Kayserispor
Beraberlik
Fenerbahçe
Bir Dost
Hellbells
Kayseri yine bu maça bir final maçı gibi asılacaktır. Hakemler çok sakat, ama her şeye rağmen yeneceğimizi düşünüyorum..
Bu maç ya berabere biter,ya Fener fark atar.Demedi demeyin...
Bizi çok zor bir maç bekliyor. Kayseri Trabzona kaybetti ligde o nedenle kendi evinde bize saldıracak. Makukula çok formda. Dilerim 3 puanı alıp derbi galibiyetini anlamdırırız.
Fenerbahçenin 3 Puanı Bir Şekilde Alacağını Düşünüyorum
Çok zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.Makukula'ya dikkat etmek lazım.Çok tehlikeli oyuncu...
Derbi'nin moraliyle inşallah kazanacağız..
İyi takımlara karşı daha iyi oynuyoruz, bu hafta bunu anladımO sebeple 3-1 Fener yener diyorum
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Kayserispor, Fenerbahçeye hep ters gelmiştir. Kayseri kazanmaya yakın.
Her şey maça iyi konsantre olmamızla alakalı .Ciddiye aldığımız bütün rakiplerimizi zorlanmadan yendik.
Derbi rehavetinden kurtulmamız lazım. Eğer kurtulamazsak puan almamız bile zor ama rakibi ciddiye alarak kendi oyunumuzu oynarsak 2-0 gibi bir skorla çok önemli bir deplasmanı atlatmış oluruz düşüncesindeyim.
Alex sakat olmasına rağmen kadroda olmak istemiş ve maçın gidişatına göre girecekmiş. ALex'in yerinede M.Topuz oynayacak deniyor.
Topuz yerine özer oynarsa alex in bölgesinde , bence daha hayırlı olur fenerbahçe için.
Football is simple,but Football Manager is not
Santos-Emre-Cristian-Topuz-Kazım şeklinde olacak orta saha muhtemelen. İleride de Güiza. Deplasmanda mücadele gücü yüksek oyuncularla oynamak avantaj sağlasa da, Gaziantep maçında kazanamamıştık.
Alex'in oynamama ihtimaline rağmen Kayseri'ye gitmesi, Bilica'nın cezalı olmasına rağmen Kayseri'ye götürülmesi takımdaki disiplini gösteriyor. Bunu gördüğümde rakibin ciddiye alındığını da düşünüyorum. Gaziantep'te Sezar'ın attığı gol gibi mükemmel bir gol yemezsek, kazanarak döneriz.
"YÜCE ATATÜRK"
Fener açısından zor bir maç olacak
Ligde oynayacağımız en önemli maç. Ligde ki arayı en iyi şekilde değerlendirmek için kazanmamız gerekiyor. Rakibimiz zor gol atan ve zor gol yiyen bir takım. Eğer pozisyona girersek, kesinlikle değerlendirmek zorundayız. Tahminim; Fenerbahçe 2-0 kazanır.
Bu arada Digitürk'ün sistemi bozulduğu için maçı D-Smart'tan izleyebileceğim. Tabii maç saatine kadar düzeltilmesse.![]()
2 gündür açık olan Ligtv tam bizim maç sırasında gitti..olacak gibi değil..![]()
Şansısız biz. Artık internetten satın alıp izleyeceğim.
Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında, bugün saat 20.00'de başlayacak mücadelede, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır:
Volkan Demirel, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Vederson, Kazım, Güiza, Cristian Baroni, Önder, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kazım sağ tafarta Topuz ortada değil de Topuz sağda Kazım ilerde Güiza da Kazım'ın çevresinde oynamalı bence. Bu sayede ileride top tutmak ve Güiza'yı pozisyona sokmak daha kolay olabilir.
3 hafta maçımız olmayacak, Santos bu maçta da yedek, geçen maçta da yetekti. Umarım bu oynamadığı zamanda fizik kalitesini yükseltebilir ve beklenilen oyunu sergiler.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu arada Lig TV'nin tek derdi biz olmuşuz.Hem Beşiktaş'ın hem Galatasaray'ın maçları bir hata vesilesiyle gösterildi.Ama bizim maç gelince kapanası tuttu.Hadi diyelim sorun halledildi diğer kanallar niye hala açık?
Bu yaptıklarının bir gün hesabını vericekler...
Spor Max ve Lig tv gitti diğerlerinin yayını devam ediyor.
Souleymanou'dan müthiş bir hata ... 1-0..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
0-1 bitti ilk yarı..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Zemin yağmurdan dolayı çok ağır oldu . Bir çok hata olabilir bu maçta . Şansa ve güzel bir zamanda golü bulduk . Umarım en azından bu skoru koruyabiliriz . Vederson rezalet oynuyor Acilen Santos girmeli ...
Maçta net bir pozisyon yok. Ortada bir oyun oluyor. Yedikleri gole kadar ks istekliydi, daha baskılıydı. Sülo topu içeri alınca onlarda moral olarak çöktüler. Bu dakikadan sonra galibiyet sansları yok bana kalırsa. Fenerbahçe kontradan, yada başka türlü 2. yi atar yada 1-0 biter büyük ihtimalle. Ks için en iyi sonuç beraberlik olur bu dakikadan sonra sanırım.
M.topuz muhteşem vurdu direkte patladı :S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu kazımın şımarıklığına bi çare bulmak lazım.. sarı gördü hakeme dalaşmaktan..
Last edited by Neron_FB : 01.Kasım.2009 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Penalti ve Cangele atti 1-1 oldu. Belliydi boyle olacagi,Fener cok geriye cekilmisti.