1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Bursaspor Heyeti Çankaya'da !

Hybrid View

Default Bursaspor Heyeti Çankaya'da !

Bursa’da oynanacak Türkiye - Ermenistan maçı öncesinde Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı ve taraftar gruplarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 14 Ekim Çarşamba günü Bursa’da oynanacak Türkiye - Ermenistan maçı öncesinde Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı ve taraftar gruplarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Bursaspor taraftarlarının coşku ve heyecanını diğer takımlardan daha farklı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, "İkinci lig şampiyonluk kupasını verdiğim gün Bursasporlu taraftarların yaşattığı coşkuyu hala unutamadım. Futbolculuk döneminden bu yana beğeniyle izlediğim Ertuğrul Sağlam’ın teknik direktör olmasından sonra Bursaspor’un karşılaşmalarını daha yakından takip ediyorum. Kat ettiği mesafe ve kazandığı başarılar ile Bursaspor artık zirveye oynamayı hak ediyor" dedi.
    Bursaspor’un taraftar grubu Teksas’ın lideri Selim Kurtulan, grup adına günün anısına Cumhurbaşkanı Gül’e Bursaspor forması hediye etti.

Ziyaretten Kareler!

Kaynak : Teksas.net

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vay anasını be Selim abiye bak sen ya..Cumhurbaşkanı olamadı ama köşke çıktı

Bursaspor - Diyarbakır maçı ile ilgili İstanbul medyasında 41 tane köşe yazısı yayınlanmış. Çok az bir bölümü futbol hakkında gerisi yaşanan olaylar ile ilgili. Şimdi çok merak ediyorum bu haber ile ilgili kaç kalemşör yazı yazacak !

Mesaj Yetkileri