1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyuncuları kendi satıyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Oyuncuları kendi satıyor

ligde başarı yakaladıktan sonra kulüp oyuncuları kendisi sattı,5 oyuncum gitti.bunu nasıl engelleyebiliriz?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Buna engel olmanın bir yolu yok maalesef net olarak. Eğer ortalama bir takımsanız başkan iyi teklifleri değerlendiriyor hemen. Önerebileceğim tek şey. Başkan gelen teklifi kabul ettikten sonra oyuncunuza yeni kontrat önermeniz olabilir. Eğer diğer takımın kontratını değilde sizin kontratınızı kabul ederse takımda tutabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yokmu yani bunun başka bir çözümü editörden falan??

Barto en anlaşılır biçimde söylemiş gerçi ama dediği gibi başkan teklifi kabul ettikten sonra oyuncuna sende oyuncuna sözleşme öner. Kabul ettiği taktirde takımda kalır, aksi durumda zaten gidecektir.

Abbas yolcu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Takımda para yoksa bunu engellemen imkansız,Yukardaki arkadaşlarında dediği gibi sende kontrat öner oyuncularına.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ama tabi bunu yaparken takımdaki dengeleri bozman muhtemel. Maaşlar çok fazla yükselirse batabilirsin. Sen en iyisi gideni tutma yerine yenisini bul.

slm ya benim derdim çok zengin bütcem var finans dengesi de süper ama takıma alacağım personele istedikleri paraları veremiyorum oyunculara çok fazlasını veriyorum ama gelgelelim menajerlere veremiyorum bütcem de süper üstelik bana yardımcı olursan çok sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Teşekkürler yardımlarınız için.
    Gidene kal demem artık=)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Baskan satıyor parayı gördümü satıyorlar

o satılamasın istemediğin oyuncularda transfer statüsüne gir orda tüm teklifleri reddet de o zaman fifa başkanı platini gelse satamaz istediğin oyuncuyu

Mesaj Yetkileri