Hakem: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez
Yayın : Star
Hakem: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez
Yayın : Star
Hiç istemesemde , kazanacağız gibi geliyor![]()
Neyi istemiyorsun kazanmamızı mı ?
Zor bir maç olacak. Ancak 1-0 kazanacağız. GOL: Bobo![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet ilk defa Beşiktaşın kazanmasını istemiyorum...
Çünkü herşey toz pembe olacak tekrar... Hocamız yine fantazi kadrolar çıkarmaya devam edecek herşeyi ben bilirim havasında...
Beşiktaş'ın bu maçtan bir beraberlik çıkaracağını tahmin ediyorum..
Cska nın savunması hatalar yapabiliyor ama diğer bölgeler kaleci,orta saha,forvet iyi oyunculardan kurulu...
Hele Alan Dzagoev e dikkat edilmezse çok tehlikeli olur,skor da yapabiliyor Alexvari paslarıyla savunmalarının belini de kırabiliyor.
Basarılar Beşiktaş
CSKA Alır Bence Daha Şanslı Buluyorum
Ama Umarım BJK Alır
Saha avantajı, rusya hava şartları, kadro kalitesi bakımından cska avantajlı gibi görünüyor. Hafta sonu zenit maçını izledim, Krasic ve Mark Gonzalez kanatları çok etkili, ortada da daha şimdiden büyük takımların takiibinde olan Dzagoev. İleride de Love'ın yerine Kievden aldıkları Guilherme. Defansif açıdan çok iyi oldukları söylenemez ama hucum oyuncuları çok tehlikeli. Sag açıkları Krasic çok süratli, tehlikeli bir oyuncu. O bölgede artık kim oynarsa (İbo yada İsmail) zor durumda kalabilir. Cska'yı galibiyete daha yakın görüyorum. Besiktas kayseri maçından sonra yaklaşık 10 günlük süreyi maç oynamadan geçirdi. Bu sürede hucum anlamında sorunlarını çözebilmişse bir beraberlik çıkarabilir; ama dediğim gibi cska galibiyete yakın.
Mustafa Denizli fantezi kadrosuyla yine hüsrana uğratır Beşiktaş taraftarlarını.
Umarim dogru duzgun bi kadro ile maca cikariz. Fantezi aramaya gerek yok. 1-0 olsun bizim olsun.
Uzun süre sonra foruma tekrar yazabiliyiorum.Bu konuyla başlamak istedim.Öncelikle hocamız fantezi yapmamalı artık.Kendisine güvenenleri daha çok mahçup etmemeli.
Kale Hakan'ın olacaktır inşAllah.Rüştü'yü görmek istemiyorum kalede.Hakan'a güveniyorum ve kendisinin iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum.Takımda yeri garanti olan 3 adam var sanırım.Ernst-Sivok-Ferrari bunlar yine takımın iskeletini oluşturacaklar ve en çok güvendiğimiz oyuncular.Sezon başından beri maksimum katkıyı veriyorlar zaten.
Sağ bekte hazırmı bilmiyorum ama Toraman oynarsa iyi olur.O da olmazsa Ekrem oynasın ama İbrahim Kaş oynamasın.Hem defansif hem ofansif açıdan yetersiz kalıyor.Sol bekde İsmail'i görmek istiyorum ben ama hoca İbrahim'i oynatacak gibi geliyor.Hatta daha da beterini yapıp sol bek Ekrem, sağ bek İbrahim Kaş'ı izletebilir bizlere.
Ernst'in yanında Fink oynar bu sefer herhalde.Kayseri maçından önceki 2 maçta Ekrem oynamıştı o mevkide ama Fink'in 11'e dönüş maçı olacaktır muhtemelen.Yine söylüyorum hoca fantezilerine devam etmezseBunların önünde Tello-Tabata-Holosko 3lüsünün oynaması mantıklı duruyor ama son zamanlarda bana göre formda olan Serdar Özkan da oynarsa bunlardan birinin yerine hayır demem.Mümkünse Yusuf oynamasın,ilk 11 hiç olmasın.Belki 2.yarı. Onu daha çok lig maçlarında kullanalım mümkünse.Forvet bana göre Bobo olmalı.Sol açık Bobo değil forvet Bobo'yu görmek istiyorum artık.Hem o böyle maçları sever.Oynarsa golü var
Tamam Nobre iyi mücadele ediyor ama böyle maçlarda yakaladağını atacaksın.O da Nobre'nin pek becerebildiği bişey değil.Nihat gibi bir alternatifimiz daha var bu 11'e girebilecek ama yedek başlamalı bence.Oyunun gidişatına göre sonradan oyuna alınabilir.
