Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Trabzonspor-Toulouse/Uefa Avrupa Ligi Playoff 1.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Trabzonspor-Toulouse/Uefa Avrupa Ligi Playoff 1.Maçı

Play-Offs - 20 August 2009 18:45 (CET) (19:45 local time) - Hüseyin Avni Aker - Trabzon,Hakem:Pavel Kralovec (CZE)
    Trabzonspor18:45
    Toulouse FC
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya dzenle butonu neden yok buralardaki?Sorun oluyor böyle ya.
    Last edited by Trabzonspor : 17.Ağustos.2009 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Başarılar Trabzona Gignacı Tutarlarsa Evlerinde Gol Yemezlerse Turu Geçerler

Gignac diyorum başka birşey demiyorum . . .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Trabzonspor'dan galibiyet bekliyorum.D.Bakırspor mağlubiyetini taraftarlarına unutturacaklar bence.2-0 2-1 alırlar bence.Bilmiyorum Gabric'in ismi listede var mı oynar mı ama umarım oynar.

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Kim bu Messi falan mı

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Kim bu Messi falan mı
    Gignac'ın menajeri falan değilim ancak çok tehlikeli bir oyuncu.

159 maçta 46 gol attı. Geçen senenin Fransa gol kralı. Lyon bu sene almak istedi ancak takımı satmadı. Geçen çarşamba günü milli maçta Fransanın tek golünü kaydetti. Tehlikeli isim. Toulouse'da 10 numaralı formayı giyiyor. . .
    .

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Kuranın en başında söyledim çok tehlikeli adam diye. Trabzon deplasmandaki maçta da eğer umutlanmak istiyorsa bu adama daha da önlem almalı. Umut-Gökhan bu adamı biraz örnek alsınlar. Trabzon seyirci de takımına biraz sahip çıkmalı sanki seyircisiz bir karşılaşma gibi idi.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Aygün Gabric Eski Takımında Uefa Maçına Çıkmış Bu Sezon Trabzonun Bütün Avrupa Maçlarında Oynamayacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Takımlar arasında büyük farklar yok güç olarak hemen hemen eşitizdir.Eğer evimizde gol yemeden 1-0 veya daha iyi bir skor alırsak turu bütük ihtimalle geçeriz. Gerçi gol yememe olayına takılmamakta lazım 2 tane yiyip 10 tane atarsak yine sorun olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

En önemli oyuncularından birini Kalecilerini sattılar. Çok organize takım yıldız kavramı yok ama Gignac üzerine oynuyolar sürekli. Song mutlaka bu maçta oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Song zaten Diyarbakır maçında Toulouse maçında oynayacağı için yedek bırakıldı.

Song-Egemen Gignac'ı tutarsa işi bitiririz.Atacağımız 1 gol ile avantajı elde ederiz, eğer 2-0 alırsak tur ceptedir.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maçın verecek olan bir kanal var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben şansları eşit görüyorum.Trabzon bu maçta kesinlikle gol yememeli.1-0 bile alsa çok büyük bir avantaj.Çünkü orada Trabzon'un mutlaka gol bulabileceğini düşünüyorum.Bu açıdan orada tek farklı yenildiğin zaman bile avantaj sende olacak...

Sadece Gignac'a yoğunlaşmamak lazım.Didot,Sissoko,Machado,Braaten,Capoue gibi çok önemli isimler var...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bi tarafta Umut Bulut diğer tarafta Gignac
    Bu iki oyuncu yer değiştirse çok farklı olur turun şekli
    Trabzon'un işi zor kolay değil ama yani rakipte cıkıp Trabzon'u ezebilecek rakip değil.Kafa kafaya oynanacak bi tur bence.
    Burda gol yememek çok önemli..

Trabzonspora basarilar diliyorum.Toulouse cok guclu bir ekip.Gignac,Sissokko,Machado gibi oyunculara dikkat etmesi lazim Trabzonsporun.Ozellikle serbest vuruslarda Machado topa mukemmel vuruyor dikkat edilmesi lazim..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonuma başarılar.Saçma hatalar yapmassak rahat geçeriz biz bu turu önemli olan iç saha maçı oyuncular içerde sitresten maç kazanamaz oldu,bunu atlatırsak sorunumuz kalmıyacak.

...................Sylva....................
    Tayfun...Egegemen...Song...Cale
    ...............tijikuzu....................
    ..........Selçuk.......Colman..........
    Alan................................Engin
    ...............Gökhan...................

Şu 11 mçı kazanmaya yeter..Ama ilerde Umut olursa zor çok zor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AdamLarın son St.Ettien maçını izLeme şansım oLdu. TouLouse Orta sahada çok dirençLi bir takım. Sissoko ve Copue müthiş basıyor orta sahada ve aLdıkLarı iLk topLarı direk Gignac a gönderiyorLar. Gignac müthiş bir forvet. KompLe bir forvet oyuncusu ve St.Ettien maçında çok güzeL de bir goL attı. Trabzonspor avantaj eLde etmek istiyorsa kanatLarda iyi atakLar yapmaLı ve Gignac ı durdurmaLı.

