1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Edu Santos'la Anlaştı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Edu Santos'la Anlaştı

Edu sonunda imzaladı!

İşte yeni takımı! Fenerbahçe'de yabancı sınırına takılan ve sakatlığı sebebiyle sözleşmesi feshedilen 28 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Edu Dracena'nın yeni takımı belli oldu. Edu futbol yaşantısına ülkesinde, Santos kulübünde devam edecek.

Santos kulübü Edu ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Brezilya temsilcisi önümüzdeki Pazartesi günü basın önünde Edu'nun imza töreninin yapılacağını resmen duyurdu.

Ağustos 2006'dan beri Avrupa'da futbol hayatını sürdüren Edu yeni takımında teknik direktör Vanderlei Luxemburgo ile birlikte çalışacak.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tam ekleyecektim klavyemeden çaldın.

Neyse hayırlı olsun yaşı son derece uygun Brezilyaya dönmesi için. Santos ta iyi iş yapar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah başarılı olur...

Edu için hayırlısı olsun.Forma giydiği 3 senede Fenerbahçe'de elinden geldiğince iz bırakmıştır.Bundan sonraki futbol hayatı başarılı olur umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edu arada konsantrasyonunu kaybetmese bence çok iyi bir defanstı. en azından bana göre Bilica'dan iyi. Bilica'ya bir türlü kanım ısınmadı.

Bu arada işin esprisi, Edu rakip forvetleri tutar ama defanstaki arkadaşının da arada Edu'yu tutması gerekebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

akıllı transfer yapmış santos edu bence gayet iyi stoperdi türkiyede nedense öyle cok begenilmedi yani gol atmak için defans yapmayı unutan lucianoyu baş tacı yapmıştık biz ona göre cok daha üst düzey oldugunu düşündüğüm eduyu hiç sevemedik
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Hayırlı olsun Edu için.Gitmesini kesinlikle istemiyordum ama maalesef ayrıldı umarım başarılı olur..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Betis'e gider diye düşünüyordum ama Ülkesine gitmiş.1-2 sene içinde tekrar Avrupada döner heralde.

Hayırlı olsun kendisi için.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    1-2 sene içinde tekrar Avrupada döner heralde.
    zaten 29 a girecek 2 seneye 31 felan olur çok düşük bir ihtimal tekrar AVrupaya dönmesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne kadara transfer edilmişti ki ? Alıştık zaten Türk kulüpleri olarak milyon dolarlar verip bedavaya yollamaya.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

4.5 Milyon € verilmişti diye hatırlıyorum.Keyiften değil sakatlığı yüzünden bedava gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamam da sonuçta bedava Sakat olsun düzgün olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Zaten aldığı rakamın üzerinde yada aynı fiyata satan Türk takımı yok son zamanlarda. Çok sinir olduğum konulardan biriside bu. Milyonlarca euro ver sonra serbest bırak adamı. İyi oynuyor diye adamları satmazsanız bir zaman sonra bedavaya gidiyorlar zaten. Para ederken satıp yerine aynı kalibrede oyuncular almaktır bence önemli olan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Zaten aldığı rakamın üzerinde yada aynı fiyata satan Türk takımı yok son zamanlarda. Çok sinir olduğum konulardan biriside bu.
    Zaten oyuncu için değerinden çok daha fazla bonservis bedeli veriyoruz genelde.Bu yüzden de kar ederek satmak çok zor. Cristian'a 5-6M Euro kim verir şuan.Tabata'ya 8M Euro'dan fazla kimse vermez gibi gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Edu sakatlanmasa da sezon sonu sözleşmesi bitecekti ve pek kalma taraftarı değildi. Ya Lugano gibi çok para isteyip vermeyen olunca geri gelirdi ya da bedavaya giderdi sözleşmesi bitince.

Lugano bir şekilde reklamını yaptığından daha öne çıkıyordu ama savunmada Edu'ya daha çok güveniyordum ben, başarılar yeni takımında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş aldığı yabancılardan sadece Carew'i aldığı paradan pahalıya sattı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım bizde en son Anelka'dan kar elde ettik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

elvir balic, Okocha, Anelka başka var mı iyi paraya verdiğimiz

Mesaj Yetkileri