Artık gol atmanın zamanı geldi.Ben defansımıza güveniyorum, hücum oyuncularımız da beklenen patlamayı artık bi zahmet gerçekleştirebilirlerse kazanabiliriz.Allah yardımcımız olsun.Artık gol diye haykırmak istiyorum
Saldır Beşiktaş!
Takıma Avrupa arenasında bir deplasman maçında ilk defa bu kadar güveniyorum.CSKA savunması çok yavaş ve tek hamleli.Pozisyonlar bulacağımızdan eminim.Yeterki kıralım şu şanssızlığı ve gol atalım.Savunma anlamında hiçbir korkum yok.Takım savunmasını zaten iyi yapıyoruz.Birde ŞL maçı olduğu için ekstra koşup,mücadele edileceğini düşündüğümüz zaman bu anlamda sorun olmaz pek...
Erken bir gol bulup öne geçersek süper olur...
Ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum...
Deplasmandan alınacak her bir puan altın değerinde...
Başarılar Kartalım...
üzgünüm ama Mustafa Denizli ile aslaOyuncu kalitesi olarak CSKA biraz güç kaybetti bu sezon sanırım ancak herşeye rağmen kendi sahasında sağlam bir ekip ve Mustafa hoca kadro ,diziliş ve taktik seçimi gibi konularda nedense lüzumsuz işlere giriyor
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çıkış maçımız olur inşallah. En azından yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Başarılar KARAKARTAL'ım...
Açıkcası maçın nasıl bir skorla sonuçlanacağı hakkında pek bir fikrim yok.Her sonuç olabilir gibi geliyor.İnşallah bu maç çıkış maçımız olur..
So what?
Saike
GK-Hakan
DR-Ekrem
DL-İsmail
DC-Ferrari
DC-Sivok
AMR-Holosko
AML-Tello
MC-Ernst
MC-Fink
AMC-Tabata
FC-Bobo
Al sana bomba gibi kadro. Olmadı mı ? koy Nihatı,Nobre'yi,Serdar Özkan'ı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cska kazanır gibime geliyor.Beşiktaş pek iyi durumda değil
Beşiktaş 2 - 1 Kazanıcak bence.İnşallahda öyle olucak.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
bende aniltonun dedigi gibi son yillarda ilk defa bir deplasman macinda bu kadar kotu durumda olmamiza ragmen nedense cok guveniyorum.beraberlikten emin gibiyim. eger cok basit bireysel bir hatadan gol yemez isek takim savunmasina cok guveniyorum. en kotu 1 gol yeriz, 1 gol de atariz diyorum.eger 1 golden fazla atarsak yuzde 90 kazaniriz diyorum.
Ve bu maci kazanir isek gruptan cikmak icin cok buyuk bir sansimiz olur, beraberlikte ise uefa hemen hemen garanti olur ve gruptan cikma sansi wolfsburg maclarina kalir. yenilmeyi dusunmek bile istemiyorum.
kotu oynadigimizi dusunmuyorum, gayet iyi gidiyorduk aslinda. ekremin on liberoda oynatilmasi ne kadar elestirilsede kotu bir performans sergilemiyor. bence asil elestiriler i.kasin sag bekte oynamasi ve rustunun oynamasi yuzunden. mustafa denizliye kayserispor macindan sonra bile guvendigimi soyledim, halada guveniyorum. Ama hocam yapma lutfen, Rustu haftalardir kotu ,sakat formsuz.
Hakan Arikan oynadigi maclrada ufacik hata yapmadi, gayet de guzel gidiyor. Bu adami simdi oynatmicaksin ne zaman oynaticaksin,adam dicekki adalet nerede.?
I.Kas stopere yedek olarak alinmadimi?Sag bekte bu kadar verimsiz olmasina ragmen hala neden oynatiliyor.Savunma anlaminda guclu desek o yok, zaten hucum anlaminda verimi 0.Gidince geri donemiyor. Yaptigi bir orta yok. Ekremi orda oynatsak,Finki orta sahada oynatsak olmazmi?Bari Ridvani oynat defansif olarak ne kadar iyi olmasada,tecrubesiz olsa da hucuma katki saglar en azindan.
Cisseyi niye yolladik niye Finki aldik anlamadim.
Boboya yazik oluyor, bu takimin gelmis gecmis en golcu yabancisi. Liverpool macinda galibiyeti getiren,Marsilya macinda galibiyeti getiren, Her Fenerbahce derbisinde gol atan,Gecen sene son haftalarda en onemli golleri atan Bobo degilmi? Formsuz olabilir ama Nihati oynata oynata form tutucak diyorrsunuz Boboyu neden oynata oynata form tutmasina izin vermiyorsun? Adam zaten sol kanatta oynaya oynaya verimi dustu,Sanki kendi sucuymus gibi yedek birakiyorsun.
Tello goz gore gore orta sahada oynuyor,Sol kanatta cakma adamlar oynayACAGINa Tello oynasa daha iyi olmazmi? Orta sahada alternatifi yok desem, 8 milyon euroya bosuna mi aldik Tabatayi? Yapacagi olumlu isler kisitli olsada almissin iste, oynatsana. 8 milyon euroya alinan bir oyuncunun Sampiyonlar Liginde yedek kalma luksu olamaz.Bosuna mi aldik bu adami.
Ama en cok da Delgadoya uzuluyorum, elestirdiler,kovdular, kucuk maclari kazaniyor dediler.Artik kucuk maclarida kazanamiyoruz, bana gore dunku CSKA nin Turkiyedeki anadolu takimlarindan farki sadece krasic ve dzogoev di. Yazik oldu.
Bi yerden baslamak lazim dimi, bence Besiktas icin tam vakti. Saldir Besiktas
tek iş forvetlerde. girilecek pozisyonlar değerlendirilirse alır bjk.
kesin gol yeriz gibime geliyor ancak yediğimizden fazlasını atarsak sorun olmaz bizim için bence bu takımın bunuda yapacak potansiyeli var hocanın tek yapması gereken macera aramadan futbolcuları aslolan mevkilerinde oynatsın yeter......
Ben Beşiktaşın gol yemeyeceğini,eğer yerse de daha fazlasını atamayacağını düşünüyorum.Şu şartlarda bir beraberlik onlar adına hiç fena olmaz ve bunu gerçekleştireceklerine inanıyorum.
Bence Beşiktaş kazanacak. İddia'da da en çok güvendiğim takımlar arasında.![]()
I'm back...
iddaada oranlara bakmadım ama bjknin oranına göre 02 yada direk 2 oynuycam cska bizle 2-2 berabere kaldıgında kan kaybetti bu takım yorumları yapılıyodu hakkaten kaybetmişti ve şimdi ondanda kötü hoca değiştirdiler falan sorunlu yani 2. hafta maçı oldugu için rusyada zeminin her zamankinden daha düzgün olmasını umuyorum.Bjk bence kazanacak.Kadro konusunda bjkli arkadaslar daha derin bilgilere sahiptir ama ben olsam bobo ve finki oynatmazdım.Gerçi finkin alternatifi cok yok gibi.Serdar Özkanı holoskoyu aynı anda sahada görürsek daha iyi bizim için
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yenemezsek ya da berabere kaLırsak bundan sonra grupta hiç bir iddaamız kaLmaz. SonuncuLuk için yarışır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Deplasmanda rakiplerden alınacak her puan altın değerindedir Hayrettin abi.Nasıl berabere kalırsak grupta hiçbir iddamız kalmaz?Bu maç berabere biterse CSKA'nın hiçbir şansı kalmaz ve Avrupa ligi garanti olur.Ben içerde Wolfsburg ve CSKA'yı yeneceğimizi düşünüyorum.Çünkü içerde Avrupa maçlarında taraftarla birlikte çok farklı oynuyoruz...
Beraberlik çok iyi sonuç bana göre...