1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: 1.Hafta | Samsunspor - Karabükspor |

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default 1.Hafta | Samsunspor - Karabükspor |

Yer ; Samsun 19 Mayıs Stadyumu
    Saat ; 21 : 00

Bu sene Ligin beLkide en sıkıntıLı takımı biziz.MaLum Transfer tahtası kapaLı takımdan giden oyuncuLar var geLmek isteyen oyuncu var ama transfer yapamıyoruz.Biz samsusporLuyuz diyen birçok futboLcu Samsunspor'u vurmaya çaLışıyor.Şehir takıma adam akıLLı sahip çıkmıyor.Birçok iş adamı sadece Lafta kaLıyor.Takımı yıkan Adam sayın beLediye başkanı'na taraftarLardan tepki büyük.

Neyse bunLar bi yana eğer Ligde kaLmak istiyorsak veya hedefLerimizi üst sıraLar koymak istiyorsak Kendi sahamızda kazanmamız gerekir.Maçta sezon açıLışı için çeşitLi organizasyonLar düşünüLüyor.Umarım maçı kazanan taraf oLuruz ve sezona 3 puanLa başLarız..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Samsunspor bu sezon Kocaelispor ile birlikte ligde maddi anlamda büyük sıkıntı yaşayan takımlardan bir tanesi.

Geçen seneki kadrolarını neredeyse korudular.

Karabükspor ise gerçekten çok iyi bir kadro kurdu benim bu sezon ki favorilerim arasında.Bu maçı da Karabükspor'un kazanacağını düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Murat biz 2,3 senedir yaşıyoruz bu sıkıntıyı KocaeLi bi şekiLde haLLedebiLir ama bizim bunu haLLetmemiz imkansız başımızda haLkı soyan bir beLediye başkanı oLdukça.

Maç içinse kendi saha ve seyircimiz önünde en azından 1 puan diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben Samsunspor'a güveniyorum. İddiada gözüm kapalı 1 oynadım. 2.40 sağlam oran.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O zaman geçmiş olsun.

Ben Bankasyayı yakından takip eden birisi olarak bu maça banko 2 diyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    O zaman geçmiş olsun.

Ben Bankasyayı yakından takip eden birisi olarak bu maça banko 2 diyorum
    Kupon 36 Milyar 800 milyon veriyo zaten. Tutmaz ama Samsun kazansın.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bende İşi Garantiye aLmak için 10 çifte şans diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ben gollü beraberlik bekliyorum bu maçtan kazanan bir takım olursa da Samsunspor olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Ben gollü beraberlik bekliyorum bu maçtan kazanan bir takım olursa da Samsunspor olur bence.
    Vay anasını son noktayı koymuşum

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Karabük Alır Bence

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

5. dakikada Karabük'ün golüne 12.dakikad Burhan cevap verdi 1-1 devam ediyor. Dakika 20.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

27. dakikada Sefa'nın golüne 28'de Burak cevap verdi 2-2 maç devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

3-2 önde Samsun. Samsun gol gol gol.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet Samsun iyi götürüyor maçı ve önde

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ve beklenen oldu Karabük attı 89'da 3-3

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu kadar saçma bir hakem yönetimi oLmaz ! KarabüK'ün 3.goLünden sonra oLanLarı görmüşsünüzdür deLi saçması adeta..Ama herşeye rağmen güzel top oynadık ve bekLenenLerin aksine iLk haftadan 1 puanLa lige başLamasını biLdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son dakikada 2 önemli oyuncusu Samsun'un kırmızı kart görmüş. Maçları henüz izleme fırsatımız olmadı. Bir yer bulup izlersek iyi olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Murat çok saçma şeyLer oLdu.TribünLer deLirdi 5 maç saha kapatma cezası aLacak büyük ihtimaL Samsunspor.Bide bunLarı yapan Maraton'da eLinde çekirdek oLan seyirci kısmı !! YaptıkLarı sadece takıma zarar verdi başka kimseye değiL.Hakem 4Lüsünüde kutLamak Lazım bu kadar basitçe bir yönetim oLmaz oLsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne oldu Turgut anlatsana Merakta bırakma beni.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bak ben aLatmayayım ama gazeteLerden yorumLar

Haber Gazetesi

Hakem katliamı

Kırmızı-Beyazlılar, Kardemir D. Ç. Karabükspor karşısında iki kez öne geçtiği maçta rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Samsunspor’da Burhan ile Volkan, mücadelenin 88’inci dakikasında hakemin ağır kararları sonrasında kırmızı kart gördüler ve Turgut ile Tanju’dan sonra Karşıyaka deplasmanı öncesinde cezalı duruma düşen diğer futbolcular oldular.Samsunspor, Bank Asya 1. Ligi’nin ilk haftasında evinde Kardemir D. Ç. Karabükspor’un ağırladı. Maça konuk takım hızlı başladı ve 3. dakikada Muhammed’in attığı golle 1-0 ene geçti. Çabuk toparlanan Samsunspor, 8’inci dakikada Volkan’ın ortasına Burhan’ın yaptığı kafa vuruşuyla beraberliği yakaladı (1-1). Baskısını arttıran Kırmızı-Beyazlılar, 25’inci dakikada Sefa’nın muhteşem frikik golü ile 2-1 öne geçti. Savunmada basit hatalar yapan Samsunspor, 28’inci dakikada Burak’ı tutamadı ve kalesinde ikinci golü gördü (2-2). Bu gol ilk yarının da skoru oldu. İkinci devreye hızlı başlayan Samsunspor, 53’üncü dakikada Oktay’ın güzel golü ile 3-2 öne geçti.

AĞIR KIRMIZI KARTLAR
    Golden sonra da güzel futbolunu sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, Murat ve Volkan’la aradaki farkı açma şansını yakalasa da bunları değerlendiremedi. Maçın 87’nci dakikasında atak yönüne göre sağ korner çizgisi yakınlarından Ömür taç atışını kullandı. Burhan pozisyonda rakibi tarafından çekildi ancak hakem bariz faule devam kararı verdi. Bu pozisyonun devamında Karabükspor’dan Şenol topu ağlara gönderince skora denge geldi. Bu pozisyonda hakeme itiraz eden futbolculardan Burhan direk kırmızı, Volkan’da ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Samsunspor sahada 9 kişi kaldı. Uzatma bölümleri ile birlikte geride kalan 8 dakikada skor değişmedi ve Samsunspor, ligin ilk haftasında Karabükspor ile 3-3 berabere kaldı.

Samsunspor’u yaktı

Samsunspor-Kardemir D. Ç. Karabükspor maçının orta hakemi Hüseyin Sabancı, karşılaşmanın 88’inci dakikasında adeta Samsunspor’u yaktı. Karşılaşmanın 87’nci dakikasında Burhan’a yapılan bariz faulü vermeyen ve bu pozisyonun devamında üçüncü golün oluşmasına fırsat veren Hakem Hüseyin Sabancı ==> işte bu pozisyon bariz fauL herkes duruyor ama oyun devam ediyor ve Karabük goL atıyor.., kendisine itiraz eden sahanın iki yıldızı Burhan Coşkun ve Volkan Çekiç’e itiraz ettikleri gerekçesi ile kırmızı kart gösterdi. Verdiği bu ağır kararlarla adeta Karşıyaka maçı öncesinde Samsunspor’u yakan Hüseyin Sabancı, maç 3-2’yken Karabükspor kalecisi Bülent Ataman’ın takım arkadaşı Süleyman’a attığı tokatı sarı kartla geçiştirmişti.

Halk Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Turgut bu olayı anladım ama şu tribündeki olayları sormuştum ben

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

He tribün'e geLince o pozisyondan sonra çıLdırdıLar zaten..

Ayrıca Karabük taraftarı daha öncesinde Sakarya'nın veya KocaeLi'nin öLmüş insanLarına sövdüğü için bizimkiLer zaten uyuzdu Karabük takımına ve taraftarına.Maçtada böyLe saçma hakem hataLarı oLunca ve o kadar sıkıntıdan sonra sezon açıLışında Lige kendi sahanda 3 puanLa başLıcakken bir anda 1 puana mecbur bırakıLınca taraftarda atLattı sahaya koLtuk yağdı maçta

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karabük taraftarının zaten anlaştığı,geçindiği bir tane takım,taraftar tanımıyorum ben.

Biz de her gittiğimiz Karabük deplasmanında taşlar,koltuklar vs. yabancı maddeleri yiyoruz ancak evimizde oynanan maçlarda güzelce ağırlanıp en ufak bir olay olmadan geri yolluyoruz ancak akıllanmıyorlar.Haftaya Karabük deplasmanına gideceğiz yine bir olay çıkarsa artık ikinci yarıdaki maçta bilmiyorum neler olacak.

Bu arada taraftarın ne olursa olsun galeyana gelmemesi lazım. Samsunsporun zaten maddi durumu çökmüş durumda bir de saha kapatma falan gelirse mazallah

Mesaj Yetkileri