Play-Offs - 20 August 2009 18:45 (CET) (19:45 local time) - Hüseyin Avni Aker - Trabzon,Hakem:Pavel Kralovec (CZE)
Trabzonspor18:45
Toulouse FC
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya dzenle butonu neden yok buralardaki?Sorun oluyor böyle ya.
Play-Offs - 20 August 2009 18:45 (CET) (19:45 local time) - Hüseyin Avni Aker - Trabzon,Hakem:Pavel Kralovec (CZE)
Trabzonspor18:45
Toulouse FC
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya dzenle butonu neden yok buralardaki?Sorun oluyor böyle ya.
Last edited by Trabzonspor : 17.Ağustos.2009 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar Trabzona Gignacı Tutarlarsa Evlerinde Gol Yemezlerse Turu Geçerler![]()
Gignac diyorum başka birşey demiyorum . . .
Gignac'ın menajeri falan değilim ancak çok tehlikeli bir oyuncu.
159 maçta 46 gol attı. Geçen senenin Fransa gol kralı. Lyon bu sene almak istedi ancak takımı satmadı. Geçen çarşamba günü milli maçta Fransanın tek golünü kaydetti. Tehlikeli isim. Toulouse'da 10 numaralı formayı giyiyor. . .
.
Kuranın en başında söyledim çok tehlikeli adam diye. Trabzon deplasmandaki maçta da eğer umutlanmak istiyorsa bu adama daha da önlem almalı. Umut-Gökhan bu adamı biraz örnek alsınlar. Trabzon seyirci de takımına biraz sahip çıkmalı sanki seyircisiz bir karşılaşma gibi idi.
Aygün Gabric Eski Takımında Uefa Maçına Çıkmış Bu Sezon Trabzonun Bütün Avrupa Maçlarında Oynamayacak![]()
Takımlar arasında büyük farklar yok güç olarak hemen hemen eşitizdir.Eğer evimizde gol yemeden 1-0 veya daha iyi bir skor alırsak turu bütük ihtimalle geçeriz.Gerçi gol yememe olayına takılmamakta lazım 2 tane yiyip 10 tane atarsak yine sorun olmaz.
![]()
Song zaten Diyarbakır maçında Toulouse maçında oynayacağı için yedek bırakıldı.
Song-Egemen Gignac'ı tutarsa işi bitiririz.Atacağımız 1 gol ile avantajı elde ederiz, eğer 2-0 alırsak tur ceptedir.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maçın verecek olan bir kanal var mı?
Ben şansları eşit görüyorum.Trabzon bu maçta kesinlikle gol yememeli.1-0 bile alsa çok büyük bir avantaj.Çünkü orada Trabzon'un mutlaka gol bulabileceğini düşünüyorum.Bu açıdan orada tek farklı yenildiğin zaman bile avantaj sende olacak...
Sadece Gignac'a yoğunlaşmamak lazım.Didot,Sissoko,Machado,Braaten,Capoue gibi çok önemli isimler var...
Bi tarafta Umut Bulut diğer tarafta Gignac
Bu iki oyuncu yer değiştirse çok farklı olur turun şekli
Trabzon'un işi zor kolay değil ama yani rakipte cıkıp Trabzon'u ezebilecek rakip değil.Kafa kafaya oynanacak bi tur bence.
Burda gol yememek çok önemli..
Trabzonspora basarilar diliyorum.Toulouse cok guclu bir ekip.Gignac,Sissokko,Machado gibi oyunculara dikkat etmesi lazim Trabzonsporun.Ozellikle serbest vuruslarda Machado topa mukemmel vuruyor dikkat edilmesi lazim..
Trabzonuma başarılar.Saçma hatalar yapmassak rahat geçeriz biz bu turu önemli olan iç saha maçı oyuncular içerde sitresten maç kazanamaz oldu,bunu atlatırsak sorunumuz kalmıyacak.
...................Sylva....................
Tayfun...Egegemen...Song...Cale
...............tijikuzu....................
..........Selçuk.......Colman..........
Alan................................Engin
...............Gökhan...................
Şu 11 mçı kazanmaya yeter..Ama ilerde Umut olursa zor çok zor.
