1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Bir Sevdadır Bu Hiç Bitmeyecek. Beşiktaş 9.0.1

Hybrid View

Default Bir Sevdadır Bu Hiç Bitmeyecek. Beşiktaş 9.0.1

Beşiktaş'ta şok gelişme. T.D. Mustafa Denizli'nin Kovulması Türk Spor Medyasını Karıştırdı. Genelde Olaya Olumlu Bakan Yorumculular, Yeni Gelen T.D.'den pek de Emin Değiller. Zira İlk Kulübünü Yönetecek Adam Safa Emecan.Safa Emecan ise yorumcuların sözlerini dinlemediğini favori kulübünde başarılı olacağını söyledi.

Beşiktaş'ın Stadı İnönü (Başka söze ne Hacet ! )

Beşiktaş'ın Sempatik ve Sosyal Olaylara Duyarlı, Takımını Ölesiye Seven Grubu Çarşı :

Beşiktaş'ın Kısa Bi Hikayesi:

Beşiktaş Kulübü 1903 Yılında Kuruldu. Renkleri ilk önce Kırmızı - Beyaz olan takım Balkan Savaşlarının Ardından Renklerini Siyah Beyaz'a çevirdi.Takım Şu Anda Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Turkcell Süperlig'de Mücadele Etmekte.
    (Tabi Biz Oyunda Uefa Olarak Devam Edicez. )

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Okudum ve Kabul Ediyorum.
    Last edited by Bursaspor : 17.Eylül.2009 at 15:19

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Basın Toplantısında Beşiktaş Menajeri Gelecek Vaadeden Oyuncuları Alacağını Taktik olarak atak bir oyun düşündüğünü iletti.

Uzun süren görüşmeler Sonucunda Robert Lewandowski Beşiktaşta. Oyuncunun Bonservisi için 1.9 M $ Ödeneceği Lewandowski'ninde yıllık 1.300.000 $'a imza attığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın emektar oyuncularından İbrahim Toraman 7.5 M $ karşısında Gençlerbirliği'ne satıldı. İbrahim Toroman'ın İyi bir fiyata satıldığına dikkat çeken T.D. Emecan, Gelecek Parayla Bir Oyunun Her İki Yönünde Oynayabilen Kaliteli Bir Orta Saha Oyuncusu Almayı Planladıklarını Belirtti.

Last edited by Afoisi : 17.Eylül.2009 at 16:25

Beşiktaş Genç Gurbetçi Kaleci Sinan Bolat'ı Kiraladı. Ayrıca Sezon Sonunda Beşiktaş Sinan'ı 1.4 M $ a Bonservisiyle Beraber Alabilecek.

Sinan: Beşiktaş'a Geldiğim İçin Mutluyum Demekle Yetindi.

Crush Dumps Özür Dilerim... Konunun Kapatılmasını Rica Ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Fazla ilerlememişsin zaten.Devam et istersen..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar...
    bencede baştan aç hocam

Evet Devam Et Bencede Yeni Kur Oyunu Daha İlerledin Kardeş Bu Arada Toraman Satma Hata Yaparsın Satılmayacak En Başta Adam Toraman. Zan ve Zapoyu Kesinlikle Sat Çok İstikrarsızlar Ben Faydasını Hiç Göremedim. Kartalımızı Uçurman Dileğiyle Başarılar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri