1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Mor forma esprileri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Mor forma esprileri

Mor forma esprileri

Galatasaray'ın yeni sezon forma lansman gecesi Kalamış'ta gerçekleşiyor. Sarı-kırmızılı takımın yeni formaları arasında mor forma en dikkat çekeni oldu. Lansman gecesinde konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard şunları söyledi: "Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni bir sezona başlıyoruz, yeni formalarımız çok güzel ve bu formalarla çok başarılı olacağımızı düşünüyorum. Özellikle bu mor forma rakibin kafasını karıştıracaktır. Bunu bir avantaj olarak kullanacağız." dedi.

Arda Turan ise mor forma ile ilgili olarak şunları söyledi: "Evet son derece güzel bir forma olmuş. Ama bu formaları dışarıda giyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz her zaman parçalı formadan yanayız. Tüm formalarımız çok güzel olmuş, önemli olan bu formalar ile maçları kazanmak."
    Mor formayla sahneye çıkan Milan Baros ise şunları söyledi: "Sahada 11 tane kaleci gibi olacağız. Tabi bu işin şakası. Geçen sezon bekleneni veremedik ama bu sezon çok daha iyi geçeceğine eminim."

Galatasaray Bayan Basketbol Takımının kaptanı Işıl Alben de şunları söyledi: "Yeni ürünlerimiz çok güzel. Formamızın yeni rengi de çok güzel ama ben de her zaman Arda gibi düşünüyorum ve parçalıdan yanayım."

Servet Çetin de yeni formaları çok güzel bulduğunu söylerken, yetkililere şöyle seslendi: "Formalarımız çok güzel ama bana ve Gökhan Zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim. Önümüzdeki sezonla ilgili olarak ise şunları söyleyebilirim; Galatasaray'da oynuyorsanız her zaman hedefiniz şampiyonluktur."

27.07.2009
    Kaynak : Sporx.com

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

mor formayı sami yen de giyecek olanları Allah'a havale ediyorum

Nesil
    2006

Yok artık ya... Yorum yapamıyorum... Satmaz bu forma...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yok artık ya... Yorum yapamıyorum... Satmaz bu forma...
    Bence ençok bu forma satıcak. Buraya yazıyorum Turuncu içinde ıyy iğrenç deniyordu. Sonra en ççok o forma satıldı, Ençok o forma beğenildi.

Derbide alacağımız galibiyetin ardından manşetler hazır "X Morardı"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bence ençok bu forma satıcak. Buraya yazıyorum Turuncu içinde ıyy iğrenç deniyordu. Sonra en ççok o forma satıldı, Ençok o forma beğenildi.

Evet benimde taa ilk zamanda mor forma diye duyunca aklıma bu gelmişti hele bu seneki gibi bir 4-1'lik maçta baya dalga geçerler... manşet olarak MORARDILAR olarak çıkabilir mesela ama ben bu formayı alırım heralde
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Evet benimde taa ilk zamanda mor forma diye duyunca aklıma bu gelmişti hele bu seneki gibi bir 4-1'lik maçta baya dalga geçerler... manşet olarak MORARDILAR olarak çıkabilir mesela ama ben bu formayı alırım heralde
    MORuk diye birşeyde kullanılabilir

Bence en güzeli kaleci forması. Her zaman bana kaleci formaları daha güzel geliyor niyeyse
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Turuncu hiç olmassa sarı ve kırmızından geliyordu, Mor bu renklerden gelmiyor. Ne biliyim garip geldi işte...

Bence Galatasaray yenilince morardı yazarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence güzel olmuş yahu ne güzel farklı işte

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Servetime bak be forma dar gelmiş .Lila formada çok hoş bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Mor forma dışında diğer ikisi güzel ama klasik olmuş.Ne bileyim daha farklı desenler denenebilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Anderlecht'in formasına benziyor, real madridde giyiyordu böyle birsey eskiden.
    Satma işine gelince satılır. Farklı seyleri almayı seviyoruz halk olarak. Lafa gelince almam aldırmam olur ama macta oyuncuların üstünde farklı görününce alınır. Gecenn sene turuncuda böyle olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Anderlecht'in formasına benziyor, real madridde giyiyordu böyle birsey eskiden.
    Satma işine gelince satılır. Farklı seyleri almayı seviyoruz halk olarak. Lafa gelince almam aldırmam olur ama macta oyuncuların üstünde farklı görününce alınır. Gecenn sene turuncuda böyle olmuştu.

turuncu farklı. hem sarıyla hem kırmızıyla uyumlu. ama asy de lila formalıları düşünsene bi. çıkıntı olur mazallah lince kalkışılır be. cidden çok kötü tam fiyasko asla almam mor formadan alanlar da kendi bileceği iş ama galatasaray ile yüzde yüz alakasız birşeydir...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yani mor ne alaka ya.Diğer 2si çok güzel sade ve şık duruyor.Umarım mor formayı geçen seneki turuncu gibi bu sezon çoğu maçta giymeyiz.Turuncu çok güzeldi ama moru hiç beğenmedim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

servette 2 formayı bırleştirip versinler fena sayılmazda derbılerde gıymeyelım bence

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mevcut konudan devam ediniz. Konu GMA.
    (/s)

Mesaj Yetkileri