Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Hakan Şükür

Hybrid View

Default Hakan Şükür

evet eleştirildi gitsindendi milli takımdan kesildi hatta gitsin diyenlerden biride bendim. AMA Kral hala futbolu çok iyi oynadığını eski günlerini aratmayan bir şekilde gösterdi bu akşam. Siz Hakanın bu performansını neye bağlıyorsunuz?? attığı goldeki bilek hareketi ronaldinho gibiydi mübarek

sadece ve sadece Galatasaray lılığına bağlıyorum bu başarısını..

eski günlerine döndü

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hakan sükür kadar sağlam karakterli tam bir kaptan bence her takıma lazım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya inanılmaz oynadı bugün 2000 yılındaki hakanı (belkide daha iyisini) gördüm bir kaptandı,bir yıldızdı,bir golcüydü top indirdi top sakladı pas attı asist yaptı pres yaptı ve bu adam 34 yaşında böylesi gelmedi böyle profosyonel görülmedi...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

...Kim Attı Kral Attı...
    ...Kral Hakan...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

hakan şükür hakan şükür hakan şükür.... fazla söze gerek yok kişiliği ile herkesi kendine özendiren (bana göre öle) kaptan kaptanlığınıda en iyi şekilde yapıyor.. eğer hasanı orda durdurmasaydı hasan fener maçında olamıcaktı.. walla helal olsunn

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

neye baglıorum hemen soyluorum..forma garantısı oldugu ıcın kafaca rahat olmasıdır bu performansın sebebı..umıt varken hep sters baskı vardı uzerınde artık yok bundan dolayı rahat oynuo..

Quote Originally Posted by nic-39
    neye baglıorum hemen soyluorum..forma garantısı oldugu ıcın kafaca rahat olmasıdır bu performansın sebebı..umıt varken hep sters baskı vardı uzerınde artık yok bundan dolayı rahat oynuo..
    ben sana katılmıyorum bence hakan Türkiyedeki ender futbolculardan biri sana bi soru sorcam ama sakın laf atma gibi falan algılama yani yanlış anlama hakan şükür fenerbahçede olsaydı aynı şeyleri söylermiydin acaba

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by CeM_85
    ben sana katılmıyorum bence hakan Türkiyedeki ender futbolculardan biri sana bi soru sorcam ama sakın laf atma gibi falan algılama yani yanlış anlama hakan şükür fenerbahçede olsaydı aynı şeyleri söylermiydin acaba
    gene soylerdım..ben hakanı 93 yılından berı ızlıorum takıp edıorum 13 senede bı oyuncu karakter analızı yapmak ıcın yeterlı bence..ılk 25-26 hafta duzensız oynayan bı hakanın performansını gorduk..bı de sımdı dırek oynayan hakanı goruoruz..kafası rahat cunku..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nic-39
    rahat oynayan adam sahada gezinir. pres yapmaz etmez koşmaz. hatta buna en iyi örnek olarak anelka'yı verebilriim. rahatlıkla alakası yok. disiplinle alakası var.

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by iori
    rahat oynayan adam sahada gezinir. pres yapmaz etmez koşmaz. hatta buna en iyi örnek olarak anelka'yı verebilriim. rahatlıkla alakası yok. disiplinle alakası var.
    kafaca rahat olan bı adam yanı ounayıp oynamama stresı olmayan bı futbolcu belkı dedıgınız gıbı rahat oynar cok efor sarfetmez,,ama dedıgımız halkan sukur..yanı asırı duygusal bı futbolcu..hakanın ne zaman formu tavana vurdu dıkkat edın bı..umıt sakatlandıktan sonra yanı forma garantı olduktan sonra formu arttı..buyuk oyuncular yedek kalınca hırs yapmaz tekrar formayı alayım dıe,,tersıne kuser..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

sadece bu hakaaannnnnnnnnnn şüküüüürrrrrrrrrrrrr

Talking

hakan türkiyede her zman elestirilmistir.tamam kazma oldugu bir gercek ama yinede galatasarayı her zaman kurtaran adam olmustur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by HiDaLgO
    hakan türkiyede her zman elestirilmistir.tamam kazma oldugu bir gercek ama yinede galatasarayı her zaman kurtaran adam olmustur.
    kardeş ne diyorsun ya???kazma dediğin adam bu ülkenin milli formasını yıllarca giydi.3 kere gol kralı oldu.metin oktayın rekorun geçebilecekken saygısından pas verdi...hakan şüküre kazma dedirtmem kimse kusura bakmasın.

Quote Originally Posted by HiDaLgO

Terbiyeni takıl !!!

Değil Galatasaray futbolcusuna Milli Takım futbolusuna laf attırtmam...
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bi aralar çok bozulmuştu ama şimdi ümitin yerini pek aratmıyacak

Hakanın bukadar hırslı oynamasının nedeni galatasaraylılığından geliyor .... hayır iyi futbolcu karakterli futbolcu ama hakanın artık kimseye bir şey isbat edecek durumu yok dikkat ederseniz galatasarayın en iyi futbolcuları hakan ve hasan ikiside galatasaraylı ve de hırslı .... ah birde bülent k. olacaktiki o zaman ruhu görürdük .... hakan şükürün heykelini yapsalar azdır çok gönülden oynuyor golden sonra gidiyor ümit karana jest yapıyor ve sarı kart yiyor ... bunu herkez yapmaz .... direkten dönen bir topu vardı ki leeds e attığın golün aynısı gibiydi ....
    b

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

attığı ikinci golün benzerini leeds maçında atmıştı o zamanda hakanın o golü nasıl attığına şaşırıp kalmıştım şimdide aynı durumdayım.

bu sene önceki senelere göre kaprislerinden uzak lider oyuncu konumunda olması olgun davranmayı ve yedek kalmayı bilmesi en büyük kazancımız oldu.kim ne derse desin türk futbol tarihinin en büyük golcüsü hakan şükür.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bend hakan kesin takımdan gitmeli diyodum ama beni de kaleci gibi ters köşeye yatırdı
    ama seneye kesin gitmeli çok yaşlandı artık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Hakan Şükür ve diğer futbolcular her zaman bu takıma sahip çıktılar. En zor günlerinde bile yanlarında oldular kulübün. Böylesine gönülden seven kaç tane futbolcu var? Hakan Şükür en azından 1 sene daha oynayabilecek kapasitede olduğunu son maçlarda gösteriyor. Özellikle Ç.Rizespor maçında ki son golü çok hoşuma gitti. Hakan Şükür gerçekten çok değişmiş. En son izlediğimde sadece zıplıyordu. Fakat şimdi öyle değil..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kabul etsekte etmesekte Hakan Şükür Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi golcülerden biridir.Kaptanlığı zaten Galatasaraylılığı ile hakediyor.Hasan'ın olayında geri yollaması kaptanın takımı yönetmedeki başarısını gösteriyor.Yalnız ben genede Hakan'ın zamanı geldiğinde futbolu bırakmasından yanayım.Gençlerin önünü açarak tekrar örnek olmalı.

Tek başına takımı sırtladı.Ne kadar stilini beğenmesem de TS maçında oyuna girmesini istemedim girdi ve golünü attırdı helal olsun ne diyelim.

Ben bu başlıktaki isim için sadece şunu bilirim ve söylerim:Gelmiş geçmiş en iyi Türk santrafordur..İstediği yaşta olsun onun ölüsü oynar bu takımda..

Adı üstüne KRAL...
    -

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Ben bu başlıktaki isim için sadece şunu bilirim ve söylerim:Gelmiş geçmiş en iyi Türk santrafordur..İstediği yaşta olsun onun ölüsü oynar bu takımda..

Adı üstüne KRAL...
    adas orda dur derım ben..metın oktay--lefter--tanju colak tan sonra 4.en ıyı golcudur hakan..

hakan şükür derim başka bişey demem sadece kafacı değil isviçreye attığı golü hiç birimiz unutmadı unutamadı türkiyenin en iyi 3. forvet 1. tanju 2. metin oktay 3 . de o gerisini gazımam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Şükür'ün iyi oynaması normal.Yeter ki kafası rahat olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Hakan yine iyi oynuyor, takımı sırtlıyor...

Ancak iyice yaşlandıktan sonra, kötü oynarak bırakmış olsun istemiyorum, onun başarılarına yakışmaz...

İyi oynarken bıraksın, herkes onu her türlü iyi hatırlasın istiyorum...

hakan şükürden hiç bişey olmaz.bir oynar iki oynar.bir maç oynadı diye şişirmeye gerek yok.bu sene şampiyon her türlü fener.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri