Gaziantepspor
Galatasaray
Beraberlik
Netanya maçının morali ve yıldız oyuncularla bu maçı rahat alacağımız kanısındayım. Sezonu 3-0 gibi net bir skorla açarız...
Netanya macı ölcü olmamalı , Antep iyi bir takım ama biz daha iyiyiz ilk golü yeriz sonra farka gideriz 1-4 diyorum ben.
Başarılar diliyorum Cimbom'a...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
MAçın saatini değiştirmeliler.
Bugünkü mactan. 40 derece sıcakta, Türkiyenin en sıcak bölgesinde günes henüz yeni batmışken mac oynatmak hangi akla hizmettir cok merak ediyorum? Maca gidecek taraftara, sahada koşturacak futbolcuya yazık. Daha önceki Meduna olayı ne cabuk unutuldu? Futbolcu saglıgı diye yeri gelince naralar atılır, bu saatte mac oynatmak futbolcu saglıgını hiçe saymak degil midir? Allah korusun kazasız, belasız bir mac olur inşallah.
ve umarım bu yanlıştan dönülür. Gerci bu saatten sonra zor.
Kazasız- belasız, Umarım kazanırız...
TFF ne akla hizmet böyle bir karar verdi anlamak cidden güç..
Allah kısmet ederse bende o maçta tribündeki yerimi alacağım cumartesi yola çıkıyorum
inşallah sezona galibiyetle başlayacağız..rastgele CimBom..!!
2 farklı kazanırız çok gol olmaz.Elanoyu yedekte olsa kadroda görmek istiyoruz![]()
Bütün maçlar 21 de bizim 19.30 ama önemli değil aslanlar gibi mücadele edip galibiyet alırız..
Gaziantepspor kapalı bir kutu, geçen yılın başarısının üstüne koymak istiyorlar, Galatasaray, Gaziantep deplasmanlarında hep zorlanıyor, ligin ilk maçı Gaziantepspor'dan süpriz Bekliyorum. Tahmini skor: 2-1, Gaziantep lehine.
Geçen sezon fenerbahçe aynı macı deplasmanda 21:45 te başlamıstı biz 19:30'da başlayacagız , Yorumsuz...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Futbolu başka mesleklerle karıştırıyorsun,tamam çok daha zor mesleklerde çalışanlar olabilir ama futbol spordur ve sporcunun sağlığını koruman ve en iyi şartlarda bu oyunu oynatman gerekir.Pazar günü o sıcakta Allah korusun sahadaki futbolculardan biri bayılsa,hayatını kaybetse bunun sorumlusu kim olacak?
Senin mantığınla bakarsak; Uefanında buzlu stadlarda maç oynanmasına izin vermesi gerekir.Yoğun kar yağışı altında,-li derecelerdede çalışan insanlar var ee nolcak ?
Birşey soracam saat 19,30 ile 21,30 arasında kaç derece fark vardır? En fazla 2 derece, bu sıcaklık insanın değiştirmez. Şafak'da oynamadığın sürece sıcaklık aynıdır. Bundan 20 yıl önce bu ayda öğlen maçlar yapılıyordu. Kimseye bişey olmadı, eğer oyuncu dayanıksızsa bunu sağlık ekibi bilmesi gerekir.
peki madem o kadar az fark var neden 19:30 denizlid deki maç saati değil de antep teki maç saati oluyor? neden aynı saat olmuyor? veyahut aynı saat olamayacaksa neden daha serin olan denizli deki maç 19:30 a alınmıyor.
+ verdiğin örnek de çok uç birşey. 20 sene önce oynan futbolla bugünkü bir değil. o zamanlar maksimum bayağı daha az km koşan oyuncular , yavaş tempo vardı vs. vs. şimdi ise 10-12 km koşuluyor. bu ne demek biliyor musun? hiç 105x68 sahada maç yaptın mı? hangi meslekte vücut daha fazla yorulabilir ki? + o bahsettiğin mesleklerde ne tür şartlar var bir de onu sorgulayalım istersen..
Maçı Galatasaray Alır Netanya Maçının Moralide Var Zorlanacağını Düşünmüyorum Ben Galatasarayın
G.Saray rahat alır bence..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
G.Antep geçen sezonun iyi oynayan ekiplerinden ve iyi kadrosu olan takımlardandı...
Geçen sene 11 oynayan İsmail ve Bekir takımdan ayrıldı.Bekir Deumi ve Cesar'ın varlığı nedeniyle sağ bekte değerlendiriliyordu.Bu bölgeye S.Kurtuluş alındı.G.Saray'dan G.Öztürk ve AEK'dan J.Cesar alındı.Sol açık oynayan İvan sol beke geçecek ve sol açıka'da J.Cesar değerlendirilecek...
Yani Antep geçen seneki kadrosunu ne kaybetti ne de çok üstüne çıktı...
G.Saray zorlanır ama birşekilde alır...
Şu maçı Pazartesiye alsalar olmuyor sanki.Haftaya Beşiktaş'ın maçı Pazartesi.
Maça gelince sıcak hava ve Gaziantep'in iyi bir takım olması dolayısıyla zorlanacağımızı düşünüyorum.Zorlansakta maçı 2-0 alacağımıza inanıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tff ne yapmaya çalışıyor, anlayamıyorum. Futboldan önemli oyuncuların sağlığıdır ve Tff bu kararla oyuncuların sağlığını önemsemediğini açıkça belirtiyor.
Umarım kazanırız ve lige iyi bir başlangıç yaparız.
Galatasaray zorlansada 1-0 kazanır bence...Yada 1-1'de bitebilir
Gayet yüksek bir hücum gücümüz var.. Bana öyle geliyorki bu maç 0-4 gibi bi skorla bitebilir.. Kötü oynasak bile kazanacağımızı düşünüyorum,Galatasaraydaki ayaklar lige göre çok kaliteli.. Eğer ilk golü biz atarsak maç dediğim gibi 4-0 eğer ilk golü onlar atarsa 2-1 bitebilir.. Kadro şöyle oluşacaktır: Leo Franco-Servet-G.Zan-Sabri-H.Balta-M.Sarp-Barış-Arda-Kewell-Keita-Baros
Gökhan Zan yerine Emre oynasa keşke.Çok daha iyi bana göre Gökhandan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit:Emre Aşığı kastettim.
Last edited by Gangstaa : 07.Ağustos.2009 at 20:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben en son mayıs ayında gitmiştim Gaziantep'e yanıyordu resmen! Bu ağustos sıcağında kim 19.45 te maçı oynatıyorsa o zihniyete yazıklar olsun! Maça gelince hem memleketim Antep hem de takımım Galatasaray'ın karşılaşması gerçekten çok güzel olucak Gaziantep'te forvet sıkıntısı var Beto tek başına yetebilir mi bilmiyorum ama Gaziantep gol bulamazsa Galatasaray maçı rahat götürür..
Rahat kazanırız herhalde. Rijkaard, kadroya Emre Güngör'ü monte edebilirse harika olur defans açısından. Bu maça da onunla başlamalı diye düşünüyorum. Rahat kazanırız.
bunun bahaneyle falan alakası yok..burada Gaziantepspora da Galatasaraya da tribünleri dolduracak taraftara da büyük bir haksızlık var..
Meduna ne çabuk unutuluyor..
Çok zor maç olur Antep zorlar Gs yi sıcakta oyuna etki yapar oyuncuların performansını kötü yönde etkiler.Gs çok zorlansada alır gibime geliyor maçı ancak Antep'in puan alması süpriz olmaz.