UEFA maçı için İngiltere'ye yolculuğumuzda başkan Mecnun Odyakmaz ile kısa ama belkide görev hayatım boyunca asla unutamayacağım bir sohbet oluşmuştu..
Mecnun Odyakmaz:Bu kulübü 2005 yılında 1.ci lige çıkarttığımızda birgün gelecek Avrupa Kupalarında büyük takımlarla maçlar yapacağız deseler gülerek geçirdim hocam.Kısa zamanda çok büyük işler başardık.
Mert Çeken:Bunda benden önce gelen teknik heyetinde payı büyüktür başkanım.Bülent Hoca başarının temellerini attı,biz de her geçen gün üstüne koyacağız.
Mecnun Odyakmaz:Artık camianın beklentileri büyüdü.Biz sıradan bir Anadolu takımı değiliz hocam.Çağ atlıyoruz.Bu sene Avrupa'da başarı zor ama ligde veya kupada alacağımız bir şampiyonluk çok güzel olur.
Mert Çeken:Yarın gece oynayacağımız mücadeleden iyi veya kötü ne sonuç alırsak alalım ben bugün size burada şunun sözünü veriyorum.İşin kurumsallaşma kısmı size kalmış,fakat sportif başarı olarak şunu söyleyebilirim ki kısa vadede Türkiye'de,uzun vadede Avrupa'da başarılı olabilecek bir takım yaratacağız sizlerin de desteğiyle.Dünya yıldızlarını Sivas'a getireceğiz.Birlikte kazanacağımız çok kupalar var.
Mecnun Odyakmaz:İnşallah hocam,inşallah.
UEFA Kupası 3.Ön Eleme Turu

Aston Villa'ya gücümüz yetmedi malesef.Mehmet Yıldız'ın yokluğunu çok aradık bu maçta.İstediğimiz oyunu kurabildik diyebiliriz fakat Balili ve Cuevas'ın katı Villa defansını aşamaması sonucu ağır bir yenilgi aldık.Futbolda imkansız diye birşey yoktur ama bugün burada böyle bir mağlubiyetle sahadan ayrıldığımız için gerçekten çok üzgünüm.2.maçtada Sivasspor'a yakışan bir mücadele örneği göstereceğiz.
Turkcell Süper Lig 4.Hafta

Yoğun fikstürde en çok korktuğum olay Avrupa maçlarının ardından lige dönüşlerde yaşanan puan kayıpları.Kadroları dar olan takımlar bu sıkıntıyı daima çekmişlerdir.Neyse ki biz böyle bir sıkıntı yaşamadık şu ana kadar.Antalya çok iyi bir takım gerçekten.Fakat bu maçta Mehmet Yıldız farkını gösterdi.Henüz maçın başında ceza sahası ön çizgisinden yaptığı şık vuruş ağlara gitti ve erken golü bulduk.Sonrasında maçın hakimi olmak kolay oldu.
Turkcell Süper Lig 5.Hafta

Elimizden gelen herşeyi yaptığımızı söyleyebilirim.Bugün burada 2 puan bırakmak çok kötü gerçekten.Fakat şu unutulmamalı ki Konyaspor kalecisi Jefferson hayatının maçını oynadı.Başka bir kaleci olsa bugün kazanmamız içten bile değildi.
UEFA Kupası 3.Ön Eleme Turu Rövanş maçı

Karşılıklı gollerle düello şeklinde geçen bu karşlışmada gülen taraf A.Villa oldu.Cuevas'ın 2 gol 1 asistlik çabası takımı kurtarmaya yetmedi malesef.Bugün Avrupa maceramıza burada nokta koyduğumuz için üzgünüz,fakat ligde ve kupada telafisini yapacağız.
Son Dakika:Fortis Türkiye Kupası grupları belli oldu! Sivasspor Konyaspor,İstanbul BŞB,Ankaragücü ve Denizlispor ile C Grubunda mücaele edecek.