1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Alex Planı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Fenerbahçe'nin Alex Planı

Fenerbahçe'nin Alex Planı

Sezon başında Fenerbahçe’yle iki yıllık daha sözleşme imzalayan Alex de Souza’yla yönetim, oyuncunun bu sene gösterdiği performansından sonra bu oyuncuyla tekrar masaya oturma kararı aldı.

Maraton.com.tr'nin özel haberine göre bu sene Turkcell Super Lig’de olağanüstü bir performans sergileyen başarılı kaptana yönetimden iki yıllık yeni sözleşme teklifi gündemde. Geldiği günden bu yana hem Fenerbahçe taraftarının hem de Türk futbol kamuoyunun büyük beğenisini toplayan Alex eğer isterse 2011’de bitecek olan sözleşmesini 2013’e kadar uzatabilecek.

Hem Fenerbahçe’nin hem de Türkiye’nin en başarılı yabancı oyuncusu olarak kabul edilen ve Türkiye’ye geldiğinden beri istatistikleri alt üst eden Brezilyalı Fenerbahçe’den yıllık 2.350.00 Euro alıyor. Taraflar anlaşırsa Fenerbahçe yönetiminin bu aralar gündeme getirdiği artı iki yıllık sözleşme de bu fiyat üzerinden değerlendirilecek.

Fenerbahçe yönetimi başarılı oyuncuyla bu konuyu en kısa sürede resmiyete dökmek istiyor.

Ben bir Galatasaraylı olarak Alex'i beğeniyorum bu nedenle Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmasına karşıyım.

TuNdRaLoWeR Misafir

40-45 yaşına kadar kalsın ya benim için hiç problem değil Hatta futbolu bıraktıktan sonra yönetim de filan yer alsın..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Böyle oynadıktan sonra yakışır kalması... En az 35-36 ya kadar kalır gibi geliyor

Müthiş olur valla Henüz 32 yaşında ve en az 3 sene daha kalsa çok iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Alex Türkiye liginde 37-38 yaşına kadar oynar, avrupayı kaldırazmazda...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

man utd de gigs fbde alex.İlerki yıllarda avrupayı kaldıramazsada ligde onun kalitesinde pek futbolcu olmadığından oynar daha 3-4 sene

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ceyhun bu yaşta iyi oynayıp milli takıma alınıyorsa alex neden oynamasın her türlü oynar tartışmasız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zaten bi yere gidemez, seve seve kalacaktır

Nesil
    2006

Alex futbolu Brezilya'da bırakacak. Zaten 2011'den sonra ayrılmasını isterim. Yaşı çok ilerlemiş olacak. Tek korkum böyle bir efsanenin Galatasaray veya Beşiktaş'a gitmesi. Hani Rüştü gibi bir ismi kaldırdım ama; Alex'i kaldıramam. İntihar sebebi. =)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlerde Avrupada sonradan girer oyuna. Alex in yerinede Özer oynar artık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    İlerde Avrupada sonradan girer oyuna. Alex in yerinede Özer oynar artık
    İnşallah inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu ne heyecan ya durun bi sakin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Alex'in ne olursa olsun FB'den kendi bölgesinde oynayan bir oyuncuyu bire bir eğitmesi lazım ve bütün özelliklerini ona empoze etmesi lazım çünkü böyle yetenekler Türkiye'ye çok az geliyor...
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri