1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Fenerbahçe GSM abonesi sayısında önde

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default Fenerbahçe GSM abonesi sayısında önde

    Adnan Polat, Kayserispor maçından önce açıklamalarda bulundu ve Galatasaray Kulübü'nün GSM hattı GSMobile'in abone sayısının, Fenerbahçe'nin GSM hattı abone sayısının gerisinde kaldığını belirterek, taraftarlardan bu konuda yardımcı olmalarını istedi.



    Adnan Polat, Galatasaray-Kayserispor maçı öncesi Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, “Maçı izleyen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan'ın transferi nedeniyle mi geldi?” şeklindeki soru üzerine, “İbrahim Yazıcı, benim davetlim olarak geldi. Sercan'ın transferiyle ilgili daha önce görüşmüştük. İstenilen şartlar bize uygun olmadığı için bu konu orada kaldı. Sercan çok değerli bir oyuncu, ama bizim de kendimize göre bir bütçemiz var. Onun dışına, kim olursa olsun çıkmayı düşünmüyoruz” dedi.

    Mehmet Aurelio'yu transfer etmeyi düşünmediklerini belirten Polat, o mevkiide 5 tane oyuncuları olduğunu kaydetti.

    Adnan Polat, “Galatasaray Kulübü bu kadar sıkıntıda, bu transferleri nasıl yapıyor. (Nereden geliyor bu değirmenin suyu) diyenler var. Ne diyorsunuz?” şeklindeki soruya karşılık da “Aldığımız 5 futbolcunun 3 tanesine bonservis bedeli ödemedik. Diğer 2 tanesini de 4 yıl vadeyle aldık. Bu yıl bonservis bedelinin kulübe yükü 4 milyon avrodur. Onu da Galatasaray Kulübü ödeyebiliyor” dedi.


    Galatasaray'ın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu vurgulayan Polat, takımın asıl performansını 5. haftadaki Beşiktaş maçında göreceklerini söyledi.

    “FENERBAHÇE'NİN BİZİ GEÇMESİNİ KABULLENEMİYORUM”

    Adnan Polat, Galatasaray Kulübü'nün GSM hattı GSMobile'in abone sayısının, Fenerbahçe'nin GSM hattı abone sayısının gerisinde kaldığını belirterek, taraftarlardan bu konuda yardımcı olmalarını istedi.

    Fenerbahçe'nin 30 bini geçtiğine işaret eden Polat, “Biz 25 binin üzerine yeni çıktık. Fenerbahçe'nin bizi geçmesini kabullenemiyorum. Forma satışlarında da rakibimizi geçmemiz lazım. Stadın dışında bir süre sahte forma satılıyor. Galatasaray taraftarı bunlara rağbet etmemeli” diye konuştu.

    Adnan Polat, taraftarların bu sene tribünleri tıklım tıklım doldurmasından memnun olduğunu ifade ederken, eleştirilen mor formanın forma satışlarında önde gittiğini, satılanların yüzde 60'dan fazlasının mor formalar olduğunu kaydetti.

    Kaynak: Hürriyet

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3,150

    Default

    İyi de bu gayet normal birşey, Fenerbahçe'nin telefon hattı bizimkinden önce çıkarıldı, kaldı ki Adnan Polat'ın böyle bir açıklama yaptığına da pek inanmıyorum açıkçası...

  3. #3
    Nesil
    2009
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    4,369

    Default

    Of.. Buraya açılan bu konu Fenerbahçe'nin daha büyük olduğunun Adnan Polat tarafından bile kabul edildiğini göstermek için açılmış.. Fanatizmden uzak konular bekliyoruz biraz daha.. Ki Fenerbahçe'nin bu konuda bizi geçmesi gayet normal.. Çünkü hatları bizimkinden önce çıktı..

  4. #4

    Default

    bu açıklamayı lig tv'de canlı bir şekilde yaptı bizzat şahit oldum. ayrıca fanatiklikle bir alakası yok bu konunun açılmasında. adnan polat çok akıllı bir açıklama yaptı beni bile gaza getirdi gittim bu sabah hat aldım. sadece pazarlama taktiği, bizi gaza getirdi. fazla takılmamak gerek.

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    bu açıklamayı lig tv'de canlı bir şekilde yaptı bizzat şahit oldum. ayrıca fanatiklikle bir alakası yok bu konunun açılmasında. adnan polat çok akıllı bir açıklama yaptı beni bile gaza getirdi gittim bu sabah hat aldım. sadece pazarlama taktiği, bizi gaza getirdi. fazla takılmamak gerek.
    Şu forumda değişik düncelerde olan insanları görmek çok güzel.

  6. #6
    Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    1,997

    Default

    Adnan Polat Eray abinin dediği gibi taraftarı gaza getirmek için yapmıştır bu açıklamayı Türkiyede büyük 2 başkanın rekabet etmesi çok hoşuma gidiyor. Güzel görüntüler bunlar.

  7. #7
    Nesil
    2009
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    4,369

    Default

    Tamam gaza getirmesi iyi hoşta,Batuhan o konuyu bu amaçlamı açmış tartışılır.. Neyse çokta önemli bir şey değil bu tartıştığımız..

  8. #8
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Tamam gaza getirmesi iyi hoşta,Batuhan o konuyu bu amaçlamı açmış tartışılır.. Neyse çokta önemli bir şey değil bu tartıştığımız..
    Hurriyet'te gördüm, aynı başlıkla kopyala yapıştır yaptım, hatta adamların başlıkta ki harf hatası ile birlikte açtım... Kalkıpda burada bişey yarıştıracak değilim...

  9. #9
    Nesil
    2009
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    4,369

    Default

    Peki o zaman.. Kusura bakma.. Yalnız her alandaki rekabet sürüyor.. Sadece futbolla bitmemesi çok güzel..

  10. #10
    Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,935

    Default

    Başlık zaten tık almak için böyle garip bilerek seçiliyor. Haberi foruma koyarken başlığı değiştirmek yada gözden geçirmekte fayda var. Ben bir el attım böyle daha iyi oldu sanırım.

    Eray Dengiz'in dediği gibi tamamen pazarlama.

  11. #11
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Kesinlikle pazarlama nitelikli bir konuşma ama ben yinede aLmam avea olduğu için
    Screw you guys, I'm goin' home

  12. #12
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    en sinir olduğum şeydir peşin hüküm verip sen bunu bunun için yapmışsındır fanatizm içermeyen konu açsanıza gibi konuşmalar yapmak mesela bugün hürriyette emre ile ilgili haber gördüm bi adam emreye gs forması fırlatıp ağzına geleni saymış falan emre hiç tepki göstermeden takım otobüsüne binmiş bunu okudugumda sinir oldum çünkü hala alttaki yorumlarda emreye giydirenler vardı fanatizm gibi olmasın diye açmadım bu konuyu çünkü altında muhtemelen büyük tartışmalar çıkabilirdi.Emreye o kadar hakaret edildi burda edenler oldu mu bilmiyorum umarım olmamıştır ama tersi bi durum olsaydı emre taraftara bişeyler yapsaydı eminim konu burada açılırdı.Herneyse sonuç olarak aslında iki takımında abonesi azmış bu sayılarla hiç bi kar elde edememiştir kulüplerimiz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •