Galatasaray kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Bu maçta herşey oLabiLir. 3 neticeLi bir maç.
Favorim GaLatasaray.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Skibbe'li dönemde çok iyi giden bir Galatasaray lig arasından sonra kötü gitmeye başlamıştı.
Milli takım arasıda Galatasaray'ı etkilemez ise iki takım performanslarına bakıldığında her nekadar derbi sonuç belli olmaz densede Galatasaray farkla maçın favorisidir.
Ben skor olarak 4-2, 3-0 gibi skorlar bekliyorum. Tempolu, adrenalinli bir maç olsun. Biraz zevk alalım.
Bol gol izleyeceğiz maçta. Geçen seneki gibi bir maç olacak bence. Kazanırız...
Galatasaray şu anda Beşiktaş'a göre daha formda ve daha hazır durumda. Maçın favorisi şüphesiz Galatasaray ama favoriler her zaman kazanamıyorlar.
Umarım güzel bir maç olur sonuç pekte önemli olmaz ozaman. Sadece futbolun konuşulacağı bir maç olması dileği ile iki takımada başarılar.
Derbi maçın pek favorisi olmaz.Güzel bir maç olması dileğiyle..Umarım kazanırız..
İlk dakikalrda baskılı oynayıp gol bulursak maçı rahat götürür ve kazanırız..
Bu maça bu kadar eleştiriden sonra Mustafa hocanın damga vuracağına inanıyor ve Beşiktaş'ı galibiyete yakın görüyorum..En kötü ihtimalle beraberlik olur..
Ben takımımdan rahat bir oyunla güzel bir skor bekliyorum ve alacağımızada inanıyorum. Keita, Elano, Baros(-2-) diyede tahminde bulunuyorum.
Derbinin favorisi olmaz ama iki takımın da durumu ortada.Bol gollü ve farklı bir maç bekliyorum.Galatasaray pek zorlanıcak gibi gelmiyor bana.
İnşallah maçta olacağım. Güzel bir gün geçireyim yeter.
1-0 olsun bizim olsun. Derbilerde genelde ev sahibi avantajlı, 1 adım önde olur; umarım bunun avantajını kullanır maçı alırız. 2-1 yada 3-1 skor tahminim.
Ayrıca bu maçı alırsak 7de 7 ye kadar gideriz. 6. Hafta Kasımpaşa deplase, 7. hafta Eses'le SamiYen'de oynayacağız.
Ali Sami Yen'de genellikle biz kazanıyoruz.Cumartesi de böyle olacağına inanıyorum.
Beşiktaş'ın forvet hattında sıkıntıları var savunma da dikkatli olursak gol yemeyiz.
Kendi sahamızda gol ya da goller bulup maçı kazanacağımıza inanıyorum.Skor tahmini 1-0 ya da 2-0.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Üst olur![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Takımıma sonuna kadar güveniyorum , İnşAllah derbiden 3 puanı cıkartacagız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mustafa Denizli ne yapıp edip 1 puan cıkartmak isteyecektir...
Her ne kadar Galatasaray daha formda ve favori gözüksede bence Beşiktaş Sami Yenden puansız dönmez . Bu maçtaki ters bir malubiyet Mustafa Denizli'yi zor durumda bırakabilir, bunu bilip bu çiftlikteki rahatını bozmak istemeyen BJK li futbolcular bence tüm gücünü sahaya yansıtacaktır.
Vallaha Galatasaray şu anda daha formda +1, maç ASY'de +1 daha, ASY'deki son 11 maçın 10unu GS kazanmış bu da +1, Galatasaray, Beşiktaş'a göre daha çok oyuncu yolladı Milli Takımlara bu da -1 eder = 2 olur...
Beşiktaş formsuz ve moralleri bozuk -1, ASY'de son 11maçın sadece 1'ini kazanmış buda -1, milli takımlara daha az oyuncu gönderdiler GS'ye göre +1, Kazanıp bu kötü gidişe son vermek isteyeceklerdir bu da +1 = 0 olur...
İki sonucu karşılaştırırısak GS favoridir![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kartal'a derbi öncesi 4 müjde !..
Beşiktaş'a Galatasaray maçı öncesi sakatlardan sevindirici haber geldi. Siyah-Beyazlılarda uzun süredir sakat olan İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek, Rüştü ve Nobre'nin tamamen iyileştiği açıklandı.
Yaklaşık 10 gündür takımdan ayrı kalan 4 oyuncunun bugün takımla çalışmalara başlaması ve çift kalede yer alması teknik direktör Mustafa Denizli'yi sevindirirken, tecrübeli teknik direktörün dört futbolcuyla ilgili kesin kararını Cuma günü vereceği belirtildi.
Ancak, kulüp doktorlarıyla da görüşen Denizli'nin bu oyunculardan İbrahim Toraman ve Yusuf'u riske etmeyi düşünmediği, Nobre ve Rüştü'yü ise kadroya almayı planladığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılarda iki haftadır forma giymeyen ve ağrıları devam eden Bobo ise henüz takımla çalışmalara başlamadı. Özellikle dönüşlerde problem yaşadığı belirtilen Brezilyalı futbolcunun bu hafta da forma giyme şansının olmadığı ifade edildi.
Sabah yapılan çalışmaya milli takımlarda yer alan oyuncular da katılmazken, Şili Milli Takımı'nda bulunan Tello'nun Brezilya maçının ardından cuma gecesi İstanbul'a geleceği ve Denizli tarafından yorgun olacağı gerekçesiyle derbi maçta ilk 11'de görevlendirilmeyeceği ileri sürüldü.
