Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

31 60.78%
  • Berabere biter

10 19.61%
  • Beşiktaş kazanır

10 19.61%
Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [TSL 5.Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Galatasaray - Beşiktaş [TSL 5.Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu maçta herşey oLabiLir. 3 neticeLi bir maç.

Favorim GaLatasaray.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Skibbe'li dönemde çok iyi giden bir Galatasaray lig arasından sonra kötü gitmeye başlamıştı.

Milli takım arasıda Galatasaray'ı etkilemez ise iki takım performanslarına bakıldığında her nekadar derbi sonuç belli olmaz densede Galatasaray farkla maçın favorisidir.

Ben skor olarak 4-2, 3-0 gibi skorlar bekliyorum. Tempolu, adrenalinli bir maç olsun. Biraz zevk alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bol gol izleyeceğiz maçta. Geçen seneki gibi bir maç olacak bence. Kazanırız...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Galatasaray şu anda Beşiktaş'a göre daha formda ve daha hazır durumda. Maçın favorisi şüphesiz Galatasaray ama favoriler her zaman kazanamıyorlar.

Umarım güzel bir maç olur sonuç pekte önemli olmaz ozaman. Sadece futbolun konuşulacağı bir maç olması dileği ile iki takımada başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Derbi maçın pek favorisi olmaz.Güzel bir maç olması dileğiyle..Umarım kazanırız..

İlk dakikalrda baskılı oynayıp gol bulursak maçı rahat götürür ve kazanırız..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu maça bu kadar eleştiriden sonra Mustafa hocanın damga vuracağına inanıyor ve Beşiktaş'ı galibiyete yakın görüyorum..En kötü ihtimalle beraberlik olur..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ben takımımdan rahat bir oyunla güzel bir skor bekliyorum ve alacağımızada inanıyorum. Keita, Elano, Baros(-2-) diyede tahminde bulunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Derbinin favorisi olmaz ama iki takımın da durumu ortada.Bol gollü ve farklı bir maç bekliyorum.Galatasaray pek zorlanıcak gibi gelmiyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İnşallah maçta olacağım. Güzel bir gün geçireyim yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1-0 olsun bizim olsun. Derbilerde genelde ev sahibi avantajlı, 1 adım önde olur; umarım bunun avantajını kullanır maçı alırız. 2-1 yada 3-1 skor tahminim.

Ayrıca bu maçı alırsak 7de 7 ye kadar gideriz. 6. Hafta Kasımpaşa deplase, 7. hafta Eses'le SamiYen'de oynayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ali Sami Yen'de genellikle biz kazanıyoruz.Cumartesi de böyle olacağına inanıyorum.

Beşiktaş'ın forvet hattında sıkıntıları var savunma da dikkatli olursak gol yemeyiz.

Kendi sahamızda gol ya da goller bulup maçı kazanacağımıza inanıyorum.Skor tahmini 1-0 ya da 2-0.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Üst olur
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Üst olur
    Aslında biz boşuna konuşmuşuz o kadar en güzel yorum bu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Takımıma sonuna kadar güveniyorum , İnşAllah derbiden 3 puanı cıkartacagız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Mustafa Denizli ne yapıp edip 1 puan cıkartmak isteyecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Her ne kadar Galatasaray daha formda ve favori gözüksede bence Beşiktaş Sami Yenden puansız dönmez . Bu maçtaki ters bir malubiyet Mustafa Denizli'yi zor durumda bırakabilir, bunu bilip bu çiftlikteki rahatını bozmak istemeyen BJK li futbolcular bence tüm gücünü sahaya yansıtacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vallaha Galatasaray şu anda daha formda +1, maç ASY'de +1 daha, ASY'deki son 11 maçın 10unu GS kazanmış bu da +1, Galatasaray, Beşiktaş'a göre daha çok oyuncu yolladı Milli Takımlara bu da -1 eder = 2 olur...

Beşiktaş formsuz ve moralleri bozuk -1, ASY'de son 11maçın sadece 1'ini kazanmış buda -1, milli takımlara daha az oyuncu gönderdiler GS'ye göre +1, Kazanıp bu kötü gidişe son vermek isteyeceklerdir bu da +1 = 0 olur...

İki sonucu karşılaştırırısak GS favoridir
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kartal'a derbi öncesi 4 müjde !..

Beşiktaş'a Galatasaray maçı öncesi sakatlardan sevindirici haber geldi. Siyah-Beyazlılarda uzun süredir sakat olan İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek, Rüştü ve Nobre'nin tamamen iyileştiği açıklandı.

Yaklaşık 10 gündür takımdan ayrı kalan 4 oyuncunun bugün takımla çalışmalara başlaması ve çift kalede yer alması teknik direktör Mustafa Denizli'yi sevindirirken, tecrübeli teknik direktörün dört futbolcuyla ilgili kesin kararını Cuma günü vereceği belirtildi.

Ancak, kulüp doktorlarıyla da görüşen Denizli'nin bu oyunculardan İbrahim Toraman ve Yusuf'u riske etmeyi düşünmediği, Nobre ve Rüştü'yü ise kadroya almayı planladığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılarda iki haftadır forma giymeyen ve ağrıları devam eden Bobo ise henüz takımla çalışmalara başlamadı. Özellikle dönüşlerde problem yaşadığı belirtilen Brezilyalı futbolcunun bu hafta da forma giyme şansının olmadığı ifade edildi.
    Sabah yapılan çalışmaya milli takımlarda yer alan oyuncular da katılmazken, Şili Milli Takımı'nda bulunan Tello'nun Brezilya maçının ardından cuma gecesi İstanbul'a geleceği ve Denizli tarafından yorgun olacağı gerekçesiyle derbi maçta ilk 11'de görevlendirilmeyeceği ileri sürüldü.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım alırız, rijkaard bişiyler ayarlamıştır

Derbi tehlikede!

Süper Lig'de bu hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi tehlikede... İstanbul'da beklenen yoğun yağış Bursaspor-Fenerbahçe maçını da tehdit ediyor.
    Türkiye genelinde bu hafta maçlar oynanmayabilir.İstanbul'u vuran sel futbol maçlarını da tehdit ediyor. Cuma günü yeniden beklenen ve Türkiye genelinde 4 gün daha yoğun bir şekilde sürecek olan yağışlar nedeniyle Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürlüğü; Meteoroloji Müdürlüğü'nden gelecek raporu ve kulüplerden gelecek talepleri bekliyor.

Futbol Federasyonu'nun Ufuk Şefik başkanlığındaki planlama bölümü, oluşacak şartlara göre kararı Federasyon Yönetimi'nin vereceğini belirtirken, yağışların; hem kulüplerin deplasmanlara, hem hakemlerin, hem gözlemci ve temsilcilerin hem de seyircilerin ulaşımını zorlaştıracağı için ertelemenin söz konusu olduğu öğrenildi. Türkiye genelinde bir çok yerde maçların oynanamayacağı tahmin ediliyor.

10.09.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence ertelenmemeli yani yağışın mecidiyeköyü ne kadar etkileyecegini bilmiyorum ama oynanmayacak halde olursa zemin hakem karar verebilir buna maç saatine kadar bekleyip
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Derbilerin bana göre favorisi olmaz neticede derbi yani. Her iki tarafın kondisyonlarını karşılaştırdığımız zaman Galatasaray ağır basıyor ancak bizim de önemli sayılabilecek avantajlarımız var. Özellikle Galatasaray'ın ilk bakışta olumlu bir olaymış gibi gözüken, milli takımlara fazla oyuncu göndermesi.. Bu konuda biz biraz daha avantajlıyız üstelik sakatlarımız da iyileşti ve Manu sınavı öncesinde taraftara güzel bir skor hediye etmek isteyecektir futbolcularımız ..

3 ihtimalli bir maç bence kalbim tabiki Beşiktaş ama aklım beraberlik diyor ..

Mustafa Denzlinin üzerinde olan baskı nedeniyle kapalı ve kontra atağa dayalı bi taktikle çıkmasını bekliyorum. Bu nedenle maçta topun hakimi hep galatasaray olacaktır

Fakat bu zaten Denizlinin istediği şey. Galatasarayın defansları ağır holoskoya atılan uzun toplarla gol bulabilr beşiktaş.

Eğer galatasaray topu yönlendirrken sorun yaşamazsa ve ilk golü atarsa maç farka bile gidebilir.

çok ince bir maç olacak-klasik derbi yani

gönlüm galatasaraydan yana ama milli oyuncuların çokluğu beni düşündürmüyoda değil...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Maçı Hakkında Duyuru

Turkcell Süper Lig’in 5. haftasında 12 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasında, Beşiktaşlı taraftarlar her zaman olduğu gibi Eski Açık Tribün’de konuk edilecektir.

Sezon başında aldığımız karar gereği Ali Sami Yen Stadı Eski Açık Tribünü’nün üstünü kapatma çalışmaları Kulübümüz tarafından sürdürülmektedir. Tüm gayretlere rağmen Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasına Eski Açık Misafir Tribün kısmının kapatma çalışmalarını sonlandırılamamıştır.

Bu maçı Ali Sami Yen Stadı Misafir Tribünü’nde takip edecek Beşiktaşlı dostlarımıza hem bu maçın hatırası olarak, hem de olumsuz hava koşullarından etkilenmemelerini sağlamak amacıyla tribün girişi sırasında kapüşonlu yağmurluk dağıtımı yapılacaktır.

Umuyoruz ki, Galatasaray ile Beşiktaş arasında Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak bu karşılaşma, iki kulübün süregelen dostluklarını pekiştiği bir futbol karşılaşması olarak tarihteki yerini alacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok klişe bir söylem olacak ama gerçekten öyle "derbilerin havası başka olur,ne olacağı belli olmaz"...

Hücum anlamında ligin en formda takımı G.Saray ile savunma anlamında ligin en formda takımı Beşiktaş'ın karşılaşması çok zorlu geçecek...

G.Saray'ın çok daha iyi bir hava yakaladığı ve çok daha moralli olduğu gerçeğini yok sayamayız.Kendi evinde olmanın avantajı ilede favori G.Saray'dır...

Bu maçta takımım adına en büyük umudum G.Saray savunmasındaki zaafiyeti Holosko,Nihat,Tello,Tabata,S.Özkan gibi nispeten çabuk oyuncularla değerlendirebilmek...

Takım savunmasında sorun yok.Fink,Ernst,Ferrari,Fink ile sağlam bir göbek oluştu.Ama bu maçta Elano,Keita,Arda gibi usta ayaklara karşı ne yapacaklar göreceğiz...

Hakemin konuşulmadığı,futbol adına çirkinliklerin değil güzelliklerin konuşulduğu bir maç olsun...

Hakeden kazansın...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nekadar Galatasarayin bu sezon yenilmez oldugunu dusunsemde, bu macta nedense Besiktasi daha avantajli goruyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bol gol olsun 4-3 5-4 gibi bir skor olsun kim kazanırsa kazansın .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

İddaa bir derbi karşılaşması için çok düşük oran vermiş Galatasaray'a.

Gs >>1.50
    Beraberlik >> 3.50
    Bjk >> 4.00

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri