1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Yeter!

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default Yeter!

    Diyarbakırspor Yönetimi, PFDK'nın verdiği cezaların haksız olduğu gerekçesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a şikayette bulunacak.

    Turkcell Süper Lig'deki Bursaspor - Diyarbakırspor karşılaşmasında yaşanan ve futbol gündemini işgal eden olaylarla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Bursaspor Kulübü'ne verdiği cezaların çok az olduğuna inanan Diyarbakırspor yöneticileri, TFF'ye büyük tepki gösteriyor. PFDK'dan maçta Bursaspor seyircisinin siyasi söylemlerinin sert şekilde cezalandırılmasını bekleyen yeşil-kırmızılı yönetim, bu konuda Bursaspor'a ceza verilmemesi üzerine şikayetini Başbakan Erdoğan ile spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'a iletmeyi kararlaştırdı. Yönetim, Adana'da yarın oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Başbakanlıktan randevu talebinde bulunacak. Öte yandan, PFDK'nın verdiği cezanın haksız olduğunu düşünün kentteki çok sayıda sivil toplum örgütü de kulüp yöneticileriyle temasa geçerek, PFDK'nın kararına tepki göstermek için ortak hareket etme konusunda teklif getirdiler. Kulüp Başkanı Çetin Sümer ve yönetim kurulu üyeleri, bu akşam yapacakları toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının teklifi ile PFDK kararına gösterilecek tepkinin yöntemini belirlemek için toplantı yapacak.

    -TAHKİM'E İTİRAZ EDECEK-


    Diyarbakırspor yönetimi, PFDK'nın kulüplerine verdiği cezanın haksız olduğu, Bursaspor'un ise yeterli şekilde cezalandırılmadığı gerekçesiyle PFDK'nın kararı için Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacak.

  2. #2
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Madem Diyarbakır cezalar karşısında bu kadar duyarla kendilerine verilen 2 maçlık cezaya da çok az olduğu için itiraz etsinler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    duyarla,duyarlı olacaktı.
    Last edited by ForsakeN : 03.Ekim.2009 at 23:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    bursa ne ceza almıştı ki?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    Quote Originally Posted by sananes View Post
    bursa ne ceza almıştı ki?
    110.000 Tl para cezası..

  5. #5

    Default

    Ceza verirken onlara soracaklardı zaten !

  6. #6
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Saha kapama veya seyircisiz oynama cezası verilmeliydi Bu tezahüratların önüne belki böyle geçilir

  7. #7

    Default

    Neyse ortam gerilmesin diye konuyla alakalı yazmak istemiyorum. Nasıl olsa konu birazdan kapanır . . .

  8. #8
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    Sanıyorsam bu vatanı sevmek,Türkiye diye bağırmak ırkçılık oluyor heralde..

  9. #9
    Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren
    Yaş
    39
    Mesajlar
    2,624

    Default

    Bazı diyarbakırlıların (diyarbakırlı oldukları şüpheli) milli marşı ıslıklamasına hepimiz tepki koyarız tabii ki. ama bunu diyarbakırspora mal edemeyiz. bursasporlu taraftarların yaptıkları güzel birşey olsa da doğru sayılmaz.

    sağolsun memleketi yönetenler sayesinde böyle gergin bir ortam oluştu. bundan önce hiçbir diyarbakır maçında bu derece olaylar olmuyordu. ve dediğiniz gibi bu tartışmaların önüne geçmek için maalesef konuyu kitlemek zorundayım.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •