1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: bitiricilik:19 gol:0

Hybrid View

Default bitiricilik:19 gol:0

ya arkadaş kafayı yiyeceğim bu oyun yüzünden. resmen gıcıklık akıyor oyunda. nasıl oyun yapmışlar. ya da 9.01 mi zor anlamadım. taktik falan zaten hiç tutmuyor. başkasının taktikleri de zevk vermiyor. oyun sonuçta bu. biraz da oynayanın gönlünü hoş eylemeli. oyun zaten gıcık onu geç de ben şeyi anlamadım. bir regen buldum. adam forvet bitiricilik 19, kafa 18, teknik 17 falan süper adam ama gol yok. tık yok adamda. hemen cevap gelebilir şimdi. takıma uyum sağlaması gerek falan. böyle yanıtlar dolaşıyor forumlarda insanı küçümseyen. herkes bilir böyle şeyleri zaten de adam bin tane karşı karşıya pozisyona girdi golü yok. yaa bu 20'lik sistemde 19 süpersonik bir değer. yani hadi 5 karşı karşıya pozisyondan 1'ni gol yapmalı ama yok. valla soğuyorum fm'den. sadece işi çözenler zevk alacaksa biz oynamayalım. tamam bebek işi olmasın ama biraz da zevk versin. eskiden bir kaç oyuncu alırdık ve klasik 4-4-2 ile başarılardan başarılara koşardık. şimdi taktikle uğraş uğraş ama sonuç hüsran. misal ümit karan bitiricilik 14 ama boş geçmiyor. sezonda 15+ golü var.
    Last edited by sokullu : 03.Temmuz.2009 at 22:54

Formsuz sa oynatma 5-6 maç sonra koy bakalım ne olacak..

Nesil
    2006

Oyuncunun morali bozuktur ve gol atamadığı içinde strese girmiştir. En iyisi oyuncu ile iletişime girip bir kaç hafta dinlendirmek iste, oyuncu kabul ederse tatile çıkar. Bir hafta sonra gelir.

Eğer kabul etmese antremanlara çıkarma, bir kaç maç forma verme. Ondan sonra yedekten oyuna sokarak oynatmaya başla.

Sheriff Misafir

Oyuncunun gol atmasını etkileyen başka özelliklerde vardır. Özellikle Composure, off the ball özellikleri düşükse oyuncu gol atmakta zorlanabilir. Bir ikincisi oyuncu takıma ayak uyduramamış olabilir. Bir diğer faktörde taktiğin oyuncunun özellikleriyle uyumsuz olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Oyuncunun morali bozuktur ve gol atamadığı içinde strese girmiştir. En iyisi oyuncu ile iletişime girip bir kaç hafta dinlendirmek iste, oyuncu kabul ederse tatile çıkar. Bir hafta sonra gelir.

Eğer kabul etmese antremanlara çıkarma, bir kaç maç forma verme. Ondan sonra yedekten oyuna sokarak oynatmaya başla.
    Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Oyuncunun gol atmasını etkileyen başka özelliklerde vardır. Özellikle Composure, off the ball özellikleri düşükse oyuncu gol atmakta zorlanabilir. Bir ikincisi oyuncu takıma ayak uyduramamış olabilir. Bir diğer faktörde taktiğin oyuncunun özellikleriyle uyumsuz olabilir.
    İki cevapta mantıklı. Hatta bu cevaplarda verilen cevapları toplarsan ve oyuncun ile karşılaştırırsan sorunun nerede olduğunu anlarsın büyük ihtimalle.
    I'm back...

bencede kardeş boşver fazla üstüne gitme eskiden cm serilerinde yıldızların bazı dönemlerde kötü performansları oluordu en az 2 maç forma vermeyince kendilerine geliorlardı bu durum genelde ortasaha oyuncularında işe yarıordu ama forvetlerdede yarayabilir biraz sabır,oyuncuya vazgeçilmez olduğun göstermek ve moralini üst seviyede tutacak şeyler yapmak /kontrat yenileme maaş ykseltme,genç bir oyuncuya ders verdirerek mutlu etmek,onun önerdiği bir elemanı takıma alarak vs./

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Oyuncu özelliklerinde sadece Finishing yeterli olsaydı Gûiza şu anki profiliyle senede 20-30 gol arası atması gerekiyodu. Ama soğuk kanlılık - Pozisyon alma kötü olduğu için oyunda Gûiza 10 - 15 gol arası birşeyde kalıyoki buda gerçek rakamlarına çok yakın. Yani sadece Finishing özelliğine bakarak oyuncu alınmaz. Mesela Finishing 12 olan adamlar var ama senede 30 golden fazla atıyolar bazen.Çünkü diğer özellikleri çok iyi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tam ararken geldi önüme (:

Bu oyuncudan yola çıkarsak. Finishing yüksek ama Pozisyon alma - Soğukkanlılık - Sezme özelliklerine bak yerlerde. Senede 15 gol atarsa oynatan öpsünde başına koysun
    Last edited by KaPaLı : 04.Temmuz.2009 at 16:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Oyuncu özelliklerinde sadece Finishing yeterli olsaydı Gûiza şu anki profiliyle senede 20-30 gol arası atması gerekiyodu. Ama soğuk kanlılık - Pozisyon alma kötü olduğu için oyunda Gûiza 10 - 15 gol arası birşeyde kalıyoki buda gerçek rakamlarına çok yakın. Yani sadece Finishing özelliğine bakarak oyuncu alınmaz. Mesela Finishing 12 olan adamlar var ama senede 30 golden fazla atıyolar bazen.Çünkü diğer özellikleri çok iyi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bu oyuncudan yola çıkarsak. Finishing yüksek ama Pozisyon alma - Soğukkanlılık - Sezme özelliklerine bak yerlerde. Senede 15 gol atarsa oynatan öpsünde başına koysun

o değilde adamın adını söylemesi bir hoş oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by qrK3M View Post
    o değilde adamın adını söylemesi bir hoş oluyor.
    Bi alemsin yav nereleri görüyorlar...

Gerçekten Yapılan yorum mantıklı oyuncunun profilini koyarmısın bi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Yorumlarında haklısın da pozisyon alma ile forvetlerin hiç bir alakası yok.
    Topsuz alan önemli olan karıştırdın sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Crespo haklı..Yukarıda oyuncu benim oyunumda karşıma çıktı..İlk bakışta profil hoş geliyor göze ama 2 yıl takip ettim..Düşük olan özelliklerde pek bir değişim olmadığı gibi Bosna liginde dahi oynadıgı 2 sezonda 20 golü geçemedi üstelik 36 maç oynadı iki sezonda..Sadece sol tarafa bakmamak aldanmamak lazım yani

tamam dediklerinizi biliyorum ve anlıyorum ama benim anlamadığım hiç golünün olmaması. sıfır yani tire. ismail güldüren bile 2 gol attı ligde. adam 20 maça yakın oynadı gol yok. neyse.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sokullu View Post
    tamam dediklerinizi biliyorum ve anlıyorum ama benim anlamadığım hiç golünün olmaması. sıfır yani tire. ismail güldüren bile 2 gol attı ligde. adam 20 maça yakın oynadı gol yok. neyse.
    Aslında bu çok olağan ddışı bir durum değil, gerçek hayatta bunun örnekleri var. Oyunu o kadar kötülemenin bir manası yok. Mesela Baros'da Portsmoutht'ta hiç gol atamamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

oyuncunun teknik özellikleri en son bakılması yer bence. önce Zihinsel özellikler gelir,sonra fiziksel özellikler. Teknik özellikleri etkili kullanacağı kafa- fizik yoksa yapacak bişey de yok tabi oyuncunun profilini koyarsan daha sağlıklı bişeyler söyleyebiliriz.

boşnak oyuncu benimde dikkatimi çekti
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bencede zihinsel özellikler çok önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yazdıktan sonra farkettim zaten

Mesaj Yetkileri