AdamLarın son St.Ettien maçını izLeme şansım oLdu. TouLouse Orta sahada çok dirençLi bir takım. Sissoko ve Copue müthiş basıyor orta sahada ve aLdıkLarı iLk topLarı direk Gignac a gönderiyorLar. Gignac müthiş bir forvet. KompLe bir forvet oyuncusu ve St.Ettien maçında çok güzeL de bir goL attı. Trabzonspor avantaj eLde etmek istiyorsa kanatLarda iyi atakLar yapmaLı ve Gignac ı durdurmaLı.
Herşeyin oLabiLeceği bir maç..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi 40 orta açılmış Sivas maçında ama vuran olmayınca kanat organizasyonu yapsan ne olur ki.
Ama bu tarz maçLarda vuramazsan sana vuruyorLar. VuracakLar o zaman![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
O ortalara vurmak için Umut değil bize Gignac lazım işte![]()
Last edited by eXcitinG : 18.Ağustos.2009 at 14:47
Trabzonspor bu seyirci ile kazanırsa büyük bir mucizeye imza atmış olur . . .
Takımımızın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 20 Ağustos Perşembe günü Toulouse FC ile oynayacağı müsabakanın biletleri bugün (salı) saat 15.00'de satışa çıkıyor. Biletler bugün sadece Taraftar Kart sahiplerine satılacak.
Bilet fiyatları şöyle:
Açık tribün: 30 TL
Maraton Tribünü: 50 TL.
Kapalı Yan: 80 TL.
Kapalı Orta: 100 TL.
VIP: 250 TL.
Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilirler. Ayrıca taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve www.biletix.com.tr adresinden taraftar kartlara da ulaşabilirler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Toulouse kafilesi 19 Ağustos Çarşamba günü saat 15.45’de Trabzon’da olacak. Rakibimiz aynı gün 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bir antrenman gerçekleştirecek. Bu antrenman öncesinde Toulouse Teknik Direktörü Alayin Casanova bir basın toplantısı düzenleyecek. Fransız temsilcisi 20 Ağustos Perşembe günü takımımızla oynayacağı müsabaka sonrası kentimizden ayrılacak.
Last edited by Trabzonspor : 18.Ağustos.2009 at 16:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Biletlere Bak Yuh
Bizde
Kale Arkası 5
Maraton 15
VIP 20 (A-B)
Çok Pahalı Biletleriniz![]()
Kaan abi seyircimiz çok sabırsız bizim ve ayrıca çok kopuk bir seyirci 50 tane gurup var buda senkronize olmayı önlüyor.Zatn forvetler gol atamıyor bunun üstüne brde seyirci baskısı işi hepten sarpa sardırıyor.
Geçen sene en çok şut atan en çok ota açanpoziyona giren bizdik amam bakalım aynı oranda gollerde bı denge yok.Yani bie mutlak surette bir santrafor lazım.
![]()
Normal sayılır sonucta bu bi Avrupa ligi maçı ligde böyle değil.Zaten yarısı kombine olacak.
Kısır bir maç olacaktır. Toulouse zor bir ekip, Fransa'da devlerin arasından sıyrılıp bu turnuvuda oynayacaklar. Evinde çok etkililer. Trabzon, kendi evinden mutlaka avantajlı skor elde etmesi gerek.
Olsun o kdar Buğra arada fark var tabikide.
Trabzon takımının iç saha sorununu çözmesi lazım . Özellikle son bir kaç senedir sahasında çok stresli takım. Geçen senenin en iyi deplasmandan puan çıkaran takımlarından biri ama sahalarında daha çok kayıp verdiler belki de bu değil 2. likten şampiyonluktan etti. Sorun nedir ,seyirci mi aşırı strese sokuyor kaçıran ya atamazsam diye güvenli vurmuyor toplara ya da başka bir şey mi var? 3 sene 3 farklı sistem ama iç sahada görülen stres değişmiyor.Eğer seyircinin yaklaşımı takımını itmeye yönelik değil de strese sokmaya yönelikse taraftardan da biraz sabır oyunculara.
Maça gelince Trabzon ilk golü bulur ve etkilenmezse ne skorla Fransa'ya gider. Ben çoğu kişinin aksine Trabzon'un tüm deplasmanlarda daha iyi oynayacağına inanıyorum.