Gençlerbirliği
Beraberlik
Beşiktaş
Beşiktaş'ın sezona puan kayıpları ile başlayacağını düşünüyorum. İlk deplasmanında puan kaybettiler, burada bu puan kaybı sürer. Beşiktaş'ın futbol yapısı ezberlendi. Gençlerbirliği çıkışa içmek isteyen bir takım ve bunun için lig başında kazanmaları gereken bir ekip.
Gençlerbirliği çok iyi bir kadro kurdu,çekişmeli bir maç olacak...
Nihat'ın siftah yapacağını düşünüyorum...
Gençlerbirliği iyi bir kadro kurdu. Kendi sahalarında oynamaları da onlar için avantaj, kolay bir maç olmayacak. Beraberlik çıkarsa şaşırmam; fakat zorda olsa Beşiktaş kazanır.
Gençlerbirligi Ankaraspor macında gol kacırma rekoru kırmıstı Doll un takıma etkisi %80 geldikten sonra takım inanılmaz pozisyonlar buluyor Beşiktas karsısında da pozisyonlar bulup galibiyet alacagını düşünüyorum Gençlerin
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ankara depLasmanLarı her zaman zorLudur. Zaten bizim oyun yapımızda da rakibi baskı aLtına aLıp sağ, soL vurma oLayLarı oLmuyor. Ama geçen sezonda Ankarada oynadığımız maçLarda hep istediğimizi aLmasını biLdik. Maçın kritik anLarında GençLeri savuşturur, buLdukLarımızı da atarsak kazanırız. Yine sıkıntıLı oLacaktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben bu hafta Genclerbirligi`nin surpriz yapacagini dusunuyorum.Gecen hafta Ankaraspor karsisindaki oyunlarini oynarlarsa en azindan beraberlik alirlar bana gore.Ileride Mustafa cok formda Gencler`de.Besiktas ise mutlak galibiyet icin cikacak sahaya taraftar destegi de olacaktir Ankara`da.Umarim zevkli bir mac izleriz..
Beşiktaş geneLde Ankara depLesmanLarında zor oLarak gözüken maçLarı kazanıyor.Bu maçtada kazanan taraf olma ihtimalleri bence çok yüksek.Özellikle Bobo yerine Nobre ile oynayacak olan bir Beşiktaş rakibi karşısında daha'da etkili olacaktır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
----------------Hakan------------------
Erhan - Sivok - Ferrari - İbrahim
----------- Fink ------ Ernst -----------
---------------- Ugur ------------------
-------Holosko -------------- Tello-------
----------------- Nihat ------------------
İlk 11 bu şekilde.
Ben bu maçtan sürpriz bir Gençlerbirliği galibiyeti bekliyorum Mustafa Pektemek oynuyorsa dikkat edin bence geleceği çok parlak bi oyuncu..
Bu 11'den saldıran takım değilde bekleyip kaptığımız toplarla hızlı hücumla işi bitirmeye çalışacak bir oyun oynayacağımız anlaşılıyor...
Genelde Ankara Deplasmanlarına Gitmeden Önce herkez zorlanacagımızı Düşünüyo Ama Maçlarımız Kolay geçiyor. Bundada Rahat bir şekilde 3 Puan alacagımızı düsünüyorum
Harbuzi uzaktan cok iyi vurdu, az farkla dışarda.
Harbuzi ve Tozo'yu çok beğendim. Gençler fena oynamıyor...
İlk yarı 0-0 sona erdi.
Ortada bir mac oluyor. GB bir ara etkiliydi, BJK sonradan toparlandı. Sagdan gelişen Gençler atagında Mustafa ceza sahasında yararlanamadı, yine sagdan burhanın ortasına Kahe ceza sahası biraz içinden kötü vurdu, birde Harbuzinin dönerek güzel bir sutu vardı az farkla auta gitti.
BJKde ise Tello'nun yanılmıyorum uzun topuna Nihat etkisiz vurdu, Tellonun korneri direk kaleye falso alıp direge carptı, yine Tello nun soldan arka tarafa ortasına dar acıdan Holosko kötü vurdu. 3 pozisyonu vardı hatırladıgım.
Besiktasta Tello sahanın en iyisiydi bana göre. Uguru begenmedim, kötü oynuyor. Erhanda diger maclara nazaran etkisiz.
Gençlerde Tozo iyi göründü. Mustafa, Burhan da yer yer etkili oldular. Harbuzide ilk yarı itibariyle fena oyuncu degil imajı çizdi.
2. yarıda böyle devam ederse mac beraberlikle sonuçlanır. Ben mac öncesi yorumum gibi düşünüyorum hala, BJK zorlanacak ama kazanacak. Duran toplardan gol bulabilir Bjk.
Cavcav başkan yine tam hedefi 12 den vurmuş Harbuzi konusunda..
Tozo macın en net pozisyonunu gole ceviremedi.
Rezalet oynadık.Hiç beğenmedim takımı.Acil forvet ve 10 numara lazım.
Beraberlik süpriz bir sonuç değil. . .
Maç başladıgı gibi sona erdi. İlk yarıda başabaş bir oyun vardı; fakat 2. yarıda Gençler daha üstündü. Kendi adıma galibiyeti kacırdılar diyebilirim. Hızlı geliştirdikleri ataklarda "Golü ben atayım" bencilliği yapmasalardı belkide galip ayrılabilirlerdi. Besiktasın oynadıgı bu oyun hiç iç açıcı değil.
Gençler beni şaşırtmadı hatta galibiyet bekliyordum onlardan.Ama oynadıkları oyun o 5-6 sene öncesinin ruhunu hatırlattı bu ligte aldıkları 3.beraberlik ama Gençler iyi yolda..
Hakeden kazanamadı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Genclerbirligi son vuruslarda biraz etkili olsa maci kazanan taraf olurdu ama son vuruslari iyi yapamadilar.Ikinci yari G.Birligi daha etkiliydi cok iyi pas yaptilar ozellikle Harbuzi ve Kahe ikilisini cok begendim.Besiktas ise kotu oynadi ve onemli 2 puan kaybetti bu onemli macta...
üzülüyorum ya, geçen senenin şampiyon takımıyız, üstüne daha çok koyarak devam etmemiz gerekirken oynadığımız futbola bak...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Hakeden kazanamadı gerçekten.Beşiktaş'ın eski hırsı ortadan kaybolmuş gibi futbolcularda bir doymuşluk var gibi gözüküyor.