1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Erman Toroğlu’nu kınıyoruz

Hybrid View

Thumbs down Erman Toroğlu’nu kınıyoruz

Erman Toroğlu’nu kınıyoruz

Trabzonspor Yönetim Kurulu, LİG TV’de yayınlanan Maraton programının yorumcusu Erman Toroğlu’nu Trabzon ve Rize kentleri arasındaki dostluğu baltalamaya yönelik ifadeleri nedeniyle kınadı.

“Futbolda şiddeti destekliyor”
    Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas bugün düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Rizeliler’in Trabzonlular’ı Pontus Rum’u olarak gördüklerini beyan eden bu ifadeler doğrudan futbolda şiddeti desteklemeye ve Trabzon-Rize dostluğunu baltalamaya yönelik yorumlar olarak değerlendirilmelidir” dedi.

“Kentsel kavgaları körüklemek yakışmaz”
    Türkiye’nin hassas bir süreçten geçtiği bu günlerde kentler arası kavgaları körüklemenin sorumlu spor adamlarına yakışmadığının altını çizen Kafkas,
    “Toroğlu açıklamalarıyla Rizeli dostlarımızı da töhmet altında bırakmıştır” diye konuştu.

“Sözlerini geri alması gerek”
    Yorumlarından dolayı yönetim kurulu olarak Erman Toroğlu’nu kınayan Kafkas, sözlerini geri alması gerektiğini vurgulayarak, ekran yöneticilerinin de kendisine gereken tavrı koymasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

11.04.2006 15:36:00

Kaynak: www.trabzonspor.com

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erman Toroğlu'nu önemsemeye bile gerek yok.Bırakın konuşsun o kendi çapında.

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

bu adamı seven kaale alan var mı acaba ya??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nic-39
    bu adamı seven kaale alan var mı acaba ya??
    Kaale alan olmasa program yaptırmazlar.Bence çok gereksiz bir adam.

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

maratondan mac goruntulerı cıkarılınca ya da azaltılınca bu kadar ızlenılecegını sanmıorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ermandır ve yapsa yeridir. Bırakın kendi haline adamı ya (Doktor Tavsiyesi)

Gazeteci olarak nitelendirilen kişiler bir iddia ortaya attıklarında, kaynak ve belge göstermek zorundadır. Asılsız ve gerçeğe dayanmayan iddialarda bulunan gazeteci kimliği taşıyan kişiler yargıya sevk edilmelidir.

Erman Toroğlu ve bazı gazeteciler, "Efendim şimdi ispat desen ben bunun belgesini ortaya çıkaramam, konuyu bilen kişiler çıkıp açıklayamazlar, ama ben biliyorum bu konu böyledir." gibi ifadeler kullanıyorlar. Gazetecinin işi nedir? Araştırmak bilgi belge bulmak değil mi? Oturduğun yerden önüne gelene yorum yapmak gazetecilik oldu maalesef.

Şimdi sayın Toroğlu'nun Ankara'daki çeşitli mekanlarda anadolu kulüplerinin maçlarını izlerken hakemlere yönelik argo ve saygı sınırını aşan sözler kullandığını iddia edebilirim. Bizzat şahit oldum bu olaylara. Ama elimde belge yok. Ne yapalım şimdi bizde sitemizde manşet olarak bunu habermi yapalım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya bu adam zaten televizyonda değil sanki.kendini izleyenlere kıraathane ağzıyla konuşuyo o ağızla muamele yapıyo...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya adam zaten böyle konuşmasa bu noktaya gelemezdiki onun için böyle konuşuyor.ali aydın trt de yorumculuk yapıyodu niye izlenmedi bıraktı?nedeni çok basit efendi bir dille konuşuyodu ve kimseyle dalaşmıyodu

Mesaj Yetkileri