LigTv
umarım alırız, rijkaard bişiyler ayarlamıştır
Derbi tehlikede!
Süper Lig'de bu hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi tehlikede... İstanbul'da beklenen yoğun yağış Bursaspor-Fenerbahçe maçını da tehdit ediyor.
Türkiye genelinde bu hafta maçlar oynanmayabilir.İstanbul'u vuran sel futbol maçlarını da tehdit ediyor. Cuma günü yeniden beklenen ve Türkiye genelinde 4 gün daha yoğun bir şekilde sürecek olan yağışlar nedeniyle Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürlüğü; Meteoroloji Müdürlüğü'nden gelecek raporu ve kulüplerden gelecek talepleri bekliyor.
Futbol Federasyonu'nun Ufuk Şefik başkanlığındaki planlama bölümü, oluşacak şartlara göre kararı Federasyon Yönetimi'nin vereceğini belirtirken, yağışların; hem kulüplerin deplasmanlara, hem hakemlerin, hem gözlemci ve temsilcilerin hem de seyircilerin ulaşımını zorlaştıracağı için ertelemenin söz konusu olduğu öğrenildi. Türkiye genelinde bir çok yerde maçların oynanamayacağı tahmin ediliyor.
10.09.2009
Kaynak : DHA
bence ertelenmemeli yani yağışın mecidiyeköyü ne kadar etkileyecegini bilmiyorum ama oynanmayacak halde olursa zemin hakem karar verebilir buna maç saatine kadar bekleyip
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Derbilerin bana göre favorisi olmaz neticede derbi yani. Her iki tarafın kondisyonlarını karşılaştırdığımız zaman Galatasaray ağır basıyor ancak bizim de önemli sayılabilecek avantajlarımız var. Özellikle Galatasaray'ın ilk bakışta olumlu bir olaymış gibi gözüken, milli takımlara fazla oyuncu göndermesi.. Bu konuda biz biraz daha avantajlıyız üstelik sakatlarımız da iyileşti ve Manu sınavı öncesinde taraftara güzel bir skor hediye etmek isteyecektir futbolcularımız ..
3 ihtimalli bir maç bence kalbim tabiki Beşiktaş ama aklım beraberlik diyor ..
Mustafa Denzlinin üzerinde olan baskı nedeniyle kapalı ve kontra atağa dayalı bi taktikle çıkmasını bekliyorum. Bu nedenle maçta topun hakimi hep galatasaray olacaktır
Fakat bu zaten Denizlinin istediği şey. Galatasarayın defansları ağır holoskoya atılan uzun toplarla gol bulabilr beşiktaş.
Eğer galatasaray topu yönlendirrken sorun yaşamazsa ve ilk golü atarsa maç farka bile gidebilir.
çok ince bir maç olacak-klasik derbi yani
gönlüm galatasaraydan yana ama milli oyuncuların çokluğu beni düşündürmüyoda değil...
Beşiktaş Maçı Hakkında Duyuru
Turkcell Süper Lig’in 5. haftasında 12 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasında, Beşiktaşlı taraftarlar her zaman olduğu gibi Eski Açık Tribün’de konuk edilecektir.
Sezon başında aldığımız karar gereği Ali Sami Yen Stadı Eski Açık Tribünü’nün üstünü kapatma çalışmaları Kulübümüz tarafından sürdürülmektedir. Tüm gayretlere rağmen Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasına Eski Açık Misafir Tribün kısmının kapatma çalışmalarını sonlandırılamamıştır.
Bu maçı Ali Sami Yen Stadı Misafir Tribünü’nde takip edecek Beşiktaşlı dostlarımıza hem bu maçın hatırası olarak, hem de olumsuz hava koşullarından etkilenmemelerini sağlamak amacıyla tribün girişi sırasında kapüşonlu yağmurluk dağıtımı yapılacaktır.
Umuyoruz ki, Galatasaray ile Beşiktaş arasında Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak bu karşılaşma, iki kulübün süregelen dostluklarını pekiştiği bir futbol karşılaşması olarak tarihteki yerini alacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
Çok klişe bir söylem olacak ama gerçekten öyle "derbilerin havası başka olur,ne olacağı belli olmaz"...
Hücum anlamında ligin en formda takımı G.Saray ile savunma anlamında ligin en formda takımı Beşiktaş'ın karşılaşması çok zorlu geçecek...
G.Saray'ın çok daha iyi bir hava yakaladığı ve çok daha moralli olduğu gerçeğini yok sayamayız.Kendi evinde olmanın avantajı ilede favori G.Saray'dır...
Bu maçta takımım adına en büyük umudum G.Saray savunmasındaki zaafiyeti Holosko,Nihat,Tello,Tabata,S.Özkan gibi nispeten çabuk oyuncularla değerlendirebilmek...
Takım savunmasında sorun yok.Fink,Ernst,Ferrari,Fink ile sağlam bir göbek oluştu.Ama bu maçta Elano,Keita,Arda gibi usta ayaklara karşı ne yapacaklar göreceğiz...
Hakemin konuşulmadığı,futbol adına çirkinliklerin değil güzelliklerin konuşulduğu bir maç olsun...
Hakeden kazansın...
Nekadar Galatasarayin bu sezon yenilmez oldugunu dusunsemde, bu macta nedense Besiktasi daha avantajli goruyorum.
Bol gol olsun 4-3 5-4 gibi bir skor olsun kim kazanırsa kazansın.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İddaa bir derbi karşılaşması için çok düşük oran vermiş Galatasaray'a.
Gs >>1.50
Beraberlik >> 3.50
Bjk >> 4.00