1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: "Sinir hastası ettiler beni!"

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default "Sinir hastası ettiler beni!"

"Sinir hastası ettiler beni!"

Böylesi görülmedi !.. Fanatik Trabzonsporlu taraftar, "Başarısızlıklar yüzünden ruh sağlığım bozuldu" diyerek Sadri Şener Yönetimi'ne dava açtı !..

Kocaeli Gebze Adliyesi'ne gelen Sıdkı Narmanlı, Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ederek, Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden ruh yapısının bozulduğu, huzurunun kaçtığı iddiasıyla yöneticilerden şikayetçi oldu ve 1 TL tazminat talep etti.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Narmanlı, bir Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı olarak ''kulübün gidişatından, düşürüldüğü aciz durumdan dolayı çok mutsuz ve rahatsız olduğunu'' söyledi.

Narmanlı, Trabzonspor'un maçlarını izlerken kahrolduğunu ve sinir yapısının bozulduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden sağlık sorunları yaşamaya başladım. Sinir hastası oldum, psikolojim bozuldu, dengemi kaybettim. Tüm bunların sorumlusu Trabzonspor kulüp yönetimidir'' diye konuştu.

Kulübün başarısızlığı yüzünden kendisi gibi pek çok taraftarın sıkıntılı dönem yaşadığını savunan Narmanlı, şöyle devam etti: ''Trabzonspor'un başarısızlığının sebebi yönetimdir. Koca bir camiayı bu hale düşürerek bizleri ruh ve sinir hastası eden Trabzonspor yöneticilerinden davacıyım. Trabzonspor'a arzu edilen başarıyı yakalatmayarak taraftarı üzen, Trabzonspor fanatiklerini hasta eden yöneticilerin hesap vermesi gerekir. Alınan oyunculara ödenen paraları da inandırıcı bulmuyorum. Bu anlamda da yönetimin hesap vermesini bekliyorum.''

Öte yandan Narmanlı ile birlikte adliyeye gelen arkadaşı İsmail Demir ise Trabzonspor yüzünden evdeki huzurunun kaçtığını, kendisinin de dava açmayı düşündüğünü kaydetti.

...................

Değişik bir protesto yöntemi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takımın yenilince sinir hastası olup,psikolojin bozuluyorsan sorunun en büyüğü sende kardeşim.Eğer bu oyundan zevkl alamıyorsan izleme.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ruh sağlığı böyle şeylerden bozuluyorsa ona sağlıklı diyemeyiz.. Trabzonspor başarılı olduğunda da başkan ona dava açsın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

şu anda Haber Türk kanalında canlı telefon bağlantısı var..(:

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tazminat da çok fazlaymış.1 TL.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İşin esprisini kapamadınız siz galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ODa bir şey mi ben bir olay duydum doğru mu bilmiyorum ama;

Bir kadın mikro dalga fırın almış aldıktan sonrada içine köpeği koyup çalıştırmış daha sonra tam emin değilim ama bu ürünün içinde köpekleri pişiremezsiniz diye uyarı yoktu diye dava açmış ve kazanmış.

Biriside coca cola kapağını tekrar dene demesi nedeniyle tekrar tekrar açıp kapamış sonunda dava açmış

tabi dediğim gibi doğruluğu tartışılır.. cidden saçma bi şey Trabzonsporluların yaptığı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hoş bi protesto yöntemi bence sadece bu.yani stada gidip koltukları kırıp atıyo bazı seyirciler protesto amaçlı bu beyde 1 tllik tazminat davası açmış.sevdim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence hukukumuzu bu tür sembolik davalara alet etmesek daha yararlı olacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yanlış oldu cümle

bence bu tür davaları açarak hukukumuzu boş yere meşgul etmesek yararlı olacak..
    Last edited by SAİT71 : 02.Eylül.2009 at 21:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri