1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Arjantin'de Dev Maç Olaylı Bitti: 1-1

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Arjantin'de Dev Maç Olaylı Bitti: 1-1

İki takımın da 10 kişi kaldığı maçta, River Plate, Boca Juniors ile 1-1 berabere kaldı.

River Plate 1-1 Boca Juniors
    Goller: Gallardo (29')(River), Palermo (65')(Boca)
    Kırmızı kart: Villagra (49')(River), Caceres (53')(Boca)

Arjantin Apertura Ligi'nde 6 puanla 17. sırada bulunan River Plate, 14 puanla lider olan ezeli rakibi Boca Juniors'u ağırladı.

Maça ev sahibi River Plate hızlı başlarken, 6'da Domingo, 8'de Abelairas'ın vurduğu şutlar kaleyi bulmadı. Üst üste gelen River Plate, aradığı golü 29. dakikada Marcelo Gallardo ile buldu. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile bitti.

Kartlar havada uçuştu

İkinci yarı gergin başladı. 49. dakikada River Plateli Cristian Villagra, Gaitan'a yaptığı faulden sonra kırmızı kart gördü. 53'te ise Boca Juniorslı Julio Caceres kırmızı kart gördü. 65. dakikada, Boca'nın yıldızı Martin Palermo, beraberlik golünü kaydederek maçın skorunu belirledi: 1-1.

Bu maçın ardından 7 puana ulaşan River Plate 16. sıraya çıkarken, Boca Juniors'ın sıralamadaki yeri değişmedi.

goal.com

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir şey dikkatimi çekiyor da, ne zaman Türkiye'de bir derbi olsa Arjantin'de ya da İngiltere'de de büyük bir maç oluyor. Bana ilginç geldi bu. Dün de, bu maç ve Liverpool-Man.United maçı vardı.

TuNdRaLoWeR Misafir

"Bu maçın ardından 7 puana ulaşan River Plate 16. sıraya çıkarken.."

Harbiden büyük derbi.Bir yerde okumuştum River maç veriyor Boca'ya, maç 3-0 bitiyor ve büyük bir hezimet oluşuyor.Riverlı taraftarlar 3 Bocalının kellesini kesip "Alın size 3-3" diyor..Tabii bu bir rivayet..

2 kırmızı gene azmış, takım başı 2 bekliyordum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    "Bu maçın ardından 7 puana ulaşan River Plate 16. sıraya çıkarken.."

Harbiden büyük derbi.Bir yerde okumuştum River maç veriyor Boca'ya, maç 3-0 bitiyor ve büyük bir hezimet oluşuyor.Riverlı taraftarlar 3 Bocalının kellesini kesip "Alın size 3-3" diyor..Tabii bu bir rivayet..

2 kırmızı gene azmış, takım başı 2 bekliyordum ben

Boca'lılar yapıyor 2-0 biten maçın ardından 2 Riverlıyı öldürüp şimdi durum 2-2 diyorlar ...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Boca'lılar yapıyor 2-0 biten maçın ardından 2 Riverlıyı öldürüp şimdi durum 2-2 diyorlar ...
    River'lılar yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    River'lılar yapıyor
    hayır bocalılar =)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galiba o olayı Boca'lı taraftarlar yapıyor çünkü Boca'lı taraftarlar daha tabir-i caizse pislik
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Galiba o olayı Boca'lı taraftarlar yapıyor çünkü Boca'lı taraftarlar daha tabir-i caizse pislik
    River büyük başların takımıdır. Boca ise İşçi sınıfının takımıdır. Taraftarları alt tabakadan oluşuyor diye "PİSLİK" diyorsan onu bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

doğru renkleri sarı-lacivert..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

hayatımda bir çok saçmasapan yorum gördüm ama bu kadarına hiç rastlamamıştım . Tebrik ediyorum seni .

Habere gelirsek . Büyük ihtimalle boca sarı-lacivert olduğundan dolayı river plate'e sempatim var . hangisi daha piskopat bilmiyorum ama gs-fb ikilisinden pek farklı değiller gibi .

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    hayatımda bir çok saçmasapan yorum gördüm ama bu kadarına hiç rastlamamıştım . Tebrik ediyorum seni .

Habere gelirsek . Büyük ihtimalle boca sarı-lacivert olduğundan dolayı river plate'e sempatim var . hangisi daha piskopat bilmiyorum ama gs-fb ikilisinden pek farklı değiller gibi .
    yahu orda Aliye takılıyorum,sakin..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galiba River taraftarını hiç izlemeden boca taraftarına desteksiz sallıyorsunuz

TuNdRaLoWeR Misafir

Ve bir dipnot, maçtan önce Riverlı futbolculara ölüm tehditleri yağmış maçı kazanmaları yönünde.Maç berabere bitti, kötü şeyler ola-bilir-.River-Boca derbisi çok farklıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam ikisi de yapmış farzedin herkes mutlu olsun

@Osman_873 : hiç kimse orada River'lı taraftarlar zengin hiç çirkeflik yapmıyor dememiş. Kimse de Boca taraftarları fakir pislikler fln da dememiş. Her lafı tersinizden anlamayın boşuna birbirinizi kızdırıp üzmenize gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de Tevez'in uzatmalarda maçı çevirdikten sonra River taraftarlarının bulunduğu kısma gidip elini beline koyup tavuk taklidi yapmasından sonra çıkan büyük olaylar vardı =)

Mesaj Yetkileri