"Beşiktaş şampiyon olamaz"
Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş'ın, Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta taraftarlarından tepki gören Çağdaş Atan, ''Beşiktaş benim için bitmiştir'' dedi. Çağdaş, maçtan sonra karşılaşmayı yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini ifade ederek, ''Söylenecek çok şey var, ama dilime hakim olmam gerekiyor. Bazı şeyler benim gitmem ile bitecekse, ben zaten Beşiktaş formasını giymek istemiyorum. Beşiktaş benim için bitmiştir'' dedi.
Avrupa'da bir takımla anlaştığını açıklayan Çağdaş, ''Beşiktaş bu taraftar mantalitesiyle gittikçe, 10 sene daha şampiyon olamaz'' diye konuştu.
Evet Beyler Etti 2 bakalım daha kaç futbolcu bu baskıya dayanamayıp klübü terk edecek. Bu Arada Çağdaş Beşiktaş camiasından Özür diledi. Bakalım nolcak