1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Fm 2010'da ki Adaletsizlik

Hybrid View

Post Fm 2010'da ki Adaletsizlik

FM 2010'nun çıkmasına 2-3 ay bi zaman kaldı ve çoğu kişi şimdiden hangi takımı seçeceğini düşünüyor.ben ise real madrid adaletsizliğinden bahsetmek istiyorum adam lar nerde iyi futbolcu var topladılar ve büyük bi olasılıklada oynayacaağımız 2-3 sene ye posta koyarlar.
    casillas-sergio ramos-raul albiol-snejider-vander vaart-robben-ronaldo-kaka-benzema ve daha neler neler sizcede bu bi adaletsizlik değilmi. manchester city den hiç bahsetmiyorum zaten onlar istediği kadar oyuncu alsınlar yinede başarıyı sağlayamıyorlar.en azında 2009 da bunu gördük.
    sizinde görüşlerinizi bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bişi olmaz alır GS'yi hepsine meydan okurum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Evet.Taktiğin iyiyse alacağın kilit isimlerle zaten o Ronaldo'şarın,Messi'lerin,Benzemaların işini bitirirsin

Bana sorarsan Barcelona 1-2 takviyeyle yine açık ara önde gider çok oturmuş bir kadroları var

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

En bomba takım Madrid ve City olucak o kesinde bakalım diğer takımlarla ne yapabileceğiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elbet bir kaçtane daha genç yetenek eklenecektir alırız onları herkesi duman ederiz,kralı gelse tanımam

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Elbet bir kaçtane daha genç yetenek eklenecektir alırız onları herkesi duman ederiz,kralı gelse tanımam
    marquinhos gibi di mi?

Sheriff Misafir

Konu gereksiz diye düşünüyorum, sabit başlıkları veya sohbet alanını bu muhabbet için kullanabiliriz..

Mesaj Yetkileri