İnternette kayda değer bir bilgi bulamadığımdan; kariyerin ilk mesajı haliyle sönük kalacak. Ama yine de yurt dışından taraftar ithal etmekte üstüme yoktur.
Kariyer birazdan başlıyacak.
Okudum ve kabul ediyorum.FM 2009 Kariyer Hikayeleri Kuralları
İnternette kayda değer bir bilgi bulamadığımdan; kariyerin ilk mesajı haliyle sönük kalacak. Ama yine de yurt dışından taraftar ithal etmekte üstüme yoktur.
Kariyer birazdan başlıyacak.
Okudum ve kabul ediyorum.FM 2009 Kariyer Hikayeleri Kuralları
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
başarılar dilerim![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Başarılar dilerim.Beylerbeyine ben bütün paftakileri gönderiyodum GS ile oynarken süper lige çıktılar
Teşekkür ederim. Ben de Süper Lige çıkana kadar aramızdaki bağı koparmamayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim sağ olun.
Hazırlık maçlarımız çok iyiydi. Takım beni çok umutlandırdı. Belki Türkiye Kupasını alırızIspartaspor ve Eskişehirspor maçlarını ben oynamadım zaten. 1. Lig temsilcisi Sakaryaspor ise elimizden ucuz kurtuldu.
Bunlarda transferler![]()
Lig birazdan başlıycak ama ben ligler başlamadan önce genç takımla bir hazırlık maçı daha yapmayı düşünüyorum.
Galatasaray besler seni TSL ye cikana kadar
Basarilar dilerim.
Beylerin Beyi Geldi
Mesajın başlığı iddialı olsa da henüz taktiğin oturmadığını gördüm. En uzman olduğum şeyin anti 4-4-2 olduğunu düşünürsek bu istatistikler bana oyuncuların alışma süreçlerinin çok uzun geçeceğini gösterdi.
Güzel Gidyorsun
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Başarılar dilerim.
Güzel başlamışsın![]()
ilk maç güzel inşallah böyle devam edersin
Teşekkürler.
Senin Sakarya yaktı beni
Teşekkürler arkadaşım.
Talih Yok
Şansızdık hem de çok, oyuncuların kondüsyonları da ölüm döşeğine gelmiştiÇok çalıştılar ama olmadı işte Türkiye Kupasından elendik.
Neyse tek hedef lig olur.Şanssız elenmişsin
bi bakıma daha iyi olmuş çünkü lig kupa sıkıntı oluşturabilirdi ama sadece lig olursa daha başarılı olabilirsin
Türkiye Kupasında zaten fazla ileriye gidemezdin. İlk senede TSL ye cıkarsan cok iyi olur.
TariboWest
iyi galibiyet körfeze karsi..
Maalesef PC'ye format atmak zorunda kaldığımdan kariyerden eser kalmadı.
Kilitlenmesini rica ediyorum.