Herşeyin oLabiLeceği bir maç..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi 40 orta açılmış Sivas maçında ama vuran olmayınca kanat organizasyonu yapsan ne olur ki.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ama bu tarz maçLarda vuramazsan sana vuruyorLar. VuracakLar o zaman
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O ortalara vurmak için Umut değil bize Gignac lazım işte
    Last edited by eXcitinG : 18.Ağustos.2009 at 14:47

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor bu seyirci ile kazanırsa büyük bir mucizeye imza atmış olur . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımımızın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 20 Ağustos Perşembe günü Toulouse FC ile oynayacağı müsabakanın biletleri bugün (salı) saat 15.00'de satışa çıkıyor. Biletler bugün sadece Taraftar Kart sahiplerine satılacak.

Bilet fiyatları şöyle:
    Açık tribün: 30 TL
    Maraton Tribünü: 50 TL.
    Kapalı Yan: 80 TL.
    Kapalı Orta: 100 TL.
    VIP: 250 TL.
    Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilirler. Ayrıca taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve www.biletix.com.tr adresinden taraftar kartlara da ulaşabilirler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Toulouse kafilesi 19 Ağustos Çarşamba günü saat 15.45’de Trabzon’da olacak. Rakibimiz aynı gün 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bir antrenman gerçekleştirecek. Bu antrenman öncesinde Toulouse Teknik Direktörü Alayin Casanova bir basın toplantısı düzenleyecek. Fransız temsilcisi 20 Ağustos Perşembe günü takımımızla oynayacağı müsabaka sonrası kentimizden ayrılacak.
    Last edited by Trabzonspor : 18.Ağustos.2009 at 16:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Biletlere Bak Yuh
    Bizde
    Kale Arkası 5
    Maraton 15
    VIP 20 (A-B)
    Çok Pahalı Biletleriniz

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Biletlere Bak Yuh
    Bizde
    Kale Arkası 5
    Maraton 15
    VIP 20 (A-B)
    Çok Pahalı Biletleriniz
    Sonuçta 15.000 kombine sahibi bu maçı kaçırmayacak..6000 civarı bilet satılacak..Fiyatlar Avrupa maçına göre iyidir..Begenmeyen kombine alsın diyor Başkan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kaan abi seyircimiz çok sabırsız bizim ve ayrıca çok kopuk bir seyirci 50 tane gurup var buda senkronize olmayı önlüyor.Zatn forvetler gol atamıyor bunun üstüne brde seyirci baskısı işi hepten sarpa sardırıyor.
    Geçen sene en çok şut atan en çok ota açanpoziyona giren bizdik amam bakalım aynı oranda gollerde bı denge yok.Yani bie mutlak surette bir santrafor lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Sonuçta 15.000 kombine sahibi bu maçı kaçırmayacak..6000 civarı bilet satılacak..Fiyatlar Avrupa maçına göre iyidir..Begenmeyen kombine alsın diyor Başkan
    Sizin Kombine Çokmuş
    Ondandır O Zaman
    Bende Kombine Alacaktım 400 Lira Kombinelerde
    Bazı Maçları Kaçrıyorum
    Hastalık-Yazılı VSVS Birde Kışın Havalar -30 -40 Olduğunda Zor Gidiyorum Maça
    Ama Kombine En İyisi
    Seneye Alırım İnşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Normal sayılır sonucta bu bi Avrupa ligi maçı ligde böyle değil.Zaten yarısı kombine olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Normal sayılır sonucta bu bi Avrupa ligi maçı ligde böyle değil.Zaten yarısı kombine olacak.
    Sen Bizim Biletlere Bak Abey

Nesil
    2006

Kısır bir maç olacaktır. Toulouse zor bir ekip, Fransa'da devlerin arasından sıyrılıp bu turnuvuda oynayacaklar. Evinde çok etkililer. Trabzon, kendi evinden mutlaka avantajlı skor elde etmesi gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Olsun o kdar Buğra arada fark var tabikide.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzon takımının iç saha sorununu çözmesi lazım . Özellikle son bir kaç senedir sahasında çok stresli takım. Geçen senenin en iyi deplasmandan puan çıkaran takımlarından biri ama sahalarında daha çok kayıp verdiler belki de bu değil 2. likten şampiyonluktan etti. Sorun nedir ,seyirci mi aşırı strese sokuyor kaçıran ya atamazsam diye güvenli vurmuyor toplara ya da başka bir şey mi var? 3 sene 3 farklı sistem ama iç sahada görülen stres değişmiyor.Eğer seyircinin yaklaşımı takımını itmeye yönelik değil de strese sokmaya yönelikse taraftardan da biraz sabır oyunculara.

Maça gelince Trabzon ilk golü bulur ve etkilenmezse ne skorla Fransa'ya gider. Ben çoğu kişinin aksine Trabzon'un tüm deplasmanlarda daha iyi oynayacağına inanıyorum.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri