ligde başarı yakaladıktan sonra kulüp oyuncuları kendisi sattı,5 oyuncum gitti.bunu nasıl engelleyebiliriz?
ligde başarı yakaladıktan sonra kulüp oyuncuları kendisi sattı,5 oyuncum gitti.bunu nasıl engelleyebiliriz?
Buna engel olmanın bir yolu yok maalesef net olarak. Eğer ortalama bir takımsanız başkan iyi teklifleri değerlendiriyor hemen. Önerebileceğim tek şey. Başkan gelen teklifi kabul ettikten sonra oyuncunuza yeni kontrat önermeniz olabilir. Eğer diğer takımın kontratını değilde sizin kontratınızı kabul ederse takımda tutabilirsiniz.
yokmu yani bunun başka bir çözümü editörden falan??
Barto en anlaşılır biçimde söylemiş gerçi ama dediği gibi başkan teklifi kabul ettikten sonra oyuncuna sende oyuncuna sözleşme öner. Kabul ettiği taktirde takımda kalır, aksi durumda zaten gidecektir.
Abbas yolcu
Takımda para yoksa bunu engellemen imkansız,Yukardaki arkadaşlarında dediği gibi sende kontrat öner oyuncularına.
Ama tabi bunu yaparken takımdaki dengeleri bozman muhtemel. Maaşlar çok fazla yükselirse batabilirsin.Sen en iyisi gideni tutma yerine yenisini bul.
![]()
slm ya benim derdim çok zengin bütcem var finans dengesi de süper ama takıma alacağım personele istedikleri paraları veremiyorum oyunculara çok fazlasını veriyorum ama gelgelelim menajerlere veremiyorum bütcem de süper üstelik bana yardımcı olursan çok sevinirim...
Teşekkürler yardımlarınız için.
Gidene kal demem artık=)
Baskan satıyor parayı gördümü satıyorlar![]()
o satılamasın istemediğin oyuncularda transfer statüsüne gir orda tüm teklifleri reddet de o zaman fifa başkanı platini gelse satamaz istediğin oyuncuyu![]()