Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Diyarbakırspor Galatasaray Maçına Çıkmama Kararı Aldı..!

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Default Diyarbakırspor Galatasaray Maçına Çıkmama Kararı Aldı..!

SON DAKİKA... Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer: Galatasaray maçına çıkmama kararı aldık.

Kaynak:NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Antep macından sonra patlamıs Cetin Sümer , Siyasi oyunlar oynanıyor diyor valla cıksada cıkmasa farketmez ama artislik bir acıklama olmus , şahsen ben inanmıyorum maca cıkmayıp ligden cekileceklerine...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazık oldu cidden GS için iyi olur gelçi dinleniriz ama ligin gidişatı ve Diyarbakır ilinin durumu açısından çok kötü oLur...
    Screw you guys, I'm goin' home

sakary Ali Misafir

Bende Alicana katılıyorum çıkmama gibi birşey olamaz.Başkan sinirlenmiştir böyle konuşmuştur ne yapıp edip ikna ederler gibime geliyor.

Nesil
    2006

Türkiye kaybediyor, Diyarbakırspor kaybediyor. Diyarbakır bu maça çıkmayarak hiçbir sorunu çözmüş olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diyarbakırspor endişeleri neyse ortaya açıkça koymalı , Bu eylemle bir yere varamazlar

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Şimdiye kadar kaç takım ligden çekilme kararı aldı kaç tanesi uygulandı ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Başkan'ın canı sıkıldıkça ligden takımı çekmeye çalışıyor. Bu takım buraya havadan mı gelmiş sen ligden çekiyorsun ? Diyarbakır insanının Diyarbakırspor yüzünden yanlış yönlere yönlendirilmesi çok canımı sıkıyor.

Antep taraftarları Bursaspor atkıları / bayrakları açmış, Bursaspor diye tezahürat yaptılar diye Antep'i kötülüyorlar. Anlamak mümkün değil. . .

Her fırsatta siyasi açıklama yapan başkandan başka birşey beklemek mümkün mü?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Diyarbakırspor başkanı Fenerbahçe maçındaki olaylardan dolayı aldıkları ödül gibi ceza olan 1 maç seyircisiz ve 1 maç saha kapatma cezasına bile isyan ediyor. Ben Diyarbakır başkanının zırt bırt çıkıp takımı çekeceğim şeklindeki isyanından burda açıklayamayacağım şekilde pis bir koku alıyorum ve samimiyetine zerre kadar inanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bıraksınlar bu ayakları. Şov yapıyorlar başka bişey değil. Hiç bir şey yok pozisyonlarda. Biz geçen sene kaç puan kaybettik. Hiç bi maçtan sonra biz bu maça çıkmıyoruz demedik. Konyaspor Anelka'nın efsane golünden sonra biz bundan sonra ki maça çıkmıyoruz dedi mi? Veya bu hafta Antalyaspor yediği golden sonra böyle bir şey dedi mi? Herkes hata ile karşılaşıyor. Kendi lehine olunca iyi, alehine olunca sahaya çıkmıyorum. Yok ya...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne merakli bu adam bu takimi ligden cekmeye artik canimi sikmaya basladilar insallah ligden cekilirler. Sanki bank asyadan cikip Uefa icin oynicaklar. Bu ligde okadar takimin ( HER TAKIMIN ! ) hakki yenildi hic biri cekip gitmedi.

Bu ligi bukadar basit dusurmeye kimsenin hakki yok. Sene sonu 10 takim kalcaz heralde. Biri dusuruldu digeri cekiliyor tobe tobe ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Allah aşkına çıkar Çetin Sümer

Bursa maçından sonra sürekli olarak bize karşılar diyo. Ama sen 3 farktan sonra taraftarının yaptığı tezahüratları sustursaydın bunlarda olmayacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çetin Sümer hakem hataları diyoda Gaziantep maçında ne zaman hakem hatası oldu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Böyle bir açıklamayı önceden de yapmışlardı, uygulamadılar. Bu sefer de uygulayacaklarını sanmıyorum ben.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gereksiz bir açıkLama. Gündemde kaLmak, kendiLerini birşey sanma poLitikaLarı. Çıkmassan, çıkma. Git 2.Ligde oyna o zaman. Niye geLdin ki ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe maçında o çirkin şeyler olmasaydı,İstiklal marşına saygısızlık etmeselerdi Bursaspor maçında ve diğer maçlarda böyle olaylar olur muydu.Diyarbakırspor başkanı bize karşı siyasi oyunlar var demeçlerini verdikçe taraftarına sanki intikam duygusunu aşılıyor.Sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yapacaklarmış.Hangi kuruluşlar acaba bunlar.Neyse Galatasaray maçına da çıkacaklardır ama görücez D.Bakır taraftarlarını..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ucuz populizm. Çıkacaklardır maça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Eti puf olayına dönmez.

Eğer sözünün eriyse çıkmaz maça.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Banane top benim oynatmıyorum , küstüm eve gidiyorum ben

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Öte yandan çekilsinler küme düşecek takım 1'e insin Horoz düşmesin .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Diyarbakırda çekilirse ligden, ligde düşme yarışı biter. Denizlispor maalesef ki bu sene düşecek bence Ozyy'cim.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Aynı görüşteyim Ama çaktırmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

O işler o kadar kolay olsaydı.'' Ben 5 maçtır yeniliyorum,oynamıyorum bu ligte kafama esince bırakıyorum,çekiliyorum'' derdim.Öyle şeymi olur ya.Çıkın topunuzu oynayın arkadaş.Siz futbol takımısınız siyasetmiş,cart curt hikaye onlar ya.Sizde hata var sanırım.Çıkın oynayın topunuzu hayret bişi ya.Ne kadar uzattılar.Kaç haftadır takımı çekerim diyodu Diyarbakırspor Başkanı.Hadi buyur çek o zaman bir tarafın yiyorsa çok kolay ya takım çekmek.Nelere kaldık ya.Çıkıp topunuzu oynasanız hiç bişi olcağı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Ligden çekildiklerini tamamen açıkladıkları gün benim için bayram olacak.. Taraftarının tek yaptığı milli değerlere saldırmak olan bir kulübü ligde istemiyorum kardeşim..

Bizi siyasete alet etmeyin deyip siyasetin alasını yapan şahsın teki, kendi taraftarının yaptıklarını göremeyecek kadar kör ama rakip taraftarın isyanını büyütebilecek kadar da gözü açık birisi D.Bakırspor başkanı.. Yüreği yetiyosa görüşeceği sivil toplum örgütlerini de açıklar öyle çeker takımı ligden.. Siyasete girecek biraz ama şu son zamanki açılımdan hareketle dedikleri örgüt malum olan çıkmaz inş..

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bu sezon türk futboluna bir kara leke olarak kalacak gibi görünüyor(Ankaraspor-Dİyarbakırspor)ligden çekilmek ve ya atılmak diğer takımları rahatlatır ve heyacan olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer çekilirseki ben sanmam yürek ister, lig mercimek çorbasına dönecek. Geçen seneyi aratacak..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Aynı görüşteyim Ama çaktırmıyorum
    Kasımpaşa tam kafa olarak çekilmişti ligden, Yılmaz Vural dokundu takıma Kasımpaşa'yı geçtik mi tamamdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyarbakır Valisi takımın maça çıkacağını söylemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Antep taraftarları maç sonunda Kahrolsun PKK demiş Başkan ben takımı çekecem diyo .Neiştir bu ya.Kahrolsun PKK diyince bu Diyarbakırspor'a ne oluyor bilmiyorum ben.Neyse öle yada böyle nasılsa çıkıcaklar maça.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri