Öncelikle;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Okudum ve Kabul Ediyorum.
Başlıktan da anlıyoruz ki bu kariyere en dipten başlayacağız. Yani işsiz bir şekilde. 9.3.0 Official Data ile oynuyoruz. Medium Data'da Fransa'dan ilk üç , İngiltere'den ilk dört , İspanya'dan ilk üç ve İtalya'dan ilk üç lig açık. Antrenör geçmişi Yarı Profesyonel, Türk vatandaşı ve yarı İngiliz olarak ayarlı.
Öncelikli hedefim, olabilidiğince ideal bir takım bulmak, bu konuda acele etmeyi düşnmüyorum. Ayrıca Milli Takım çalıştırmayı da düşünebilirim.
Oyunda daha çok oynadığım takımı değil de, kendimi ön plana çıkarmaya çalışacağım. Yeri gelecek istifa edeceğim, yeri gelcek ültimatom vereceğim , kim bilir belki de kovulacağım, sık sık takım değiştireceğim.
Oyunu açtığımda iş olanağı bulduğum takımlar :
Portsmouth - Premier Division(İngilere)
Blackpool - Coca Cola Championship (İngiltere)
Yeovil - Coca Cola League 1 (İngiltere)
Denia - Second Divison B3 (İspanya)
Senegal - International
Martinique - International
Öncelikle tablo'ya baktığımızda tabi ki en cazip Portsmouth görünüyor. Hayal gibi ama başvurumuzu ilettik. Blackpool ve Yeovil'e de başvurduk, kabul etmeleri halinde şartlarına göre hareket edeceğiz. Açıkçası Denia'ya başvurmayı hiç düşünmedim. Bunun yanı sıra Senegal'e de başvurumuzu ilettik. Senegal başlangıç için çok cazip bir takım gibi görünüyor Dünya Kupası elemelerinde gruplarında 1. konumdalar .