama başlatılamadı uygulamayı yenıden yuklemek sorunu gıderebılır dıyor mam 50 kere yukledım gene aynı
editöru masa üstüner atsamda calısırmı
gine olmadı ama yapacam ben bunu bı sekılde![]()
aga ben bu oyunun save dosyasının hangı klasorde oldugunu bılmıom bı yardım etsen ?
Bir dakika save dosyasının bu işle alakası yok. Kayıt ettiğin database ise
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/db/900yada930
içerisinde olur.
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/db/
e gir oluşturduğun database'in klasörü oradadır orada değilse db diye bir klasör oluşmuştur onun içindedir eğer öyleyse C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/db/ 'e çıkar onu bu klasöre gir oradaki xml uzantılı dosyayı aç oradaki yazanları silerek aşağıdakileri oraya yapıştır buradaki versiyon kısmını(aşağıda koyuyla gösterdim) 9.0.0,9.1.0,9.2.0 veya 9.3.0 olarak değiştirerek en fazla 4 tane db elde edebilirsin (bu değiştirdiklerin oynayacağın oyun versiyonuna etki etmez sadece versiyon kısmında yazanlardır) oyuna girince oluşturduğun her db default adı altında gözükecektir bunun versiyon kısmında yazandan hangi db'i açmak istediğini seçebilirsin.
NOT: Aşağıda koyu yazdıklarım haricindekileri değiştirme onlar default kalmazsa oyunda gözükmüyor
NOT2: Bu çözüm tamamen bana ait olup aylar önce forumlarda bu sıkıntı hakkında araştırma yapıp sonuç alamamam üzerine ürettiğim geçici çözümdür.
NOT3:Buradaki sıkıntıyı anlamadıysanız söyleyeyim editörde her şey hazırlanıyor save as seçeneğinden kaydediliyor ancak yeni oyun açarken bu hazırladığımız database gözükmüyor buna kesin çözüm bulabilirseniz sevinirim.
<!--
The name of this file must be the same name as the folder containing the database.
This may or may not be the same as the actual name of the database.
-->
<properties version="1.0">
<string id="name" value="Default[COMMENT: default database name]" />
<string id="author" value="Sports Interactive" translate="false" />
<string id="description" value="Default database[COMMENT: default database description]"/>
<string id="version" value="9.2.0" translate="false"/>
<!-- the main version (first number) is the main game series it's designed for, 7 is FM07, the minor and patch versions can be used to restrict databases to a certain minor/patch release -->
<string id="required_version" value="9.2.0" translate="false"/>
</properties>
''C:\Program Files\Sports ınteractive\Football Manager 2009\tools\data editor\data editor.exe
Uygulama,yan yana yapılandırması dogru olmadıgından baslatılamadı.Daha fazla bilgi için lütfen uygulama olay günlügüne bakın.''
Die Bi Hata Veriyo Napmam Gerekio YaRdm Edrsnz Sevinrm..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72991Editörü açmaya çalıştığınızda “application failed to start because the application configuration is incorrect “ hatasını alıyorsanız
Microsoft’un linkte bulunan güncellemesini indirin ve yükleyin. http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
Lütfen sabit başlıklara göz atınız.
Eee... Kimse bu konu hakkında kesin çözüm söylemeyecek mi?